Marijuana Abstinence: Symptomer, forebygging, behandling og mer

Beskrivelse

Holdninger mot marihuana har endret seg de siste årene. Mange stater har legalisert bruken av marihuana både medisinske og rekreasjons- og andre stater kan bli med i fremtiden. Av denne grunn fortsetter det å spre feil ide om at marihuana ikke er avhengige av. Sannheten er at marihuana kan skape avhengighet, og hvis du slutter å bruke det, kan du oppleve abstinenssymptomer.

Ifølge sentrene for sykdomskontroll og forebygging (CDC), 1 i 10 Amerikanere som bruker cannabis, blir ansatte. Det nummeret hopper a 1 i 6 Hvis du begynner å bruke marihuana før 18 år.

Røyking marihuana En håndfull ganger kan ikke være nok til å forårsake symptomer når du ikke bruker det lenger. For folk som røyker regelmessig marihuana, kan det være en annen historie. Trekke seg tilbake fra # 8217; vanlig bruk av marihuana kan føre til symptomer som inkluderer søvnforstyrrelser, svinger d’søvnforstyrrelser og lidelser.

Symptomer på abstinens

Symptomer på’marijuana abstinence inkluderer:

 • Redusert av # 8217; appetitt
 • Stemningsendringer
 • irritabilitet
 • Vanskelighetsgrad å sove, inkludert søvnløshet
 • hodepine
 • konsentrasjonstap
 • Marijuana Cravings
 • Svette, inkludert kald svette
 • frysninger
 • Økte følelser av depresjon
 • Mageproblemer

Disse symptomene kan variere fra mild til mer enn mer enn en og varierer fra person til person. Disse symptomene kan ikke være alvorlige eller farlige, men de kan være ubehagelige. Lengre du brukte marihuana, jo mer du sannsynligvis har symptomer på avholdenhet.

Våre initiativer

Symptomene på avholdenhet fra marihuana kan ikke være alvorlig som symptomene på avholdenhet fra andre stoffer. Opioider, L’alkohol, kokain og # 8217; Heroin kan produsere alvorlighetsgrad av avholdenhet, til og med farlig. Men mange mennesker som slutter å bruke marihuana, opplever fysiske og psykologiske symptomer.

Dette skyldes at kroppen din må tilpasse seg ikke å ha en vanlig tilførsel av Delta-9 Tetrahydrocannabinolo (THC). THC er den viktigste psykoaktive ingrediensen i marihuana. Når du røyker marihuana regelmessig, utvikler hjernen din en toleranse for det.

Flere røyk, pluss hjernen din avhenger av dette THC-inntaket. Når du stopper, må hjernen din tilpasse seg ikke å ha det. Som kroppen din blir vant til denne nye normaliteten, kan du føle ubehagelige symptomer. Dette er symptomer på avholdenhet. I noen tilfeller kan disse symptomene være så irriterende at folk velger å starte på nytt for å få en våpenhvile.

Ledelse og forebygging

Hvis du er klar til å slutte, snakk med en lege eller en spesialist i misbruk av stoffer på alternativene dine. Du trenger ikke spesielle instruksjoner, men det er alltid en god ide å konsultere noen om din beslutning. Hvis ingenting annet, kan denne personen være en god kilde til inspirasjon og ansvar.

Hvis du har røkt regelmessig og ofte, gradvis reduseres og langsomt kan ditt marihuana-forbruk hjelpe deg med å legge til rette for et liv uten marihuana. Hvis du røykt bare noen ganger, kan du kanskje avslutte alt uten noen reduksjon.

Når du er klar til å slutte, følg disse selvhjelpstrinnene for å gjøre den opprinnelige perioden for avholdenhet fra 24 til 72 timer enklere.

 • Hold deg hydrert. Drikk rikelig med vann og unngår sukkerholdige drikker og inneholder koffein som brus.
 • Spis sunne matvarer. Mate kroppen din med en sjenerøs lager av frisk frukt, grønnsaker og magert protein. Unngå junk food, som kan få deg til å føle deg lat og irritabel.
 • Trene hver dag. Gjør minst 30 minutters trening hver dag. Dette gir en forbedring i Natural Stemning og kan bidra til å fjerne giftstoffer mens du sitter.
 • Finn støtte. Omgitt av venner, familie og andre som kan hjelpe deg med å overvinne abstinenssymptomene du kan prøve.

Leter du etter hjelp

De fleste trenger ikke profesjonell hjelp til å slutte å røyke. Men i noen tilfeller kan du være mer i stand til å slutte og fortsette å stoppe hvis du har en guide og medisinsk hjelp.

Disse ressursene kan være nyttige:

Avgiftningssenter

Disse kortsiktige programmene er utformet for å hjelpe folk å overvinne den første fasen uten narkotika. Gi hjelp og medisinsk behandling mens du styrer symptomene på # 8217;.

Sykehusrehabiliteringssenter

Disse medisinske fasilitetene er utformet for å hjelpe folk i mer enn 25 dager. Disse strukturene hjelper en person til å slutte å bruke medisiner, inkludert marihuana, og derfor å håndtere fondproblemer som har ført til narkotikaforbruk og kan føre til tilbakefall hvis de ikke er riktig adressert. Disse er også nyttige for folk som har å gjøre med flere avhengigheter samtidig, som alkoholmisbruk og # 8217; marihuana misbruk.

Intensive polikliniske programmer

De polikliniske rehabiliteringsprogrammene krever ofte flere møter eller økter hver uke med en terapeut, et ekspert misbruk av stoffer eller en annen psykisk spesialist. Men du er ikke pålagt å registrere seg i en struktur, og du er fri til å gå og komme alene.

Støtte og terapi grupper

Individuell terapi kan være nyttig for å håndtere fondsproblemer som fører til bruk av narkotikabruk. På samme måte, ta kontakt med folk som står overfor mange av de samme scenariene, og spørsmål om deg i en støttegruppe kan være en god måte å finne ansvar og støtte i løpet av denne neste fasen av livet ditt.

Ta bort

Selv om symptomene på’marijuana abstinence kanskje ikke være seriøs som de av noen andre kontrollerte stoffer, som kokain eller l’abstinence fra marihuana er ekte. Folk som røyker cannabis kan bli ansatte. Du kan føle symptomer som søvnforstyrrelser, svinger d’humør og irritabilitet når du går ut.

Disse symptomene er sjelden farlige, og de fleste vil opphøre innen 72 timer fra det siste forbruket av marihuana. Lang sikt, det oppfordres til å finne guide og ansvar med en terapeut eller en støttegruppe. Å holde seg nykter er lettere når du vet at du har folk som støtter deg.