Personvernerklæring

På vestliil.no, tilgjengelig fra https://vestliil.no, er en av våre toppprioriteringer personvernet til våre besøkende. Dette personvernerklæringsdokumentet inneholder typene data som samles inn og registreres av vestliil.no og hvordan vi bruker dem.

Hvis du har flere spørsmål eller trenger mer informasjon om vår personvernpolicy, ikke nøl med å kontakte oss.

General Data Protection Regulation (GDPR)

Vi er dataansvarlig for dine data.

Det juridiske grunnlaget til vestliil.no for innsamling og bruk av personopplysninger beskrevet i denne personvernerklæringen avhenger av personopplysningene vi samler inn og den spesifikke konteksten vi samler inn dataene i:

 • vestliil.no må inngå en kontrakt med deg
 • Du har gitt vestliil.no tillatelse til det
 • Behandlingen av dine personopplysninger er i den legitime interessen til vestliil.no
 • vestliil.no må overholde loven

Vestliil.no vil bare beholde dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for formålene spesifisert i denne personvernerklæringen. Vi vil beholde og bruke informasjonen din i den grad det er nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser, løse tvister og håndheve våre retningslinjer.
Hvis du er bosatt i Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS), har du visse databeskyttelsesrettigheter. Hvis du ønsker å bli informert om hvilke personopplysninger vi har om deg og hvis du ønsker at de skal fjernes fra våre systemer, vennligst kontakt oss.

Under visse omstendigheter har du følgende databeskyttelsesrettigheter:

 • Retten til å få tilgang til, oppdatere eller slette informasjonen vi har om deg.
 • Rett til retting.
 • Retten til å protestere.
 • Foreldelsesrett.
 • Retten til dataportabilitet
 • Rett til å trekke tilbake samtykke
 • Loggfiler

Vestliil.no følger standardprosedyren for bruk av loggfiler. Disse filene registrerer besøkende når de besøker nettsteder. Alle hostingselskaper gjør dette og er en del av analysen av hostingtjenester. Data som samles inn av loggfiler inkluderer IP-adresser (Internet Protocol), nettlesertype, Internett-leverandør (ISP), dato- og tidsstempel, henvisnings-/utgangssider og muligens antall klikk. De er ikke knyttet til noen personlig identifiserbar informasjon. Formålet med informasjonen er å analysere trender, administrere nettstedet, spore brukerbevegelser på nettstedet og samle inn demografiske data.

Informasjonskapsler og web-beacons

Som alle andre nettsider bruker vestliil.no «informasjonskapsler». Disse informasjonskapslene brukes til å lagre informasjon inkludert den besøkendes preferanser og sidene på nettstedet som den besøkende har besøkt eller besøkt. Informasjonen brukes til å optimalisere brukeropplevelsen ved å tilpasse innholdet på nettsiden vår basert på den besøkendes nettlesertype og/eller annen informasjon.

Google DoubleClick DART-informasjonskapsel

Google er en av tredjepartsleverandørene på nettstedet vårt. Den bruker også informasjonskapsler, kjent som DART-informasjonskapsler, for å vise annonser til våre besøkende basert på deres besøk på www.website.com og andre nettsteder på Internett. Besøkende kan imidlertid velge å avslå bruken av DART-informasjonskapsler ved å besøke personvernreglene for Google Ads og innholdsnettverket på følgende URL – https://policies.google.com/technologies/ads.

Personvernerklæring

I denne listen kan du finne personvernreglene for hver av annonsepartnerne til vestliil.no.

Tredjeparts annonseservere eller annonsenettverk bruker teknologier som informasjonskapsler, JavaScript eller Web Beacons som brukes i deres annonser og lenker som vises på vestliil.no, som sendes direkte til brukerens nettleser. De mottar automatisk IP-adressen din når dette skjer. Disse teknologiene brukes til å måle effektiviteten til deres annonsekampanjer og/eller for å tilpasse annonseinnholdet du ser på nettsidene du besøker.

Vær oppmerksom på at vestliil.no ikke har tilgang til eller kontroll over disse informasjonskapslene som brukes av tredjepartsannonsører.

Tredjeparts personvernregler

Vestliil.no personvernregler gjelder ikke for andre annonsører eller nettsteder. Vi anbefaler deg derfor å se de respektive personvernreglene til disse tredjeparts annonseserverne for mer detaljert informasjon. Det kan inkludere deres praksis og instruksjoner om hvordan du velger bort visse alternativer.

Du kan velge å deaktivere informasjonskapsler gjennom individuelle nettleseralternativer. For å finne ut mer detaljert informasjon om håndtering av informasjonskapsler med spesifikke nettlesere, kan du finne dem på de respektive nettsidene til nettleserne.

Informasjon om barn

En annen del av vår prioritet er beskyttelse av barn mens de bruker Internett. Vi oppfordrer foreldre og foresatte til å observere, delta og/eller overvåke og lede deres aktiviteter online.

Vestliil.no samler ikke bevisst inn personopplysninger fra barn under 13 år. Hvis du mener at barnet ditt har oppgitt slik informasjon på nettstedet vårt, anbefaler vi at du kontakter oss umiddelbart, og vi vil gjøre vårt beste for å fjerne slik informasjon fra registrene våre umiddelbart.

Kun personvernerklæring på nett

Vår personvernerklæring gjelder kun for våre online aktiviteter og er gyldige for besøkende på nettstedet vårt i forhold til dataene de har delt og/eller samlet inn på vestliil.no. Denne policyen gjelder ikke for informasjon som samles inn offline eller via andre kanaler enn denne nettsiden.

Samtykke

Ved å bruke nettstedet vårt samtykker du herved til vår personvernerklæring og godtar vilkårene.