Avitating Attachment: Definisjon, årsaker, forebygging

Del på Pinterest

Det er kjent at forholdene som et barn dannes i de første årene av livet, har en dyp innvirkning på hans langsiktige velvære.

Når barn har tilgang til varme og reaktive omsorgspersoner, vil det sannsynligvis vokse med et sterkt og sunt vedlegg til disse omsorgspersonene.

D’En annen del, når barn ikke har slik tilgang, er det sannsynlig å utvikle en usunn fest til disse omsorgspersonene. Dette kan påvirke relasjoner som danner under deres liv.

Et barn som er fast knyttet til sin omsorgsperson, utvikler en rekke fordeler, fra bedre følelsesmessig justering og høyere nivå av tillit til en større evne til å vise oppmerksomhet og empati mot andre.

Når et barn er usikkert festet til sin omsorgsperson, kan han imidlertid møte en rekke relasjonelle utfordringer for livet.

En måte som et barn kan angripes usikkert på foreldrene eller omsorgspersonen, er gjennom et annet vedlegg.

Så’er avvisende vedlegget?

En avitant vedlegg danner i nyfødte og barn når foreldre eller helsearbeidere er for det meste følelsesmessig tilgjengelige eller ikke svarer på det meste av tiden.

Babyer og barn har et dypt indre behov for å være nær sine omsorgspersoner. Men de kan raskt lære å stoppe eller undertrykke sine følelser eksterne manifestasjoner. Hvis barn innser at de vil bli nektet av foreldre eller omsorgsperson hvis de uttrykker seg, tilpasser de seg.

Når deres interne tilkoblingsbehov og fysisk nærhet ikke er fornøyd, slutter barn med unødvendig vedlegg å lete etter nærhet eller uttrykk for følelser.

Hva forårsaker avvisningsvedlegget?

Noen ganger kan foreldrene føle seg overveldet eller engstelig foran de følelsesmessige behovene til et barn og nært følelsesmessig.

De kunne helt ignorere følelsesmessige behov eller deres barns tilkoblingsbehov. De kan avstand fra barnet når de ser etter kjærlighet eller komfort.

Disse foreldrene kan være spesielt harde eller uaktsomme når barnet deres opplever en periode med større behov, som når han er redd, syk eller skadet.

Foreldre som fremmer et unngående vedlegg med barna sine, motvirker ofte åpenbart de eksterne manifestasjonene av følelser, for eksempel å gråte når de er triste eller utmerker lydløst når de er lykkelige.

De har også urealistiske forventninger til følelsesmessig uavhengighet og praktisk også for svært små barn.

Noen atferd som kan fremme et unngår vedlegg hos nyfødte, og barn inkluderer en forelder eller en omsorgsperson som:

  • Det nekter vanligvis å gjenkjenne sine sønns køer eller andre forestillinger av angst eller frykt
  • Aktivt undertrykker barnets følelsesmanifestasjoner, og forteller ham å slutte å gråte, vokse eller herde
  • Han blir sint eller fysisk skilles fra et barn når han viser tegn på frykt eller angst
  • Servogdy et barn for følelsesdemonstrasjoner
  • Det har urealistiske forventninger til følelsesmessig og praktisk uavhengighet for barnet sitt

Hva det ser ut som?

L’Unngå vedlegg kan utvikle seg og bli anerkjent siden barndommen.

I en eldre eksperiment, Forskere har bedt foreldrene om å forlate rommet kort mens barna deres spilte for å evaluere vedleggsstiler.

Barn med et trygt vedlegg gråtte når foreldrene gikk, men de gikk til dem og rolig roet bort da de kom tilbake.

De nyfødte med et unngående vedlegg viste seg utover da foreldrene dro, men på avkastningen unngikk eller motsatt kontakt med foreldrene.

Til tross for utseendet som ikke behøvde foreldre eller omsorgsperson, viste testene at disse barna var like distressed under separasjon som barna festet fast. De visste det ikke.

Som barn med en avvisende stil av vedlegg vokser og utvikler seg, vises de ofte utadvendt.

De har en tendens til å gjøre mye stole på selvbrytende teknikker, slik at de kan fortsette å undertrykke sine følelser og unngå å lete etter vedlegg eller støtte fra andre utenfor seg selv.

Barn og voksne som har en avitating-stil av vedlegg, kan også ha problemer med å koble til andre som prøver å koble til eller danne et bånd med dem.

De kunne nyte selskapet til andre, men aktivt arbeid for å unngå nærhet på grunn av følelsen av å ikke ha & # 8211; eller ikke å ha & # 8211; Trenger andre i deres liv.

Voksne med unngående vedlegg kan også ha problemer med å verbalisere når de har følelsesmessige behov. De kan være klare til å finne defekter i andre.

Du kan forhindre avitating vedlegg?

For å sikre at du og barnet ditt utvikler et sikkert vedlegg, er det viktig å være klar over hvordan du kan tilfredsstille deres behov. Vær oppmerksom på meldingene du sender dem for å vise sine følelser.

Du kan begynne å forsikre deg om å tilfredsstille alle deres grunnleggende behov, som for eksempel ly, mat og nærhet, med varme og kjærlighet.

Synger for dem mens du gjør dem klatre å sove. Han snakker varmt med dem mens han endrer bleen.

Samle dem for å roe dem når de gråter. Ikke lag dem for normale frykt eller feil, for eksempel betalinger eller ødelagte retter.

Hva er behandlingen?

Hvis du er bekymret for din evne til å markedsføre denne typen trygt vedlegg, kan en terapeut hjelpe deg med å utvikle positive parametere.

Eksperter anerkjenner at de fleste foreldre som overfører et unngående vedlegg til deres sønn, gjør det etter at de dannet en med foreldrene eller foresatte når de var barn.

Denne typen intergenerasjonelle modeller kan være en utfordring å bryte, men det er mulig med støtte og hardt arbeid.

Terapeuter som fokuserer på vedleggsproblemer, vil ofte jobbe en til en med foreldrene. De kan hjelpe dem:

  • Sett en følelse av barndommen
  • Begynn å verbalisere dine følelsesmessige behov
  • Begynn å utvikle tetteste og autentiske bånd med andre

Også terapeuter som fokuserer på # 8217; vedlegget vil ofte samarbeide med foreldrene og til barnet.

En terapeut kan hjelpe deg med å utdype en plan for å møte barnets behov. De kan tilby støtte og kjøring gjennom utfordringer og gleder! & # 8211; som stammer fra utviklingen av en ny foreldre stil.

Ta bort

Gaven til et trygt vedlegg er en vakker ting som foreldrene kan gi til barna sine.

Foreldre kan forhindre at barn utvikler et unnvikende vedlegg og støtter utviklingen av et sikkert vedlegg med flid, hardt arbeid og varme.

Det er også viktig å huske at ingen enkelt interaksjon vil modellere hele stilen til et barns vedlegg.

For eksempel, hvis du vanligvis møter barnets behov med varme og kjærlighet, men la det gråte i barneseng i noen minutter mens du tar vare på et annet barn, beveger deg bort for en pause eller ta vare på deg på en annen måte, går bra .

Et øyeblikk her eller det tar ikke bort de faste fundamentene du bygger hver dag.

Julia Picy har en folkehelse master og arbeider på heltid innen positiv utvikling av ungdom. Julia elsker fotturer etter jobb, svømming om sommeren og tar langvarig sleepers med sine barn i helgene. Julia bor i North Carolina med sin mann og to gutter. Du kan finne ditt andre arbeid på Juliapelly.com.