Liltered keratosis diett: hvorfor det ikke virker, mer bevist rettsmidler

PilaLar keratose er en ufarlig tilstand som produserer små fremspring på huden. Dossi vises oftere på den øvre delen av armene og lårene.

Folk som bor med keratose kaller det ofte kyllinghud fordi de rødlige fremspringene er grovt til berøring og virker huden D’gås eller huden på en børstet kylling.

Selv om det ikke er en farlig tilstand, kan haugekeratosen være irriterende, som ofte motiverer folk til å lete etter en kur.

Gode ​​nyheter? For noen mennesker kan det bli bedre om sommeren, bare for å gå tilbake til sin normale tilstand om vinteren.

Nyheten er ikke så bra? Legene sier at jeg ikke gjør det? Det tar vare på dette. Dette inkluderer dietter & # 8220; mirakuløs omsorg & # 8221; som du kanskje har lest på internett.

Fortsett å lese for å finne ut hvorfor dietter ikke kan kurere eller forårsake PilaLar keratose, samt testede metoder du kan bruke til å administrere symptomene dine.

Du kan ta vare på keratosen ved å endre kostholdet ditt?

Pilaaret keratosis oppstår på grunn av en opphopning av keratin i porene. Et raskt søk på Internett avslører blogg av folk som har klargjort deres keratosisvisker som forandrer sitt diett. Noen eliminerer gluten fra kostholdet. Andre unngå krydder, oljer og melk.

Selv om anekdotiske tester er overbevisende, er det ingen vitenskapelig eller medisinsk bevis for å støtte denne teorien.

Forskningen som demonstrerer et bånd mellom matallergi og intoleranser til keratosen er dårlig. Noen tror at glutineliminering fra kostholdet deres forbedret keratosen. Det er imidlertid ikke noe bevis på at alle ville ha nytte av Glutenholdige matvarer.

Når det er sagt, hvis du tror deg eller barnet ditt, kan du ha en intoleranse på 8217;. Det er viktig å diagnostisere og behandle eventuelle matintoleranser eller allergier.

Del på PinterestPilaaret keratosen utvikler seg når keratin hindrer hårsekkene.

Dietten din kan forårsake keratose Pilalar?

Til tross for det du kunne se på Internett, forårsaker kostholdet ditt ikke keratose pilare. Mens leger indikerer flere grunner til at noen kunne utvikle denne hudtilstanden, er kostholdet ditt generelt ikke en av disse.

Noe av Mest vanlige utløsere For utviklingen av wire keratosis inkluderer:

 • Genene i familien din
 • Alder All’debut & # 8211; Det er mer vanlig hos barn og ungdom
 • leve med astma, fedmeeller hudsykdommer som eksem eller vulgær ictosis

Dietten din forårsaker ikke keratose pilalar. Men å spise mye frukt, grønnsaker, magre proteiner, sunne fettstoffer og komplekse karbohydrater kan støtte generell helse, som inkluderer God huds helse.

De beste måtene å lindre symptomer på

Fordi keratosen er ufarlig, ignorerer mange mennesker det og venter på at patchene forsvinner. Men hvis du har tørr og pruriginal hud eller du er irritert fra # 8217; aspekt av armer og ben, er det noen ting du kan gjøre for å hjelpe dine symptomer.

Husholdningsartikler

 • Keratosen blir ofte forverret når huden er tørr, så det første skrittet for å håndtere symptomene er å fukte huden. Pass på at du bruker mye fuktighetsgivende krem ​​umiddelbart etter badekar eller dusj. Søk etter tykkere produkter som inneholder oljellé eller glyserin.
 • L’Varmtvann og # 8217; Vanneksponering i lange perioder kan irritere PilaLar keratosen. Med dette i tankene, ta hensyn til muligheten for å lage dusjer eller varme bad og begrense hvor mye tid du går for å bade.
 • Hvis du vanligvis bærer stramme kjoler, spesielt klær som passer perfekt til armene eller lårene, vurderer muligheten til å velge topp og bredere bukser. L’Stram kjolefriksjon kan øke symptomene på keratose.
 • Forsiktig exfoliate huden kan hjelpe deg med å forbedre hudens utseende og følelse, spesielt i områder hvor mer tykkelse kan bli funnet. Nøkkelen er å ha en delikat berøring. Vurder ideen om å bruke en svamp eller et håndkle og utøve et minimalt trykk til du ser hvordan huden din svarer.
 • Hvis du lever i tørre forhold, kan du vurdere en luftfukter for å legge til fuktighet i hjemmet ditt og følgelig til huden din.

Medisin på resept

Legen kan også gi deg råd en Topical Drug Prescription. Dette kan bidra til å fjerne døde hudceller og redusere tørket kløe og hud. Noen av de vanligste ingrediensene i disse stoffene inkluderer:

 • salisylsyre
 • Glykolsyre
 • urea
 • melkesyre
 • Topisk retinoid

Laserbehandling eller Microdermabrasion

Til slutt, hvis telleren rettsmidler eller reseptbelagte legemidler ikke virker, kan legen foreslå en laser eller lett behandling. Selv om dette kan være effektivt for å redusere utseendet på PilaLar Keratose, er det ikke en kur.

L & # 8217;

PilaLar keratosen er en vanlig, men harmløs hudtilstand. Behandling kan forbedre hudens utseende, men det er ingen kur for denne tilstanden.

Hvis du er plaget av tøffe hudpunkter, eller du har tvil, kontakt legen din for behandlingstips.