L & # 039; Gress går galt? Hva skal du se etter og forslag til oppbevaring

Del på Pinterest

L’gresset går ikke galt som det kan gjøre en kan av majones eller noe annet matprodukt, men det kan sikkert være & # 8220; av & # 8221; eller til og med moldy.

Det er sannsynlig at det gamle gresset ikke forårsaker alvorlige helseproblemer hvis du ikke har grunnleggende forhold.

Det kan imidlertid ha en betydelig dråpe i kraft, som kan være et stort problem hvis du bruker det til medisinske formål. L’Eldre gress kan også gjennomgå endringer i smak og konsistens.

Hvor lenge det forblir friskt?

Hvis det er ordentlig bevart (vi snakker om det senere), blir den tørkede cannabis bevart fra 6 måneder til 1 år. Over tid begynner han å miste sin aroma og kraft.

I henhold til noen eldre søk, # 8217; gresset mister grovt 16 prosent Hans THC etter 1 år, og derfra fortsetter å redusere:

  • 26% av THC tapt etter 2 år
  • 34% av THC tapt 3 år etter
  • 41% av THC tapt etter 4 år

Hvordan vet jeg om min er gammel?

Det er hovedsakelig i # 8217; lukt. L’gress som har passert sin beste periode vil ha en annen lukt eller vil helt miste sin aroma. Noen urter kan til og med ha en lukt og en hard smak når de ble for lenge.

Utseendet kan også gi deg en anelse om det faktum at det er gammelt eller ikke. L’Fresh Grass bør ikke smuldre eller være svampete når det bryter det. Hvis det gjør det, er det gammelt og for tørt eller for vått.

Forbruker det bør ikke skade deg, men forberedt på endringer i konsistens og kraft. L’Unntak er gresset som har blitt mugg, som potensielt kan gjøre deg syk.

Hvordan kan jeg sjekke for mugg?

Veldig forsiktig!

Mold er ofte vanskelig å se om du ikke ser veldig tett. Har generelt l’aspektet av støvete eller uklare hvite flekker, hvorav noen kan være ganske små.

L’moldy mold vanligvis mold, litt & # 8216; som høy. Det har også en tendens til å ha en liten smak & # 8216; & # 8221; Off & # 8221;.

Selv om gresset ditt ikke er super gammelt, er det bedre å gjøre en inspeksjon av en & # 8217;. EN studere Fra forskere Dell’California University, Davis fant bakterier og mugg på 20 cannabisprøver kjøpt fra dispensaries og potter av fartøy i Nord-California.

Det er usannsynlig å mugg på # 8217; gresset forårsaker alvorlige helseproblemer, men kan føre til kvalme, oppkast og hoste.

Hos personer med et svekket immunsystem, L’innånding av røyk eller damper av ugress urter som inneholder bakterier eller sopp kan forårsake alvorlige eller til og med døds sykdommer.

Hvis du ser eller lukter, er det bedre enn å kaste det, selv om # 8217; du har nettopp kjøpt.

Men som jeg burde holde gresset mitt?

Lys, fuktighet, temperatur og oksygen kan ødelegge cannabisen og påvirke dens aroma, smak og kraftpotensial.

Her er hva du bør vurdere når du beholder gresset for å holde det friskt og holde kvaliteten så lenge som mulig.

Velg riktig beholder

La plastposer og beholdere. Plast holder den statiske elektrisiteten som kan påvirke delikat Trichomas & # 8211; De små krystallinske hårene på blomstene som produserer cannabinoider og terpener & # 8211; og kompromittere kraften.

Og til og med glem de morsomme krukkene, fordi de lar det gå for oksygen.

Glassburene med hermetisk nedleggelse, som glassburker, er veien å gå. De har ingen statisk ladning og begrenser displayet på oksygen. Også, de er billige og enkle å finne.

De fleste dispensaries selger også beholdere designet for å holde L & # 8217, ferskt gress så lenge som mulig.

Se fuktigheten

L’Gresset er bedre bevart på A’relativ luftfuktighet av 59 prosent 63. Høyere du risikerer risikoen for å fange fuktighet, noe som kan føre til veksten av mugg. Uansett hvor lavere ting kan tørke gresset ditt.

For å hjelpe deg med å holde eskorten din, kan du legge til fuktighetspakker til beholderne hvis du virkelig vil være fantasifull. Du kan også gjøre alt mulig og holde gresset ditt i en humidor som er opprettet spesielt for cannabis.

Hold det friskt, mørkt og tørt

Hold gresset på et kjølig og tørt sted, vekk fra sollys, det er like viktig som beholderen du bruker, om ikke mer.

Direkte sollys kan føre til at dekomponering av cannabis og for mye varme kan holde fuktigheten og slitasje på formen.

Hold det på et sted for kaldt, i stedet, kan tørke det opp og miste de dyrebare trichomene, og det er derfor kjøleskapet og fryseren ikke anbefales.

Prøv å holde cannabis på et mørkt sted, som en garderobe eller et skap, med en temperatur under 77 ° C (25 ° F).

Jeg kan ikke sette den i fryseren?

Alt varer lenger i fryseren, høyre? Ikke egentlig.

Gelide temperaturer kan gjøre trichomes, de små hårene av blomster som produserer cannabinoider, blir skjøre og bryter når de håndteres.

Hold gresset i fryseren kan også utsette det hele «Fuktighet og forårsake mugg.

Bunnlinjen

L’gresset bør ikke gå dårlig hvis de opprettholdes riktig. Holder den i en forseglet beholder vekk fra varme, fuktighet og sollys, det bør forbli kult og kraftig opp til ett år.

Adrienne Santos-Longhurst er frilansskribent og forfatter som har skrevet omfattende på alt relatert til helse og livsstil i mer enn et tiår. Når det ikke er ubarmhjertig i sin skriveskur på jakt etter en artikkel eller av intervjuer med helsepersonell, kan det bli funnet å spille for sin sjøby med ektemann og hunder på plass eller wallowing for innsjøen som prøver å mestre stand-up-padlebrettet.