Hvordan bli kvitt Sigarette Breath: 5 Anbefalte metoder

Del på Pinterest

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Sigaretter inneholder omtrent det 600 forskjellige ingredienser. Når det blir brent, disse ingrediensene avgir tusenvis av kjemikalier, hvorav noen kreft, som kan forårsake mange helseproblemer.

Hvis du røyker, vet du at en av disse problemene er halitosen.

Her er fem måter å kvitte seg med’sigarettpustet.

1. Vask tennene regelmessig og grundig

Tobaksprodukter er en nesten garantert kilde til halitose (halitose). Også, sigaretter kan forårsake mange muntlige helseproblemer.

Å holde din muntlige hygiene kan potensielt hjelpe deg med å møte pusten med pusten. Dette betyr å pusse tennene minst to ganger om dagen og passere tanntrådene regelmessig.

Du kan også prøve å skylle ofte med munnvannet og prøve skrapene for språket.

På markedet er det også spesiell tannkrem for folk som røyker, selv om de ofte er mer slitende sammenlignet med vanlige tannkrem.

Disse produktene kan motvirke fargen på tennene som følger # 8217; tobakkbruk, men kan ikke være nyttig som en løsning av langvarig halitose sammenlignet med å slutte helt.

Hvis du vil prøve en, kan du finne denne spesielle tannkrem på nettet.

2. Hold deg hydrert

Saliva spiller en grunnleggende rolle i # 8217; generell oral hygiene. Skyll munnen av mat og andre partikler som kan holde seg til tenner og tannkjøtt.

Av denne grunn er det viktig å drikke mye vann i løpet av dagen. Dette vil redusere antall partikler på tenner og tannkjøtt, at bakterier kan munch og potensielt forårsake pusteproblemer.

Hvis du føler at du har mangel på spytt oftest, kan du ha tørr munn eller xerostomi. I tillegg til å forårsake halitosen, kan den tørre munnen forårsake:

  • en konstant sår hals
  • En brennende følelse på baksiden av halsen
  • Vanskeligheter med å snakke
  • Vanskelighetsgrad å svelge

Hvis ikke behandlet, kan selv mangel på spytt forårsake karies. Kontakt en tannlege hvis du mistenker at du har en tørr munn. Kan hjelpe deg med å finne måter å beholde fuktighet i munnen gjennom produkter som oral skyllinger.

Du kan også prøve benkprodukter til tørr munn, for eksempel munnvann, tannkrem og pads.

3. Behandle alle dental sykdommer

Gum-sykdommer kan gjøre tannkjøttet av tennene. Dette oversetter til dype lommer som kan fylle seg med bakterier som forårsaker dårlige lukter, og forbedrer halitosen.

En tannlege kan hjelpe deg med å identifisere, diagnostisere og behandle noe problem som ligger som en gingivalsykdom som kan forverre pusten din.

Advarselsskiltene på tannkjøttsykdommer inkluderer:

  • Røde eller hovne tannkjøtt
  • Hold eller blødende tannkjøtt
  • Dolorosa tygge
  • løse tenner
  • sensitive tenner

Gingival sykdom begynner når bakteriene går inn i tannkjøttet og forblir på tennene for lange, danner lag av plakett og tartar.

Den for tidlig gingival sykdom er kjent som gingivitt. Regelmessig tannrengjøring, i tillegg til daglig børsting og interdental wire, kan behandle den.

Din tannlege kan også anbefale en dyp rengjøring under gingivalkanten. I de mest alvorlige tilfellene er kirurgi nødvendig for å fjerne tartaren i dybden under tannkjøttet eller bidra til å helbrede beinene eller tannkjøttet som er tapt fra tilstanden.

Hvis du har en gingivalsykdom, kan du slutte å røyke, hjelpe deg med å helbrede gummi etter å ha mottatt behandling.

4. Tygge en sukkerfri gummi hvis du ikke kan pusse

Hvis du er rundt, og du ikke kan vaske tennene dine, prøv å tygge en sukkerfri gummi i ca 5 minutter eller mindre. Gummien kan oppmuntre munnen til å produsere mer spytt, noe som kan bidra til å fjerne matpartikler som forårsaker dårlig lukt av tenner.

Pass på at du velger en sukkerfri tannkjøtt. Bakteriene i munnen din elsker sukker og bruker den til å produsere syre. L’Overskytende syre i munnen kan bære tenner og forårsake halitose.

5. Slutt å røyke

Det er kjent at røyking og tobakksprodukter generelt forårsaker halitosen. Videre kan røyking flekke tenner og sette deg i fare for mange helseproblemer.

Folk som bruker tobakk har en Høyere risiko For tannkjøttsykdommer. Dette kan potensielt bidra til halitosen. Røyking kan også endre din følelse av bruk. Dette betyr at du kanskje ikke alltid er klar over hvordan pusten din lukter andre.

Å slutte å røyke kan til slutt forbedre pusten og den generelle livskvaliteten.

Main takeaways

L’Fersk pust starter med god oral hygiene. Hold deg imidlertid hydrert og opprettholde mengden spytt i munnen, kan også hjelpe når det gjelder å bekjempe halitosen.

Folk som røyker er mer sannsynlig å ha l & # 8217;. Selv om produktene kan være tilgjengelige som potensielt kan redusere lukten av munnen, preferansebanen for bedre generell helse & # 8211; og pust & # 8211; Det er helt opphørt.