Hvordan bli kvitt barbermaskinen blåser på beina

Hva er Dossi i barbermaskinen?

Noen ganger, etter barbering, kan du legge merke til rødhet eller fremspring på bena. Det kan være razorirritasjon eller barberhud. L’Razor Burn, eller follikulitt, skjer vanligvis umiddelbart etter barbering eller når håret vokser tilbake. Det kan etterlate huden på de røde og betente benene eller med avlastningsranger.

Razor slag er mest sannsynlig forårsaket av friksjonen av barbermaskinen og inngrodd håret. Ingrown hår er forårsaket når håret vokser i huden din i stedet for. De kan forårsake Preuberanze som kviser på huden.

6 måter å bli kvitt barberblås

Noen mennesker er mer sannsynlig å oppleve barberhuden fordi de har krøllete hår eller sensitiv hud. Rakekontorene forsvinner ofte uten behandling, men det finnes måter å behandle eksisterende fremspring og forhindre andre.

1. Tid

Razorirritasjon og tenninger på bena skal forsvinne med tiden. Unngå barbering av de berørte områdene mens beina er rødt eller har fremspring. Prøver å gjenopplive benene mindre ofte for å unngå dossi, for eksempel alle andre dager eller bare en eller to ganger i uken.

2. Fuktighet i området

Etter barbering, bena med et håndkle og bruker en fuktighetsgivende krem. Dette vil fukte, det vil myke og beskytte huden din, så vel som å lindre kløen du måtte ha på grunn av barbermaskiner eller barbermaskiner. Finn en fuktighetsgivende krem ​​uten alkohol for å unngå å irritere huden.

En fuktighetsgivende krem ​​med aloe vera eller sheas smør kan hjelpe glatt og fuktighet benet. I noen tilfeller kan du ha en allergisk reaksjon på en fuktighetsgivende krem ​​eller kunne blokkere hårsekkene, noe som forårsaker flere inngrodde hår. Avbryte bruken av et produkt som forårsaker disse bivirkningene.

Kjøp fuktighetsgivende kremer.

3. Påfør en kald pakke

Etter barbering, fukt en klut med kaldt vann og legg det på bena i noen minutter. Dette kan redusere rødhet og smerte forårsaket av razorirritasjon som lenner huden.

4. Utgivelser Ingrown Hair

Razor slag kan være forårsaket av inngrodd hår. Dette er hår som vokser opp, men krøller i huden og trenger inn i det, forårsaker betennelse, pretuberanser som ligner på kviser, irritasjon og kløe. Exforger huden før barbering kan fjerne død hud og bidra til å forhindre inngrodd hår. L’Exfoliation kan også hjelpe deg med å frigjøre håret ditt inngrodd fra # 8217; inkorporering.

Ikke bruk nåler eller pinsett for å trekke ut det inngrodde håret. Dette kan forårsake bakterielle og arrdannede infeksjoner.

5. Prøv et hjem rette

Du kan oppleve at et hjemmemedium beroliger brenneren eller barbermaskinen. Prøv å gjøre A’aspirin i pasta med to ikke-belagte tabletter av aspirin og en teskje D & # 8217;. Fortynn aspirin og bruk på barbermaskinens fremspring for en fjerdedel d’nå.

Andre rettsmidler for barbermaskinen brenner som du kan finne hjemme hos deg:

 • kokosolje
 • aloe vera
 • Amamel
 • Olje Dell’Tea Tree

Før du bruker den til å behandle barbermaskinen, gjør du en liten lappstest på huden for å sikre at du ikke har en allergisk reaksjon. Spred deretter et tynt lag på huden med barberkniproduksjon. La for å handle i 15-20 minutter, skyll deretter med kaldt vann.

6. Bruk en aktuell krem

Razor blåser som virker betent eller krever mer tid til å helbrede kan bli hjulpet med en aktuell steroid. Disse kremer vil redusere betennelsen. Du kan finne kremer alle’hydrokortison i dine lokale apotek. Hvis du ikke vil ha noen endring i # 8217; Razor Burn etter to eller tre dager, ring legen din. De kan foreskrive steroider og antibiotika for behandling av infeksjoner.

Kjøp Cream Alle’hydrocortizone.

Når jeg skal se en lege?

Se din barberbrennende og razorirritasjoner nøye. Hvis de ikke forbedrer seg innen to eller tre dager, bør du konsultere legen din. Brenn og barberblåsninger kan forårsake en infeksjon, som må behandles med aktuelle eller muntlige stoffer.

Alvorlige Razor Shots kan også forårsake arrdannelse eller mørking av huden. Legen din kan hjelpe deg med å behandle barbermaskinen Brenn eller irritasjoner, og også lede deg til et hvilket som helst spesielt produkt du bør bruke for å unngå denne tilstanden.

Hvordan bli kvitt barberblås i andre områder

Hvis barbermaskinen brenner eller barbermaskiner forekommer i andre kroppssoner, kan mange av disse behandlingsmetodene brukes. I de fleste tilfeller er det bedre å la barbermaskinen brenne eller at barbermaskinene i barberhøvelen helbreder alene før barbering igjen.

Hvordan hindre fremtidige barbermaskiner

Prøv å helt unngå forbrenninger og barbermaskinen blåser ved å praktisere gode barberingsvaner.

Unngå barbering:

 • raskt
 • for ofte
 • på tørr hud
 • med en gammel barberhøvel
 • Med produkter som irriterer huden
 • Mot kornet av håret ditt
 • for nær huden ved å trekke den under barbering

Aldri avsløre bena dine hvis de er tørre og prøver å gjenopplive på slutten av badet eller dusjen. På denne måten vil du sørge for at du har eksfoliert huden, vasker bort døde celler og har åpnet porene med den langvarige eksponeringen for varmtvannet;.

Unngå engangs barbermaskiner og erstatt barbermaskinen etter fem eller syv bruksområder. Sørg for å skylle barbermaskinen godt etter hver bruk. Prøv en skjegg lotion i stedet for såpe, noe som kan irritere eller tørke opp bena.

For å finne kornet av håret ditt, se først for å finne ut hvordan håret ditt vokser. Ta hånden og flytt den langs benet. Hvis håret ditt er presset ned, følger du kornet. Hvis det er presset mot L’Høy, du går motstrøm.

Bunnlinjen

Razor eller barberhøvel Irritasjon til beina vil løse med tiden, forutsatt at de forsiktig behandler huden og unngår å irritere beina lenger. Du bør unngå barbering L’betent område til den lyser for å unngå forverring av tilstanden. Bruk forslagene ovenfor for å berolige huden mens den helbreder. Kontakt legen din dersom L’Razor Burn eller Razors fremspring er ikke helbredet av sol eller hvis du mistenker en infeksjon eller en annen tilstand.