Hvordan bli kvitt en pacifier: 10 måter

Hvor lenge min pacifier vil vare?

Et minutt, nakken din er klar etter et intimt øyeblikk med partneren din. Deretter er den dekket av et stort lilla runde tegn. Sugene dannes når de små blodkarene under huden er ødelagte, og etterlater en klar blåmerke.

Sucks kan vare 2 dager til 2 uker. Så hvis du ønsker å skjule en, kan du tilbringe mye tid i Turtlenecks eller berøre området med riktig. Men det er noen måter å akselerere helbredelsesprosessen på. Tydeligvis forsvinner ingenting magisk et pacium på noen få minutter, men disse 10 teknikkene kan hjelpe deg med å avklare noen dager raskere.

1. Start med en kald pakke

En kald pakke kan bidra til å redusere hevelsen av en helt ny blåmerke. Fersk temperatur bidrar til å redusere blodstrømmen fra hudfartøyet. Du kan også bruke en isvekking, en klut fuktet med kaldt vann eller til og med en kald skje. Uansett hva du bruker, bruk L’pakke på succoro i 10 minutter Sond utsikt om dagen for de første 2 dagene.

Tilleggsinformasjon: Hvordan lage en kald tablett »

2. Så prøv å øke blodstrømmen med en varm pakke

Etter to dager med bruk av en kald pakke, er det på tide å bruke en PO & # 8216;. En varm pakke kan øke sirkulasjonen i conting-området. Dette kan hjelpe pacifieren til å forsvinne før i stedet for etterpå.

Fra den tredje dagen, bruk en varm pakke i 10 minutter flere ganger om dagen.

3. Massasje området

Massasjer er kjent for å lindre smerte og stimulere blodstrømmen. Massasje eller rubbly gni pacifieren i noen minutter om dagen kan akselerere fading. En lett berøring er nøkkelen: å bruke for mye press kan faktisk forverre blåret.

4. Legg peppermynte essensiell olje til massasjen din

L’Peppermynt Essential Oil kan bidra til å stimulere blodstrømmen i området. Dette kan bidra til å redusere størrelsen og alvorlighetsgraden av din pacifier.

Pass på at du bruker essensielle olje, ikke L’ekstrakt brukt til matlaging. Og bruk alltid fortynnede essensielle oljer. En generell regel er å tilsette ca. 12 dråper av en vektorolje, som kokosnøtt eller olje D & # 8217, til hver 1-2 dråper essensiell olje.

Du bør også gjøre en hudtest patch først. Påfør en liten mengde essensiell olje fortynnet til det indre av det indre av underarmen;. Hvis irritasjon ikke forekommer innen 24 timer, bør oljen være trygg for å anvende andre steder.

Når du vet at det er trygt å bruke, masser en liten mengde peppermynte essensiell olje fortynnet på pacifieren. Du kan gjøre det hver gang du vil.

5. Bruk Emne Vitamin K

Det har blitt vist at det aktuelle vitamin K eliminerer blåmerker raskere og akselererer hudhelbredelse. Dette skyldes at vitamin spiller en nøkkelrolle i prosessen med koagulasjon av kroppens blod.

Påfør en god mengde vitamin K-krem på pacifieren etter behov for å redusere lysstyrken på blåsen. Du kan også ta vitamin K-kosttilskudd eller spise vitamin K Rich Foods for å øke produksjonen ytterligere. Prøv grønne bladgrønnsaker eller integrert ris.

Sjekk ut: 11 måter ut av diagrammene for å spise kål »

6. Prøv en bananskallmaske

Interiøret i en bananskall er rik på vitaminer og næringsstoffer som kan bidra til å redusere utseendet på et blåmerke. Gni innsiden av en skrell av en moden banan på pacifieren i maksimalt 30 minutter eller til skrellen blir brun. Gjenta denne teknikken minst to ganger om dagen til pacifieren er forsvunnet.

7. Påfør aktuell vitamin C

Vitamin C er viktig for å holde huden sunne og glatt. Den har store antioksidantegenskaper og kan bidra til å øke produksjonen av hudkollagen. Faktisk kan vitamin C også styrke hudvevet rundt blodkarene, noe som kan bidra til å helbrede din pacifier.

Påfør en daglig krem ​​med vitamin C på det berørte området. Spis også mer sitrusfrukter og vegetabilsk-baserte matvarer kan være nyttig.

8. Legg til litt & # 8216; av kakao smør

Kakao smør, et fett avledet fra kakao bønner, er en base mat i mange hudpleie ordninger og gode grunner. Kakaosmør har vist seg å polere arr, strekkmerker, rynker og andre hudskilt. Dette skyldes at det er rik på fettsyrer og fytokjemiske stoffer som anses å være nyttige for å mate huden, forbedre elastisiteten og senke aldringen.

Du kan bruke en kakao smør lotion på pacifieren en eller to ganger om dagen for å akselerere helbredelse.

Finn ut: alt C’Det er å vite om kakao smør »

9. Påfør L’Aloe Vera

Aloe Vera-anlegget har antiinflammatoriske egenskaper som kan bidra til å redusere hevelse og hud smerte. For å behandle en pacifier, bruk et tynt lag med gel eller aloe vera krem ​​på blåsen minst to ganger om dagen.

Tilleggsinformasjon: 7 Ekstraordinære bruksområder for Aloe Vera »

10. USA L’Arnica

L’Topisk og oral Arnica er allment tilgjengelig på telleren i de fleste apotek. L’Bruk av’Arnica kan bidra til å akselerere blåmerkeheling fra en pacifier.

Mer informasjon om # 8217; Arnica og på helbredelse »

Bunnlinjen

Sugene vil ikke gå vekk fra # 8217; i dag i morgen, uansett hvor mye du prøver. Disse 10 triksene kan bidra til å akselerere helbredelsesprosessen på en dag eller to, men de er ikke ufeilbare metoder. C’Det er alltid muligheten for at noen av disse teknikkene ikke har noen effekt for deg.

I mellomtiden, dekke pacifieren er den beste løsningen. Det kan bety to uker med skjerf, men i tilfelle av pacifiers, helter tiden virkelig alle sår.

Tilleggsinformasjon: De 4 beste vitaminene for huden din »