HIV hos barn: årsaker, symptomer og behandling

Behandling for Hiv Han har gjort en lang vei de siste årene. I dag, mange Barn som bor med hiv i # 8217; voksenlivet.

L & # 8217; HIV er et virus som angriper immunforsvaret. Dette gjør barn med hiv mer utsatt for infeksjoner og sykdommer. Den rette behandlingen kan bidra til å forhindre sykdommer og forhindre alle «8217; HIV å utvikle seg mot L & # 8217; AIDS.

Fortsett å lese mens du diskuterer årsaker til barn og unike utfordringer for barn og tenåringer som bor med hiv med hiv.

Hva er årsakene til & # 8217; HIV hos barn?

Vertikal overføring

Et barn kan bli født med hiv eller kontrastere ham umiddelbart etter fødselen. L & # 8217; HIV-kontrakt i utero kalles perinatal overføring eller vertikal overføring.

Overføringen av HIV til barn kan finne sted:

Selvfølgelig, ikke alle de som har hiv til barnet, spesielt når de følger antiretroviral terapi.

Over hele verden, overføringshastigheten på # 8217; HIV under graviditet faller under 5% med intervensjon, ifølge Verdens helseorganisasjon (WHO). Uten intervensjon, overføringshastigheten på # 8217; HIV under graviditet er ca 15-45%.

I USA er vertikal overføring mer vanlig Hvordan barn under 13 kontraherende HIV-HIV.

Horisontal overføring

Sekundær overføring, eller horisontal overføring, oppstår når HIV overføres ved kontakt med sæd, vaginal væske eller infisert blod.

Seksuell overføring er mer vanlig Måten tenåringer kontrakt hiv. Overføring kan finne sted under vaginal sex, oral eller ubeskyttet anal.

Ungdommer kan ikke alltid bruke en barriere metode for prevensjon eller bruke den riktig. De kan ikke vite hvordan de skal ha L & # 8217; HIV og overføre den til andre.

Ikke bruk en barriere metode som kondom eller bruk en feil, kan øke risikoen for å trekke en Seksuell overføring infeksjon (STI), som også øker risikoen for å kontrahere eller sende HIV L & # 8217.

Selv barn og ungdom som deler nåler, sprøyter og lignende gjenstander er i fare for å kontraherende L & # 8217; HIV.

L & # 8217; HIV kan også overføres gjennom infisert blod i helsefasiliteter. Dette er mer sannsynlig å skje i noen regioner i verden mer enn andre. Ifølge sentre for sykdomskontroll og forebygging er det ekstremt sjeldent i USA.

L & # 8217; HIV spredes ikke gjennom:

 • insektbitt
 • spytt
 • svette
 • Gråte
 • Klemmer

Du kan ikke få det fra å dele:

 • Håndklær eller sengetøy
 • Briller eller bestikk
 • WC seter eller bassenger

Symptomer på & # 8217; HIV hos barn og ungdom

All & # 8217; begynnelsen av et barn kan ikke ha noen tydelige symptomer. Som immunsystemet svekkes, kan du begynne å merke seg:

 • lite energi
 • Returnere vekst og utvikling
 • Vedvarende feber, svette
 • Hyppig diaré
 • Svelgede lymfeknuter
 • Gjentatte eller langvarige infeksjoner som ikke reagerer godt på behandling
 • Vekttap
 • Manglende evne til å blomstre

Symptomene varierer som barn til barn og med alderen. Barn og ungdom kan ha:

Barn med ubehandlet HIV er mer sårbare for utviklingen av forhold som:

Hvordan diagnostisert er diagnostisert?

L & # 8217; HIV diagnostiseres av blodprøve, men kan være nødvendig mer enn en test.

Diagnosen kan bekreftes dersom blodet inneholder anti-hiv antistoffer. Men i de tidlige stadiene av infeksjonen kan nivåene av antistoffer ikke være ganske høy å bli detektert.

Hvis testen er negativ, men testen mistenkes; HIV, kan testen gjentas om 3 måneder og igjen på 6 måneder.

Når en tenåring er positiv, alle seksuelle partnere og folk som de kan ha delte nåler eller sprøyter, må informeres slik at de også kan testes og starte behandlingen, om nødvendig.

I 2018, CDC rapportert Nye tilfeller av HIV i USA etter alder:

Alder Antall saker 0-13 99 13-14 25 15-19 1,711

Hvordan det blir behandlet?

L & # 8217; HIV kan ikke ha en kortsiktig omsorg, men kan behandles og administreres effektivt. I dag lever mange barn og voksne med HIV et langt og sunt liv.

Hovedbehandlingen for barn er det samme som voksne: antiretroviral terapi. Antiretroviral terapi og narkotika bidrar til å forhindre progresjon og overføring av HIV.

Behandling for barn krever noen spesielle hensyn. L & # 8217; alder, vekst og utviklingsstadium er alle viktige og må revurderes ettersom barnet utvikler seg i pubertet og i # 8217; voksen alder.

Andre faktorer å vurdere inkluderer:

 • Tyngdekraften av HIV-infeksjonen
 • Risikoen for progresjon
 • Relaterte sykdommer Alle & # 8217; HIV tidligere og nåværende
 • Kort og lang sikt toksisitet
 • bivirkninger
 • Farmakologiske interaksjoner

TIL 2014 Systematisk revisjon Det har oppdaget at å starte antiretroviral terapi umiddelbart etter fødselen øker livet til et barns liv, reduserer alvorlige sykdommer og reduserer mulighetene som HIV utvikler seg mot L & # 8217; hjelpemidler.

Antiretroviral terapi inkluderer en kombinasjon av minst tre forskjellige antiretrovirale legemidler.

Når man velger medisiner som skal brukes, vurderer helsepersonell muligheten for motstand mot narkotika, som vil påvirke fremtidige behandlingsalternativer. Du må kanskje endre medisiner fra tid til annen.

En viktig ingrediens for suksessen med antiretroviral terapi er binding På behandlingsregimet. I henhold til # 8217; hvem tar det en & # 8217 medlemskap på mer enn 95 prosent For langvarig virusundertrykkelse.

Overholdelse betyr å ansette stoffer nøyaktig som foreskrevet. Dette kan være vanskelig for barn, spesielt hvis de har problemer med å svelge piller eller ønsker å unngå ubehagelige bivirkninger. For å rette opp dette, er det noen rusmidler i væsker eller sirup for å lette inntaket av små barn.

Foreldre og helsepersonell må også jobbe tett med helsepersonell. I noen tilfeller kan familie rådgivning være nyttig for alle involverte mennesker.

Tenåringer som bor med HIV, kan også trenge:

 • Psykisk konsultasjon og støttegrupper
 • Reproduktiv helsekonsulent, inkludert prevensjon, sunne seksuelle vaner og graviditet
 • Test for seksuelt overførbare sykdommer
 • & # 8217 screening; bruk av stoffer
 • Støtte for en gradvis overgang alle & # 8217; voksenhelsetjenesten

Forskningen på # 8217; HIV pediatrisk pågår. Behandlingsretningslinjene kan oppdateres ofte.

Pass på at du holder barnets lege informert om nye eller utviklende symptomer, så vel som på sikkerhetsvirkningen av narkotika. Nøl aldri med å stille spørsmål om barnets helse og behandling.

Vaksinasjoner og HIV

Selv om kliniske studier pågår, er det for tiden ingen godkjente vaksiner for å hindre eller kurere hiv.

Men siden hiv kan gjøre infeksjoner, barn og ungdommer med HIV vanskeligere for kroppen din, bør de bli vaksinert mot andre sykdommer.

Live-vaksiner kan utløse en immunrespons, så når det er tilgjengelig, bør folk med hiv få inaktiverte vaksiner.

Legen din kan gi deg råd om tider og andre vaksine spesifikasjoner. Disse kan inkludere:

Når du reiser ut av landet, andre vaksiner, som de som beskytter kolera eller gul feber, Det kan også være tilrådelig. Snakk med barnets lege mye før den internasjonale turen.

Ta bort

Å vokse opp med HIV kan presentere mange utfordringer for barn og foreldre, men holder seg til antiretroviral terapi og å ha et sterkt støttesystem kan hjelpe barn og ungdom til å leve et sunt og affantliv.

Mange støttetjenester er tilgjengelige for barn, deres familier og helsepersonell. For mer informasjon, spør barnets helsepersonell om å lede deg i grupper i ditt område, eller du kan ringe din Statlig hotline for L & # 8217; HIV / AIDS.