Jeg prøvde medisinsk cannabis under kjemo, og her er det som skjedde

Helse og velvære berøre alles liv annerledes. Dette er en persons historie.

Alle’Alder på 23, min verden var helt opp ned. Bare 36 dager før jeg planla å gå langs korridoren, ble jeg diagnostisert med eggstokkreft i fase 4.

Før jeg mottok min diagnose, var jeg en innflytelsesform på sosiale medier av fitness, med en YouTube-kanalen Og Instagram-konto som fortalte treningsregimet mitt og min tur til min første konkurranse i National Physhique Committee. Hvordan kan verden av en 23 år gammel kvinne veldig sunn og aktivere opp ned i en håndfull sekunder som dette?

Da jeg startet kjemo i # 8217; august 2016 ble jeg fortalt om & # 8217 historier; horror på folks erfaringer med kjemo. Så si at jeg var skremt ville være en eufemisme.

Under min behandling & # 8211; Utallige sykluser av kjemo, mange timers operasjon, en midlertidig ileostomi-pose og en ny meieri-lengde allergi og # 8211; Min vekt falt fra 130 til 97 pounds, fra musklene til huden og til beinene. Noen ganger så jeg på meg selv i speilet, og jeg kunne ikke engang gjenkjenne meg selv. Fysisk så jeg ut som en annen person. Mentalt, jeg hadde øyeblikk da jeg følte meg trist.

Heldigvis hadde jeg et fantastisk støtteteam ved min side. De var alltid der for å forsvare meg, husket å se på innsiden og husk at jeg fortsatt var meg, fortsatt vakker, uavhengig av min form eller størrelse. Og det var det støtteteamet som først foreslo å prøve medisinsk cannabis.

Som cannabis har endret reisen mot kreft

En dag kom min far og styremor til meg og ønsket å snakke. De ønsket at du begynte å ta THC og Cannabidiolo (CBD) for å bekjempe bivirkningene jeg bodde med kjemo.

Alle & Start Jeg var ganske resistent mot # 8217; ideen og jeg ville ikke høre hva de måtte si. Jeg hadde vært en high school idrettsutøver og universitetet, så cannabis har alltid vært litt & # 8216; en tabu. Jeg var bekymret for at folk så meg som en & # 8220; Drugged & # 8221;.

Men mitt sinn har forandret seg når min far & # 8211; som er helt i strid med cannabis & # 8211; Han fortalte meg om sin venn som tok henne under kampen mot tilbake kreft. De samler overraskende fordeler. Når jeg oppdaget, ble jeg solgt.

Jeg var veldig heldig da det var bivirkningene av kjemo. Selv om jeg opplevde vekttap, håravfall, tretthet og noen ganger blære, ble jeg aldri syk. Jeg fant meg selv i treningsstudioet bare et par dager etter min siste behandling.

En del av denne fortjenesten til medisinsk cannabis ansettelse, som jeg startet i desember & # 8211; 1 gram hver av CBD olje og RSO olje (THC) per dag, distribuert i tre piller. Det var avgjørende for å hjelpe meg ikke å føle kvalme og malaise.

Faktisk, selv når jeg var på en av de mest intense former for kjemo, kalt Doxil, i omtrent syv sykluser, den eneste bivirkningen jeg hadde var blærene på tungen fra sitrusfrukter. Mine leger og sykepleiere var sjokkert av det faktum at jeg ikke engang ble syk en gang på grunn av denne kjemoen.

En annen stor fordel ved’medisinsk cannabisinntak var at han hjalp meg med appetitten. Etter operasjonen har magen min blitt veldig følsom og liten. Jeg ville fylle meg veldig raskt. Jeg følte meg så frustrert over meg selv: Jeg ønsket å spise fulle måltider, men kroppen min kunne ikke stå den. Jeg var allerede på en streng diett på grunn av en operasjon og med en’plutselig ny meieri-lengde allergi sammen med en sekk for ileostomi på plass, jeg mistet vekten veldig raskt.

Han kom til det punktet hvor mannen min måtte nesten tvinge meg til å spise bare for ikke å gå ned i vekt.

Da jeg begynte å ta cannabis, begynte appetitten min tilbake. Jeg begynte å ønske mat og # 8211; Og ja, kjemisk sult er en ekte ting. Jeg ville ha en matbit med alt jeg kunne få hendene dine! Jeg var endelig i stand til å fullføre all min middag og fortsatt kunne spise et stykke (eller to) dessert.

Jeg har fortsatt dager når du batch med magen min. Noen ganger får jeg mini-blokker som gjør veien, og når de gjør det, får jeg meg til å føle kvalme og ekstremt full. Men jeg oppdaget at når jeg tar cannabis, forsvinner disse følelsene tidlig og min appetitt er tilbake.

En mental pause, så vel som fysisk

En «8217 en annen ting som jeg kjempet under kjemo, var følelsen av å være utmattet og helt våken på samme tid. Under de fleste kjemobehandlinger gir de deg en steroid på forhånd for å hjelpe med bivirkninger. Men en steroid bivirkning var at jeg var ferdig med å holde seg våken i lange perioder, noen ganger opptil 72 timer.

Kroppen min var så utmattet (og posene under øynene ville ha skremt små barn), men hjernen min var helt våken. Uansett hvordan jeg prøvde å prøve å sove, kunne jeg ikke.

Jeg trengte en mental og fysisk pause. Mens jeg gjorde mer forskning på THC, oppdaget jeg at han kunne hjelpe med søvnløshet og # 8211; og faktisk gjorde det det. L’THCs inntak hjalp meg med å sovne uten problemer og våkne opp i neste morgen, følte seg godt uthvilt, selv i Chemo-dagene.

En ting som ikke forteller deg om kjemo er at den overdreven utmattelse som kan utlede det, kan begynne å lukke mentalt. Og da det noen ganger hadde jeg min utmattelse. Verden følte ofte som om det var for mye, og min angst løsnet. Men da jeg tok min THC og CBD Pills, både tretthet (takket være søvn) og # 8217; angst ville ha forsvunnet.

Åpent sinn

Jeg er overbevist om at medisinsk cannabis hjalp meg med å vinne min kamp mot kreft. THC og CBD bidro ikke bare med kvalme, men med bivirkningene jeg prøvde fra kjemo og fra # 8217; søvnløshet jeg møtte i nettene etter mine behandlinger.

Mange har en lukket mentalitet når det gjelder THC, og på et tidspunkt var jeg en av disse menneskene. Men hvis du holder tankene dine åpne og du bare har litt forskning, vil du bli overrasket over hva du kan finne.

Selv om det fortsatt er dager når du er mye med bivirkningene av kirurgi, vet jeg at jeg er heldig å ha den stygge dagen. Min kamp mot kreft lærte meg at uansett hvor mørkt eller skremmende det kan virke som stormen, ikke C’Det er ingenting som et smil og en positiv mentalitet som ikke kan gjøre.

Basert i Seattle, Washington, Cheyann er en innflytelse av sosiale medier og skaperen av den populære Instagram-kontoen @cheymarie_fit og YouTube-kanalen Cheyann Shaw. All & # 8217;. Cheyann er nå 25 år gammel og det er ingen sykdomsprøver. Han vil begynne å reise rundt i verden for å fortelle sin historie og hjelpe de som føler at det ikke er noe håp. Det er mer håp. Han inspirerte tusenvis av mennesker med sin tro og positivitet i den mørkeste perioden i sitt liv. Cheyann og hennes ektemann planlegger å gå tilbake til Florida og sette på familie. Cheyann har vist verden at uansett hvilken storm du står overfor, kan du og du vil gjøre det.