Kvise på fingeren: Hovedårsaker og behandlinger

Beskrivelse

Du kan få en kvise nesten overalt på huden du har lag eller hårsekk. En kvise på fingeren kan virke rart, men mest sannsynlig er det den vanlige akne som manifesterer seg i en uvanlig posisjon.

Selv fremspringene på fingrene kan være andre forhold, så det er viktig å være oppmerksom på signalene som indikerer at noe mer seriøst kan skje.

Hva forårsaker en kvise på fingeren?

Pimple Dell’akne

L’Akne manifesterer seg ikke ofte på hender, men dette betyr ikke at våre hender er immun mot årsakene til akne.

Rakettene til akneen oppstår når porene i huden min hindrer med smuss, død hud eller bakterier. Noen ganger overfører vi også dårlige bakterier i porene i våre hender og fingre ved å gni bort gode bakterier med aggressive såper. Disse porene som er blokkert, blir røde, de vil svulme og bli til kviser.

Den mest sannsynlige årsaken til akne på fingrene er den lave hygienen: eller vasker ikke hendene dine eller vasker dem for ofte med aggressive såper som svinger bort de gode bakteriene som beskytter huden vår.

Andre årsaker

Våre hender er vårt hovedverktøy for å samhandle med verden. De kommer i kontakt med mange forskjellige bakterier og irriterende midler i løpet av dagen. Noen bakterier og irriterende stoffer oppfordrer re-oppkjøp av akne og noen kan forårsake andre forhold.

En kvise på fingeren eller på # 8217; fingerartikulasjon er ikke så vanlig, så det er mulig at bumpen kan være litt av noe. Den lille fremspringet på fingeren din kan ikke være en kvise hvis:

  • varer mer enn noen få dager
  • Det er ekstremt smertefullt
  • Trasuda pus eller en annen væske
  • Det virker eller oppfører seg annerledes enn dine andre kviser

Noen hudforhold som ofte finnes på fingrene, er lett forvirret med akne. Hvis du tror at fremspringet på fingeren din kan være ett av følgende, bør du konsultere en lege eller hudlege:

Hvordan behandle en kvise på fingeren

Hvis kvise på fingeren ikke er en cyste eller en alvorlig vorte, bør den forsvinne over noen dager eller uker. Noen endringer i den domiciliære behandlingen og vaner kan hjelpe ham med å forsvinne raskere, og noen ganger kan de forhindre nye utbrudd.

Hygiene

Ikke la olje og skitne innskudd på fingrene for lenge. Vask noen ganger om dagen med en delikat og parfymefri såpe.

Medisinering

Du vil sannsynligvis ikke trenge et arsenal av høy effekt med rusmidler for den sjeldne fingeren pimple, men hvis jeg hadde en, kunne en liten behandling hjelpe det raskt.

Søkekrem og gel for aktuell bruk som inneholder salisylsyre eller benzoylperoksid. Begge bidrar til å tørke den ekstra oljen på huden og bekjempe bakterier som forårsaker akne;. De bør være tilgjengelige i de fleste apotek eller dagligvarebutikker.

Smertelindring

Noen ganger er kviserne litt og ømt, spesielt på fingrene hvor de ofte gni mot forskjellige gjenstander i løpet av dagen. Ubehaget av en tradisjonell kvise bør ikke vare veldig lenge, og det skal heller ikke sist kvise selv.

I dette tilfellet, spør en lege om å avgjøre om bumpen kan være litt og # 8217; andre, som en cyste eller en vorte.

For å lindre smerter i mellomtiden, kan du prøve en analgetisk uten medisinsk resept som L’ibuprofen (Advil) eller Paracetamol (Tylenol).

Behandle naturligvis en kvise på fingeren

Hvis du foretrekker å ta vare på din akne ved hjelp av naturlige produkter og ingredienser i stedet for benk-top-stoffer, kan du prøve L’direkte anvendelse av produkter som anbefales av naturlige healere som:

For en naturlig akne behandling og # 8217; deilig lukt, kan du også ønske å oppleve essensielle oljer & # 8211; Meget konsentrert oljer fra en rekke planter eller naturlige kilder.

C’Noen tester at en liten mengde av følgende oljer & # 8211; En dråpe olje blandet med ni dråper d’vann & # 8211; kan bidra til å bekjempe bakterier og # 8217; akne er betennelse:

  • Tetre
  • kanel
  • Rosemary
  • lavendel

Du bør få pimple burst på fingeren?

Ikke legg en kvise på fingeren eller fra en hvilken som helst side 8217. Det vil ikke hjelpe ham med å helbrede raskere og kan forårsake bakterier ALLE’Interiør av porene av oppblåst hud spredt mer i dybden. Knuse kviserne kan også gjøre’mer rødt, irritert og synlig område. Det kan også forårsake arr.

Ta bort

Det er ikke mange deler av kroppen som er forbudt for kviser. Så selv om det kunne være litt & # 8216; uvanlig å ha en kvise på fingeren, trenger du ikke å behandle det annerledes enn hvordan du ville gjøre med ansiktsakten.

Det burde helbrede perfekt innen en uke rundt og bedre håndvask vaner kan hjelpe deg med å forhindre reapevis av fingrene kviser.

Men hvis kviseren på fingeren ikke går bort, utstråler han pus eller væske, eller forårsaker deg mye smerte, det kan ikke være en kvise etter alt. Det kan være en cyste, en vorte eller noe «8217; andre helt.

Kontakt lege eller hudlege hvis du er bekymret eller hvis du manifesterer symptomene som normalt ikke kommer fra # 8217; akne.