Guide til gaver til helse besatt av helse

Det er sannsynlig at du har en helsemutter i livet ditt. Hvis du kjenner noen som ikke kan leve uten vektløfting, er det din referanse kilde for L’siste supplement eller vet hvordan du skal blande en medium smoothie, forutse at dine behov kan være vanskeligere enn vanlig. Vi dekker skuldrene dine.

Her er en liste over helsepersonell, fra matlagingsenheter til de beste blenderene, hvorav hver velvære elsker. Vis personen som er besatt av helse i livet ditt, du holder med en (eller flere) av følgende gaveideer.

Benestøtte: 100% biffborn med gress

Den positive siden av beinbuljonger? Jeg er en rik suppe av næringsstoffer fulle av aminosyrer, kollagen og protein. Ulempen er at en hjemmelaget versjon kan ta timer å koke. Dette er hvor Kettles organiske versjon kommer i spill & Brann. Kontrollerer ikke bare alle helsebokser (glutenfri, ikke GMO, organisk, uten soya, uten dagbok), men det gjøres også for alle over 20 timers kokende arbeid for deg.

Kostnad: $ 9.99 fremover kettleandfire.com

Radiant Skin: Hum Nutrition’S Cleanse til redning

En av fordelene med å spise og leve på en sunnere måte er den strålende huden. 21-dagers rengjøring av humnæring tar sikte på å støtte L’målet om nivå for å øke helseinntektene med en blanding av supercivil. En pille inneholder det beste av den botaniske verden, fra Chlorella-alger til Marian Thistle og Rødket. Ikke glem å ta et bilde før og etter!

Kostnad: $ 42 og fremover Humnutrition.com

Ultimate Smoothie Maker: Vitamix Blender

Vitamix blender er den hellige gral av blender for helse besatt. Disse blendene er bedre enn de gjennomsnittlige. De er høye kraftmaskiner kjent for sin varighet og multihastighets blandingskapasitet. Et sunt kjøkken er ingenting uten denne juvelen av en bil. Det er nøkkelen til å forberede hjemmelagde supper, sauser, valnøttsmør, rå juice og smoothies, alle vanlige komponenter i en persons diett fokusert på helse.

Kostnad: Fra $ 299 Vitamix.com

Probiotisk hydrering: Kombucha Starter Kit

God helse begynner med en god tarm. Ingenting hjelper som en god kopp KOMBUCHA. I tillegg til å introdusere levende bakteriekulturer, inneholder denne gjærede teen også mange vitaminer og antioksidanter. Det har også færre kalorier per servering i forhold til tradisjonelle brus, men med en lignende glitrende følelse. Gi dette kombucha-utgangssettet til noen som liker å lære å forberede din sunne mat (og spare penger mens det er!).

Kostnad: $ 29.99 CultureForHelse.com

Spennende måltider: Kit av aromatiske urter i kritt vas

Den kuleste måten å få urter på er å samle de du dyrket alene. Kraften til å dyrke sin basilikum, koriander, rosmarin, gressløk og persille, er lett å utnytte med dette settet av krittfartøy. Inneholder vaser, skuffer, urter og jordposter. Dette er også en flott gave for de som elsker å jobbe på’håndverk. De kan dekorere fartøy med sine spesielle meldinger. Kanskje noe som «8220; smak av kjærlighet & # 8221; For når du lager et måltid for deg.

Kostnad: $ 25 og fremover UFSEEDS.com

Relief for skuldrene dine: Shiatsu Massager for nakke og skuldre Homedics

Gi uendelig massasje til nakken og skulderen med denne massasjen. Er det ideelle for vektløftere eller kardio elskere som opplever spente muskler etter treningsøktene. Men nøkkelelementet er den innebygde varmen for å slappe av de slitne og avhandlingsmusklene. Spar penger på massasje, så vel som umiddelbar lettelse, tilsvarer å oppnå drømmen om en helseentusiast.

Kostnad: $ 39.99 fremover Homedics.com

Sunn Fast Food: Instant Pot

Med slagordet & # 8220; matlaging sunn mat rask & # 8221; Instant Pot kan være et drømmelagende verktøy. Trykk kokekar kan brukes til å forberede hverdagslige måltider, for eksempel ris eller måltider som vanligvis krever timer for matlaging. Instant Pot er en rask måte å forberede matvarer som supper, chili, flour d’havre og til og med yoghurt. Siden trykk matlaging teknologi maksimerer arresterte næringsstoffer, vil hassen av helse i livet ditt få mest mulig ut av deres mat valg.

Kostnad: Fra $ 79.99 Instantpot.com

Perfekt luft: D & # 8217 Purifier; Air Dyson

L’Ren luft er en gave. D & # 8217 renseren; Air Dyson jobber stille og effektivt for å fjerne allergener, giftstoffer og gass fra luften & # 8217;. Dette inkluderer alt fra mugg, kjæledyrhår, nitrogendioksyd og formaldehyd. Dysons spesielle filtre og elegant design betyr at rensefilteret kan fange super små partikler. Noen rensemidler kan også fungere som en vifte for å avkjøle etter en adrenalin trening.

Kostnad: Fra $ 299.99 Dyson.com

Gratis luftvei: Neilmed Neti Pot

Puste høy kvalitet er et must for treningsrutinen til en sunn person. Når nesen er avkortet fra # 8217; uunngåelige kalde eller sesongmessige allergier, kan en Neti Pot Neilmed komme til redning. Disse spesielle enhetene brukes til å eliminere slim og rusk fra nesepassasjer. De blir sendt fra himmelen i en pott, spesielt for din venn eller elsket som ikke vil at noen nese trekker for å tråkke i sin dag.

Kostnad: Fra $ 14.99 NeilMed.com

Første kvalitet Foods: Box Landbruk støttet av samfunnet

Sunn og bærekraftig mat er ofte midtpunktet for en sunn valnøtt. Så hvorfor ikke gi bort sine lokale kilder? Kjøp en pakke med samfunnsstøttet landbruk (CSA). Det er en bestemt pakke for region full av delikatesser av deltakende bønder. Avhengig av stedet og sesongen, kan varene inkludere noe, fra frukt, grønnsaker, egg, oster, blomster eller kjøtt. Det er den perfekte måten å oppdage nye matvarer og støtte dine lokale bønder.

Kostnad: Prisene varierer avhengig av området; Kjøp Localharvest.org

Søk på Quancos & # 8217;? Fra en’se på disse kokebøkene og les på mat fra vår liste over de beste bøkene på helse.