Jeg drakk CBD kaffe i en uke. Her er det han gjorde med min angst.

Helse og velvære berører hver av oss annerledes. Dette er en persons historie.

Selv om marihuana er lovlig i din stat, fortsetter den å være ulovlig i henhold til den føderale loven.

Cannabidiolen (CBD), cannabisforbindelsen som ikke gjør deg buste, stikker hele tiden Salater til kopper.

Ifølge studiene kan CBD skryte av flere terapeutiske fordeler, inkludert Reduksjon av # 8217; angst, Reduser kramper Og minimere l’betennelse. Som en person som er overbevist med angst, personlig er jeg veldig interessert i anti-angstfaktoren.

Selv om du kan ta CBD på forskjellige måter, fra SVAPO til Gummy Candies, er en unik måte å konsumere CBD gjennom kaffe.

Advokater, som craig leiet, PharmD, medeier av Flower Power Coffee Co. (en hermetisert kaffe og matprodusent med CBD), sier at kombinasjonen av CBD og kaffe vil gi deg kaffeberedskap, men uten nervøsitet.

Men High Times Magazine, som dekker alt relatert til marihuana, mener at L’ideen var latterlig. Deres logikk er fornuftig: Hvis du vet at CBD gjør deg søvn, ville jeg ikke kjempe med koffein, og la deg bedøvet?

Når det gjelder potensiell hjelp med angst, koffein, som kan forverres # 8217; angst for noen, ville ikke ha forrang på «CBD-anti-angst-effekt?

Bonni Goldstein, MD, En californisk lege som spesialiserer seg på cannabinoidterapi, er også skeptisk. Spesielt når det gjelder riktig dosering og kaffetemperatur.

; De som ønsker å bruke CBD for alvorlige medisinske forhold, som konvulsive sykdommer eller betennelse fra autoimmune sykdommer, bør ikke ta CBD på denne måten, siden en nøyaktig CBD-dosering er ekstremt viktig for L’effektivitet i disse Typer av sykdommer & # 8221; sier Goldstein.

& # 8220; For en sunn person som ønsker å ta CBD som en bonus eller ernæringsmessig supplement, er problemene med [dosering] ikke så viktige.& # 8221;

Goldstein legger også til det nylig studie Ser på stabiliteten til CBD i te til cannabis, det viste seg at temperaturen påvirker innholdet i CBD, & # 8220; som betyr at mengden av milligram CBD som noen kunne kreve for tilstanden, vil ikke være konsistent dersom den administreres i en Varm drikke & # 8221; forklarer.

Men noen mennesker elsker virkelig CBD-kaffe. Ian Ford, eier av koffein underjordisk, en kafeteria i Brooklyn, New York, sier at siden han begynte å selge øl, vokser virksomheten. Han er selv så trendy Willie Nelson Han lanserte sin Java CBD.

Så vi bestemte oss for å teste ham alene.

Mitt 5-dagers eksperiment på CBD-kaffe

For denne testen brukte jeg malt kaffe infused med blomsterkraft kaffe CBD. Jeg tok denne beslutningen helt basert på praktisk. Det er to kafeer i nærheten av Brooklyn servering og salg av merkevareposer.

Det er imidlertid mange CBD-kaffebaserte produkter på markedet som jeg var interessert i å prøve, inkludert den nye Hampshires velværeblanding Vera roasting selskap, som ble grunnlagt av a Professor i organisk kjemi.

Det er også viktig å merke seg at, som en del av min daglige rutine, strengt begrenser de to eller tre mediumkoppene per dag og absolutt ingen kaffe etter 2: xnumx & # 8211; hard stopp.

Siden jeg har instillet denne strenge grense tiden (jeg kunne ha lurt et par ganger med Espresso Martini, men dette spiller ingen rolle, bare?), Jeg sov godt uten hjelpemidler til å sove, til tross for alemenen med angst.

Del på PinterestDen underjordiske koffeinmenyen, Brooklyn. Bilde via Melissa Malamut.

Dag 1: Fra konsentrasjon til arbeid til en uplanlagt ettermiddagslur

Det er min fri dag, så jeg bestiller en melk til CBD med mandelmelk underjordisk i Brooklyn. Melk er deilig og går ned glatt. Jeg kan ikke smake Nient’annet enn en normal mandelmelk.

Det er forskjellig fra en enkel økning i koffein, men det er vanskelig å definere den nøyaktige følelsen. Jeg begynner å raskt lese e-postmeldinger.

Jeg er sulten, så etter ca 15 minutter bestiller jeg et stykke toast med CBD infused syltetøy.

Jeg vil gjerne ha gjort det. Han hadde en god smak, men da begynner hodepine.

Har to & # 8220; doser & # 8221; påfølgende var for mye for meg, tilsynelatende. Så snart jeg går hjem, ligger på sofaen og krasj i to timer. Det ville vært en fin hvile, men i morgen har jeg tidsfrister og en første dag.

Goldstein sier at CBD påvirker alle annerledes, og det i motsetning til popular tro, er CBD faktisk en stimulerende forbindelse ved lave doser. Så kombinasjonen av CBD og kaffe kan være for stor stimulerende for noen, noe som kan være det som skjedde med meg. For andre kan det være riktig.

Imidlertid liker jeg hvordan jeg følte etter den første koppen, så jeg var ikke for motløs.

Dag 2: Føler årvåken, men beroliger

Ut av # 8217; innbydende Vittles Cafe i Brooklyn, C’er en tavle som fremhever og # 8220; lattes på cannabis & # 8221;. Jeg bestiller en frossen med mandelmelk og jeg snakker med eieren av CBD-baren og dets potensielle helsemessige fordeler for kroppen.

Mens jeg drikker kaffen min på CBD, fortell ham hva som skjedde i går, og hvordan kunne jeg ha tatt det for mye. Antyder å distribuere flere doser, venter minst tre timer mellom hver porsjon.

Mens jeg er ferdig med min melk, føler jeg meg veldig bra: super årvåken, men overraskende rolig. Og jeg forstår hva som var følelsen av å ikke ha lyktes i spikring i går.

Akkurat nok til å dempe spenningen, men ikke nok til å få deg til å føle at jeg er under effekten av et stoff.

Før jeg forlater, kjøper jeg en blomsterkraftkonvolutt ($ 15) for å fullføre hjemmeeksperimentet. Jeg bestemmer meg for å gå for 3 miles mot hjemmet fordi jeg føler meg bra. Ingen lur i dag!

Del på PinterestMin blomst Power Bag og Vittles Cafe, Brooklyn, NY. Bilde via Melissa Malamut.

Dag 3: Første drikke En vanlig Joe Cup er sminke?

Jeg er en heltid profesjonell, men jobber som produsent og utgiver i helgen for et stort nettsted. De er bare ca 16 timer i uken, men det er intens å dø for. Jeg starter tidlig & # 8211; Klokken 7 på lørdager og søndager & # 8211; Som betyr at jeg går strikket fra sengen og går for 7 meter opp til skrivebordet mitt klokka 6:58 og jeg logger på.

Det er en utfordrende rolle der jeg trenger en komplett konsentrasjon.

Disse helgskiftene er vanligvis dager med tre kaffekopper. Jeg starter om morgenen med en kopp vanlig kaffe og jeg legger på jobb.

Jeg bestemmer koppen n. 2 blir CBD-koppen. Jeg er nervøs da det vil påvirke operasjonen, men prøv det uansett. Klokka 9:30 forbereder jeg kaffe blomsterkraft.

Kaffeinstruksjonene sier at de bare bruker en teskje og en halv for en korrekt dose på 5 milligram CBD for en 6-unse kopp.

Jeg foretrekker min svart kaffe og drikker det bare med mandelmelk eller havre når jeg er i en bar. Jeg valgte New York-blandingen, og jeg liker det virkelig. Det er mørkt og rik uten hint av CBD eller smak av & # 8220; marihuana & # 8221;.

Jeg står overfor min tur og jeg føler meg bra. Kanskje dette er nøkkelen? Først en vanlig kaffe og en CBD? Jeg føler meg enda bedre enn i går.

Jeg ser på klokken og er allerede 2:30, så i dag er en solrik dag to kopper. Det kan være første gang i flere måneder at jeg ikke drikker tre kaffekopper i løpet av en helgskift.

Etter min tur skal jeg ta en 6-mile løp på Central Park i sommervarmen. Om kvelden føler jeg meg veldig søvnig lenge før det vanlige. Jeg kan ikke klandre CBD, fordi det er mest sannsynlig solen og # 8217; trening, men det er noe å merke seg.

Dag 4: Angst i overdrive

Jeg sov godt og våknet opp igjen. Jeg har to vanlige kafeer om morgenen før 9, glemmer at jeg skal drikke kaffe på CBD.

Jeg lager kaffe på CBD på min tredje kopp, men det var ikke den beste ideen. Jeg har hodepine, og det er bare 10:30, jeg forblir enda mer enn fire timer med min tur. Jeg vet at min hodepine kan skyldes mangel på søvn, dehydrering og alle varmebølge som vi hadde for hele uken, men det er en hard morgen.

Jeg tilbringer resten av ettermiddagen og kvelden og ser på TV og nipper til et stort glass vin. Jeg går tidlig i seng.

Jeg tror tre kaffekopper er for mange, CBD eller ikke.

Dag 5: Følelse av svakhet til softball

Jeg bestemmer meg for å starte min siste dag med eksperiment med en vanlig kopp kaffe, etterfulgt av CBD-kaffe. Dette synes å være den beste kombinasjonen for meg.

Jeg tror kaffeblomsterkraften CBD er deilig og går glatt.

I dag føler jeg meg bra, nesten som om kroppen min var vant til CBD. Han så ikke ut som dette & # 8220; sterk & # 8221; som de første dagene. Jeg har også hodepine eller føler meg trøtt. Jeg gjør to intervjuer og to korte freelance-historier, og jeg går til min softball-spill.

Del på PinterestJeg prøver min Matcha Mix og CBD olje. Bilde via Melissa Malamut.

Samlet likte jeg kaffen og jeg kan forestille meg selv som en ny gave. Men det er ikke noe jeg ville drikke hver dag, og jeg er ikke overbevist om å foretrekke det til vanlig kaffe.

Jeg tror når det gjelder CBD, kan noen forsøk kanskje finne den riktige dosen som fungerer for deg. Snakk med legen din kan hjelpe.

Jeg er også interessert i å se andre CBD-produkter, for eksempel gummy candies, lotions og fargestoffer, vil de påvirke.

Med så mange nye CBD-produkter som kommer på markedet, ser det ut til at jeg vil kunne prøve nye former i årene som kommer. Kanskje en av dem vil også stadig hjelpe med min angst.

CBD er lovlig? CBD produkter avledet fra hamp (med mindre enn 0.3% THC) er lovlig på føderalt nivå, men de er fortsatt ulovlige under noen Statlige lover. CBD produkter avledet fra marihuana er ulovlige på føderal nivå, men de er lovlige i henhold til noen statlige lover. Kontroller lovene i staten din og de hvor du reiser. Husk at CBD-produkter uten medisinsk resept ikke er godkjent av FDA og kan merkes på en unøyaktig måte.

Melissa Malamut er en forfatter og utgiver som bor i New York. Følg den opp Twitter.