Guide for nybegynnere å perverse sex: Hva er helsemessige fordeler og # 039;

Halvparten av befolkningen er interessert i knuten

Del de mest intime detaljene i sexlivet ditt er fortsatt stort sett en tabu. Men hvis du ikke kan snakke om det med de mest kjære vennene, vil det bli mye lettere å snakke om det i soverommet?

Hvis det ikke var for den tradisjonelle erotikk og softcore pornografi (hei, & # 8220; femti nyanser av grå & # 8221;), kan du ikke vite mye om eksperimentering av grenser i soverommet. Og hvis det ikke var for anonyme studier, kan vi ikke vite hvor mange amerikanere prøvde & # 8211; og verdsatt & # 8211; spanking og bindende hverandre.

Sannheten er at i det minste noen av vennene dine sannsynligvis er de prøvde & # 8211; og en av fem er en del av deres vanlige spill i soverommet. I følge Studio 2015 på’Seksuell utforskning i Amerika, Over 22% av seksuelt aktive voksne er dedikert til rollespill, mens over 20% er vi forpliktet til å være bundet og spanking.

Kanskje mer overraskende? En annen avstemming fant det Nesten halvparten av de 1.040 menneskene intervjuet var interessert i knuten, Selv om de ikke hadde hatt muligheten til å utforske den. Og C’Det er en voksende forskning som blir eventyrlystne i soverommet kan ha flere fordeler, både for helsen din og ditt forhold.

La oss gå tilbake et øyeblikk: Hva kvalifiserer akkurat som en knute?

Selv om ordet node ikke har en medisinsk eller teknisk definisjon, er det generelt en seksuell praksis som ikke faller inn i konvensjonene & # 8211; Handler som ofte vurderes som kjærlig berøring, romantiske taler, kyss, vaginal penetrasjon, onani og oralsex. & # 8220; kink & # 8221; Han refererer til alt som bretter seg bort fra & # 8220; Rett og stramt & # 8221; selv om det er noen kategorier som ofte faller innenfor # 8217; ondskapsfullt sexparaply:

 • BDSM. Når de fleste tenker på pervers sex, tenk på BDSM, et akronym av fire bokstaver som står for seks forskjellige ting: bondage, disiplin, dominans, innsending, sadisme og masochisme. BDSM inneholder et ekstremt bredt spekter av aktiviteter, fra lys spanking med padle og dominerende / underdanig rollespill til slaveri og smerte spiller.
 • Fantasy og rollespill. En av de vanligste former for onde sex innebærer å skape imaginære scenarier. Dette kan være så enkelt som å snakke om en fantasi i sengen, kompleks hvordan å bære kostymer eller resitere scener foran fremmede.
 • Fetish. En av fire menn og kvinner De er interessert i det fetish-spillet, definert som å ha seksuelt behandling av et objekt eller en del av kroppen, ikke seksuell. Vanlige fetisjer inkluderer føtter og sko, hud eller gummi og spill med bleier (ja).
 • Voyeurisme eller utstilling. Ser på noen som klekker eller ser på et par som har sexvarsel, er vanlige fantasier voyeur, mens du har sex på et offentlig sted, er en form for utstilling. Begge er overraskende vanlige (og ekstravagante) & # 8211; 35 prosent Voksne intervjuet var interessert i voyeurisme.
 • Gruppe sex. Tre sex, seksuelle parter, orgier og mer: Gruppeseks er enhver handling som involverer mer enn to personer. Ti prosent av kvinnene og 18 prosent av mennene deltok i gruppe sex, mens enda høyere prosentandeler uttrykt interesse for ideen.

Perverse sex kan være nyttig på noen fantastiske måter

Lytt før vitenskap: Perverse Sex kan hjelpe deg å føle deg bedre og være sunnere mentalt. EN 2013 studie Han fant at de dominerende og underdanige utøvere av BDSM var:

 • mindre nevrotisk
 • Mer Extrovert
 • Mer åpen for nye erfaringer
 • mer samvittighetsfull
 • Mindre følsom for avslag

De hadde også et høyere subjektivt velvære enn kontrollgruppen. Dette kan bety to ting: at folk med disse egenskapene er tiltrukket av perverse sex eller at pervers sex kan hjelpe deg med å vokse og skaffe seg sikkerhet. Men det andre er svært sannsynlig, spesielt fordi vi leter etter mer på effekten av pervers sex.

For eksempel, En studie av 2009 De fant at paret som engasjert seg i en positiv og konsensuell sadomasokistisk aktivitet (SM) hadde lavere nivåer av kortisol, hormonet av skadelig stress, og de rapporterte også større følelser av nærhet og intimitet til forholdet etter deres seksuelle spill.

Det er på Foreløpige studier av en håndfull & # 8220; brytere & # 8221; (Folk som tar motsatt rolle de er vant til, som en dom som blir en del) funnet at den konsensuelle BDSM kan redusere sinnet til en tilstand av bevissthet endret av & # 8220; Flow & # 8221; . Dette ligner på følelsen av at noen prøver når de opplever en & # 8220; High Runner & # 8221; de engasjerer seg i å skape kunst eller praksis yoga.

Forstå misconcut ideer, stereotyper og myter på pervers sex

Det er ikke overraskende at siden vi ikke snakker om pervers sex, er det mange feil myter og ideer som flyter rundt. La oss klargjøre luften på noen vanlige stereotyper.

Selv kvinner er interessert i knuten

Mens bestemte typer onde sex ofte liker et kjønn enn # 8217; andre & # 8211; For eksempel er flere menn interessert i å spille fotfetisjer, mens flere kvinner er interessert i å prøve smerte som en del av Sex & # 8211; Både menn og kvinner vil utforske kinken om samme måte.

Du er ikke & # 8220; gal & # 8221; Prøv BDSM

I det vanlige media er BDSM ofte forbundet med misbruk og vold. Noen utøvere har selv Han adresserte forfølgelse og diskriminering På grunn av deres knuter. Men studier viser at den gjennomsnittlige personen som er forpliktet til en konsensuell knute, gjorde det Psykologisk helse høyere enn gjennomsnittet.

Du trenger ikke mange fantasifulle utstyr

L’bilde av en dominatrix kledd i skinn som bruker en kombinert visp kunne hoppe i tankene når du tenker på pervers sex. Men egentlig, alt du trenger er en fantasi og en partner du spiller.

Hvis du liker visse fetisjer eller ønsker å utforske verden dypere, er det absolutt butikker for dette. Men å prøve kinken er ikke så tung som for eksempel å spille i din lokale rekreasjonshockey-legering. Du trenger ikke engang bandasjer eller håndjern hvis du vil spille med sensorisk deprivasjon eller restriksjoner: Et slips eller en putevar kan fungere i begge tilfeller.

Hold spillet i et morsomt og trygt soverom

Selv om det perversiske kjønn har mange fordeler, og selv om det kan være alt du og din partner ønsker det, er det fortsatt noen ting du bør huske på, slik at dine utforskninger er morsomme, trygge og positive.

Alt starter med samtykke

Det informerte samtykket er ikke bare noe som skjer før du er med en ny partner, det er noe som skal skje før noen seksuell handling, spesielt hvis du prøver noe ekstravagant for første gang. Kommunikasjon er så viktig for sunne seksuelle forhold, men viktig når du utforsker dominerende / underdanige roller eller potensielt forårsaker smerte.

Sikre ord er ikke en vits

En del av fantasien din kan føre til restriksjoner eller motstand, noe som er mer vanlig enn du kanskje tror blant kvinner. For å være sikker på at du ikke kan si nei i din fantastiske verden, men fortsatt ha en måte å si klart nei til din partner, bruk et trygt ord som du er D’enighet før du blir pervers. Standard setningene du kan bruke er rødt trafikklys (stopp) og grønt lys (gå videre).

Tenk (og taler) av din Rigid Limits & # 8220;

Alle har forskjellige grenser og grenser. Selv om det er åpent for nye aktiviteter i soverommet, begge fantastiske, åpnes på hva du ikke vil utforske (som noensinne) er like viktig. Diskutere åpent av disse «8220; rigid grenser & # 8221; Med din partner: Ikke C’Det er en grunn til å være sjenert.

Pass på at smerten er hyggelig og uten helsekonsekvenser

En viktig del av pervers sex er å blande smerte og glede. Mens mange par sporer grensen for lys spanking eller slår, bør de som utforsker andre veier, for eksempel brystsmerter og kjønnsorganer, instruere seg for ikke å gjøre alvorlig eller langvarig skade på vev eller nerver.

AftarCare er like viktig

Selv når de ikke gjør noen pervers sex, kan kvinner eksperimentere & # 8220;postcitital disfavoret, & # 8220; som inkluderer symptomer som angst, irritabilitet eller gråt uten grunn. Motvirke dette med ettersalgsassistenten, som inkorporerer følelsesmessig intimitet og kommunikasjon, er viktig, spesielt for BDSM.

Så ikke gå i seng bare etter et intensivt sex. Sjekk med partneren din og sørg for at du har det bra med det som nettopp har skjedd.

Husk: Perverse Sex er det du vil at det skal være

Kink kan virke veldig forskjellig fra forskjellige par, og det er greit. Utforsk Knuten må ikke starte med kjøp av en skinnkropp og en visp. Det kan være så enkelt som å se hva som skjer når du stopper fra den normale soveromsrutinen og skriver inn en ny verden av sex.

De grunnleggende prinsippene for vellykket pervers sex ligner de som er sterkt og langsiktige forhold:

 • kommunikasjon
 • tillit
 • forståelse
 • tålmodighet

Og nå som du vet at det er godkjent av vitenskapen, ikke la tabuene blitt bygget sosialt hindrer din glede. Gå videre og blir dårlig.

Sarah ASWELL er en freelance skribent som bor i Missoula, i Montana, med mannen sin og to døtre. Hans skrifter oppstod i publikasjoner som inkluderer New Yorker, McSweeney’S, National Lampoon og Retructress. Du kan komme i kontakt med deg Twitter.