Ereksjon Selvtest: Formål, risiko og prosedyrer

COS’er en ereksjon selvtest?

En ereksjon selvtest er en prosedyre som en mann kan utføre alene for å avgjøre om årsaken til sin erektil dysfunksjon (DE) er fysisk eller psykologisk.

Det er også kjent som en test med nattstempel for penis tumescence (PT).

Fordi en ereksjon selvtest utføres?

Testen utføres for å bekrefte at natt ereksjoner oppstår. Menn som har et normalt fysiologisk erektilfunksjonseksperiment med en ereksjon under normal søvn.

Sekund University of California, San Francisco Medical Center, Medium sunn pubescent mann vil ha tre til fem spontane ereksjoner en natt, som varer 30-60 minutter hver.

Fysiske, følelsesmessige eller psykiske problemer kan føre til ed. Denne testen bidrar til å avgjøre om din og skyldes fysiske problemer.

Testen betraktes som foreldet. Det er mange måter som det kan utføres på. Mer pålitelige tester er nå tilgjengelige, for eksempel PT-tester som bruker en stiv.

TIL Regiscan Det er en bærbar innenlands enhet som brukes til å evaluere kvaliteten på ereksjonene nocturne. L’Batteridrevet bærbar enhet er festet til låret. Den er utstyrt med to løkker som er koblet til en direkte strømmomentmotor.

En ring vender seg rundt penisbasen og # 8217; andre er plassert under kronen, Penis-området før glansene. Hele natten måler bilen gjentatte ganger hvor mye blod C & # 8217, er i penis (tumescence) og hvor godt det kan tåle push-ups eller deformasjon (stivhet).

Denne testen kan gjentas flere netter under. Resultatene av hver natt lagres på maskinen, slik at legen kan laste dem ned og analysere dem.

De Pentistisk penieno Det er en annen test som noen ganger brukes til å skille mellom fysikk og psykologisk. Denne enheten måler ereksjonen av penis mens du ser eller lytter til seksuelt materiale. Dette kan omfatte bildevisning, visjon om pornografiske lysbilder eller filmer eller # 8217; lytter til seksuelt stimulerende audiocassette. Under testen er penis mansjetter koblet til en volumopptaker av håndleddet (pletistikk) som viser og registrerer blodbølger til penis.

Dette er bare et par tester som brukes i stedet for den kjente Timbre-testen og er ofte mer nøyaktige. Det blir også stadig vanskeligere å finne frimerker (som brukes i testen) som ikke allerede er klissete på baksiden.

Den største fordelen med ereksjonen, er at du kan teste deg hvis du er flau for å diskutere emnet med legen din.

Hvordan forberede seg på en ereksjon selvtest

Du må kjøpe fra fire til seks frimerker. Denominasjonen av frimerker spiller ingen rolle, men de burde ha tørt lim på ryggen.

Frimerker er det mest praktiske alternativet, men det finnes andre alternativer. Hvis du ikke har frimerker, kan du bruke en papirstrimmel. Papirstrimmelen skal være 1 tommers bred og lang nok til å vende om penis med en liten overlapping. Papiret kan festes med et stykke 1 tommers tape.

Avstå fra’alkohol eller kjemisk hjelpemiddel til å sove i to netter før testen. Disse kan forhindre ereksjonen. Du bør også unngå koffein for å sikre at du sover godt om natten.

Hvordan en ereksjon selvtest utføres

Trinn

Bruk en glid eller en bokser før du går i seng. Ta nok frimerker til å omgjøre din penis-auksjon.

Ta din Flaccid penis gjennom flyet i undertøyet ditt. Fukt en av frimerker på rullen og vikle frimerker rundt penis. Overlegg stemplene i rullen for å sikre at de holder seg fast på plass. Det bør være ganske nær frimerker pause hvis du har en & # 8217;. Returner penis inn i shorts og gå til sengs.

For å få de beste resultatene, sov på ryggen din slik at frimerker ikke forstyrres av bevegelsene dine.

Foul i tre netter under.

resultater

Sjekk om stempelrullen er ødelagt når du våkner om morgenen. Du har kanskje hatt en’søvn ereksjon hvis frimerker er ødelagt. Dette kan tyde på at penis fungerer fysisk riktig.

Risiko

Det er ingen risiko forbundet med høsten av ereksjonen.

Etter en ereksjon selvtest

Ikke bry deg om frimerker i søvn kan være en indikasjon på at din og er forårsaket av et fysisk problem.

Denne testen indikerer bare om du er i stand til å ha en & # 8217;. Det vil ikke forklare hvorfor du har problemer med å få eller holde en ereksjon.

Umuligheten av å ha en’ereksjon under sex kan være psykologisk, som å ha depresjon. Fikse en avtale med legen din hvis du har problemer med å nå eller holde ereksjonen. Legen din kan sjekke ut for depresjon eller andre psykiske lidelser og gi deg råd til en mental helsepersonell for behandling.

Hva er perspektivet?

Snakk med legen din hvis du lider av ED. Mange menn føler seg ikke komfortable å snakke om emnet, men du bør ikke føle deg flau. Dette er en ganske vanlig tilstand, spesielt med alderen av Dell ‘# 8217;.

Legen din kan hjelpe deg med å bekrefte om DE DE er forårsaket av fysiske eller psykologiske grunner. Ordterapi og narkotika er vanlige behandlinger for L & # 8217;.