Bentyl for IBS: Effektivitet, bivirkninger, alternativer

Del på Pinterest

Syndromet til’irritabel tarm (IBS) er en vanlig fordøyelsesforstyrrelse som påvirker seg om 11 prosent av mennesker rundt om i verden.

De med IBS opplever ofte:

Det er fortsatt ingen kur for IBS, men endringene i kostholdet og forbedringen av livsvaner kan bidra til å håndtere det.

En rekke stoffer kan også hjelpe med symptomer.

Bentyl er et stoff som brukes til å administrere IBS L & # 8217. Bentyl reduserer muskelspasmer i # 8217; tarmene og kan bidra til å forbedre kramper og smerte relatert til disse spasmer.

I denne artikkelen vil vi se hvordan Bentyl målretter symptomene på # 8217; IBS. Vi vil også analysere effekten og de potensielle bivirkningene av dette legemidlet.

COS’er bentyl?

Bentyl er det kommersielle navnet på stoffet Dicklomina. Har blitt godkjent for første gang for behandling av magesår i 1996 i USA. En dag d’I dag er det mer vanlig brukt til behandling av muskelspasmer forårsaket av IBS.

Det brukes også til å behandle en rekke andre forhold, for eksempel morgenkvalme og L’intestinal hypermotility.

Bentyl er et antikolinergisk legemiddel. Dette betyr at det blokkerer virkningen av acetylkolin neurotransmitteren.

Acetylkolin binder seg til reseptorer på musklene rundt tarmene og signalerer dem til å kontrakt. Redusere virkningen av denne nevrotransmitteren, hjelper Bentyl musklene i’tarmene å slappe av.

Du kan ta bentyl oral som en væske, tablett eller kapsel. De fleste etiketter sier å ta det fire ganger om dagen på samme tid hver dag.

Ta det anbefalte beløpet med mindre legen din sier noe annet. Legen vil trolig starte med en lav dose på ca 20 milligram (mg) om dagen før du øker den gradvis.

Hvilke symptomer på IBS Allevia Bentyl?

Bentyl brukes til å lindre muskelspasmer forårsaket av IBS og andre symptomer relatert til disse spasmer.

Musklene rundt tykktarmen kontrakt normalt kontrakt for å passere avføringen gjennom fordøyelseskanalen. Disse muskulære sammentrekninger er vanligvis bare merkbare.

Imidlertid opplever folk med IBS ofte smertefulle og hyppige muskelspasmer som forårsaker smerte og kramper.

Bentyl kan brukes som et kort eller langsiktig behandlingsalternativ for IBS;. Bidrar vanligvis til å forbedre symptomene innen få timer fra # 8217; rekruttering. Legen kan anbefale å ta bentyl sammen med andre behandlingsmetoder.

Bentyl er effektiv for symptomene på # 8217; IBS?

Det er begrensede kliniske tester som ser på bentyl effektiviteten for IBS.

Som 2015, L’Bruk av Bentyl har hovedsakelig basert på en 1981 placebo Control Studio.

I 1981 studie, Forskere har gitt til folk med IBS 40 mg Dicklomina Hydrochloride fire ganger om dagen i 2 uker.

Forskerne fant at deltakerne hadde mindre magesmerter og bedre tarmbevegelser etter å ha tatt dicyklominaen. Imidlertid hadde de fleste deltakerne også bivirkninger på grunn av stoffblokkeringsaktiviteten til Dell’acetylkolin.

Det er bivirkninger av dette stoffet som skal være oppmerksom på?

I sjeldne tilfeller kan noen mennesker utvikle en alvorlig allergisk reaksjon etter å ha antatt bentyl. Disse symptomene kan inkludere:

 • åndedrettsproblemer
 • utslett
 • Ansikt hevelse

Hvis du har noen allergi kjent for narkotika, er det en god ide å varsle legen din før du tar bentyl.

Bentyls antikolinerge effekter kan forårsake mange andre uønskede bivirkninger, for eksempel en redusert evne til å svette og døsighet.

Det er en god ide å finne ut hvordan bentyl du påvirker deg før du kjører mens du tar det. L’Bentylinntaket med alkohol kan øke effekten som induserer døsighet.

Bentyl har potensial til å skape avhengighet. Imidlertid, l’feilaktig bruk av bentyl er sjeldent. En Studieveske 2013 Beskriver en atten år gammel indisk som måtte gjennomgå en rehabilitering fra stoffet etter å ha antatt bentyl i et og et halvt år.

Andre potensielle bivirkninger av bentyl eller tegn på overdose inkluderer:

Bentyl er ikke egnet for personer under 18 år eller voksne over 65 år. Det er ikke egnet for gravide eller lakterende kvinner på grunn av mangel på forskning på # 8217;.

Rådfør deg med en lege

Det er ingen nåværende omsorg for IBS, men det finnes en rekke behandlingsalternativer i tillegg til bentyl.

Hvis du har L’IBS, er det viktig å diskutere behandlingsalternativer med en lege for å finne den beste måten å redusere symptomene på.

Her er noen av de andre behandlingsalternativene som kan brukes til å administrere L’IBS:

 • Andre legemidler for L’IBS. FDA har godkjent mange andre stoffer for L’inkludert Lotronex, Viberzi, Amitiza, Xifaxan og Linzess.
 • Medisiner for symptomer. Legen kan også anbefale de spesifikke stoffene for å bekjempe visse symptomer, for eksempel forstoppelse eller diaré.
 • Redusere stress. IBS symptomer splittes ofte i perioder med Angst eller psykologisk stress På grunn av tilbakemeldingen på ditt autonome nervesystem.
 • Kosthold. Noen matvarer kan utløse symptomene på # 8217; IBS. Noen mennesker finner det nyttig å unngå noen grønnsaker eller følge et lavt fodmap diett.
 • Probiotika. EN 2013 Gjennomgang Han oppdaget at noen filamenter av probiotika kan hjelpe noen mennesker å administrere IBS, men flere kvalitetssøk er nødvendig.
 • Søvn. Hviler tilstrekkelig kan hjelpe deg med å håndtere symptomene på # 8217; IBS hjelper deg med å håndtere stress.
 • Trening. Regelmessig trening Det hjelper deg med å takle stress og kan bidra til å stimulere normale sammentrekninger i tarmen på # 8217;.
 • Slappe av. Tilbring mer tid under avslappende aktiviteter kan hjelpe deg med å redusere symptomene på IBS.

Ta bort

Bentyl er et stoff som blokkerer acetylkolin neurotransmitteraktivitet. Kan bidra til å redusere smertefulle muskelspasmer i # 8217; tarmen forårsaket av IBS.

Bentyl kan forårsake bivirkninger, for eksempel hallusinasjoner eller døsighet.

Hvis du for tiden bor sammen med IBS, er det en god ide å snakke med legen din om potensielle behandlingsalternativer som kan være egnet for deg.

Mange tror at å gjøre endringer i livsstil, hvordan å redusere stress, gjør mer fysisk trening og unngå utløser mat, hjelpe dem med å håndtere symptomer.