Drikke urin er bra? Fordeler, risiko og mer

Beskrivelse

Ta en gylden dusj. Drikke fra kranen din. Nipper til en varm kopp tisse til urter.

Men du vil kalle det, utøvelsen av å drikke urinen dateres tilbake til Millennia. Kjent i dag som terapi av urin, urinskjerm eller urinering, er den medisinske bruken av urinen fortsatt praktisert i noen deler av verden.

Returnerer dateres tilbake til det gamle Roma, til Hellas og alle «8217; Egypt tyder på at urinoterapi har blitt brukt til å behandle alt, fra # 8217; akne til kreft. C’Det var en tid da legene testet diabetes i urin basert på smak.

I dag gjør advokater like store bekreftelser på urinens kurative krefter. Så du bør blande morgenpåten din i morgen smoothie? Sannsynligvis ikke.

Det er ingen vitenskapelig bevis for å støtte uttalelser som drikker urinen er gunstig. Tvert imot tyder undersøkelsen at drikkurin kan introdusere bakterier, giftstoffer og andre skadelige stoffer i blodet. Det kan til og med utsette nyrene dine i overdreven stress.

Fortsett å lese for å lære mer om de potensielle effektene av urinforbruket.

Cos’er urinen?

L’urin består av væsker og avfallsprodukter som kroppen din ikke trenger. Nyrene fungerer som filtre, fjerner det overskytende vannet og de mobile biprodukter fra blodet. Disse avfallet sendes til blæren som urin.

L’Vann gjør fred 91 prosent 96 av urinen din. Resten består av salter, ammoniakk og biprodukter produsert under normale kroppsprosesser.

Din urintrekk strekker seg fra nyrene alle’urinrøret. Du har to nyrer, en på hver side av kroppen. Nyrene sender blæren urin gjennom to muskelrør kalt urinderier. Når blæren er full, sender nerveender et signal til hjernen som er på tide å finne et bad.

Når du tømmer blæren, kommer urinen ut av kroppen gjennom et lite rør som heter Urethra. L’Urethra huser noen typer bakterier. Normalt forårsaker disse bakteriene ikke noe problem, med mindre de vokser uten kontroll. Forskning & # 8211; Undersøkelser På sammensetningen av urin viser imidlertid at disse bakteriene kan forurense urinen mens den kommer ut av kroppen.

Statens bruksområder

I 1945, John W. Armstrong, en britisk naturopath, publisert en populær bok på den påståtte helbredende kraften til å drikke sin egen urin. Boken, & # 8220;L’vann i livet: En avhandling på urinterapi& # 8220; sier at urin kan kurere alle de viktigste sykdommene. Han sa at de som var nær døden ikke måtte spise og drikke Nient’annet enn sin egen urin i flere uker og bli massert i huden hver dag.

Andre uttalelser om urinens terapi er anekdotiske eller kommer fra gamle tekster. Det ble uttalt at urindrikket kan behandle følgende forhold:

  • allergier
  • kviser
  • kreft
  • Hjertproblemer
  • infeksjoner
  • Sår
  • lukket nese
  • utslett og andre hudforstyrrelser
  • biter

I # 8217; dagens Nigeria, bruker noen tradisjonelle samfunn fortsatt urinen som en Home Remedy For barn med kramper.

Det er ingen vitenskapelig bevis for å støtte noen av disse uttalelsene.

Det er sterilt?

I et ord, nei. Myten om at urinen er steril, er utbredt og varig. Selv noen leger vet ikke at det bare er en myte. Myten på’steril urinen går sannsynligvis tilbake til en studie om urinveisinfeksjoner (UTI) gjennomført gjennom årene og # 8216; 1950. I løpet av denne studien ble urinprøver som viste UTI-tegn merket som & # 8220; negative & # 8221;.

Men fraværet av en UTI & # 8211; som er forårsaket av overdreven vekst av bakterier & # 8211; Det er ikke det samme av # 8217; fravær av bakterier. Nyeste studier De viste at urinen urinen inneholder bakterier som kan være skadelig hvis de ble inntatt eller introdusert i blodet gjennom et sår.

Og & # 8216; trygt?

Selv om du drikker litt og # 8216; av din egen urin vil du sannsynligvis ikke skade deg, det er sikkert ikke trygt som et glass vann;.

bakterie

Kroppen din er vert for mange forskjellige kolonier av sunne bakterier. Din urinvei inneholder forskjellige typer bakterier. Disse er ufarlige med mindre de begynner å vokse uten kontroll. Når urinen passerer gjennom urinveiene, er det forurenset av bakterier. Drikke urin, både din og noen andre, introduserer bakterier i systemet ditt som kan forårsake gastrointestinale problemer eller andre infeksjoner.

Giftstoffer

Urinen inneholder avfallsprodukter som er filtrert av blodet. Selv om toksiner kalles, er disse avfallsprodukter ikke nøyaktig giftige. Imidlertid er de svært konsentrert. Og kroppen din prøver å bli kvitt disse, for hvis de forblir i kroppen, vondt de.

Drikke urin reintroduce avfallsprodukter konsentrert i systemet ditt. Dette tvinger nyrene til å filtrere dem igjen, forårsaker ubrukelig innsats.

Medisinering

Etter forskrivning av legemidler er metabolisert, utskilles de gjennom urinen. Drikker din egen urin kan endre dosen av et stoff som du allerede antar. Å drikke andres urin kan introdusere en fremmed medisinering i blodet.

Det er fuktighetsgivende?

Drikke urin vanligvis ikke bra. Men hva skjer hvis du er på en Deserta Island & # 8217? Kan drikke din egen urinavstand fra døden med dehydrering?

Selv om det er en scene av en dramatisk film, er dette bare en myte. Drikke urin når du dør av dehydrering ville være mer eller mindre som å drikke sjøvann, bare mer ekkelt.

L’urin inneholder konsentrert og mineralsalter. For å behandle saltet krever nyrene en viss mengde vann. For å kompensere for lyden av saltet, bør du urinere mer vann enn du ansetter fra urinen. Dette ville faktisk akselerere dehydreringsprosessen.

De Field Manuell Dell’American Army Han instruerer også soldater for ikke å drikke urinen i en overlevelsessituasjon.

L & # 8217;

Drikker din urin er ikke tilrådelig. Kan introdusere bakterier, giftstoffer og narkotika i systemet ditt. Ikke C’Det er grunn til å tro at drikking urin kan være til nytte for helsen din på noen måte.

Det er mye mer effektive baner for å få en høy dose vitaminer og mineraler. Pop noen gummy vitaminer: du vil sannsynligvis foretrekke smaken!