De 10 fordelene med å gå meditasjon for humør, søvn og andre

Del på Pinterest

The walking meditasjon har opprinnelse i buddhismen og kan brukes som en del av en praksis med bevissthet.

Teknikken har mange mulige fordeler og kan hjelpe deg med å føle deg mer rotfestet, balansert og rolig. Det hjelper deg også med å utvikle en annen bevissthet om’omgivende miljø, kropp og tanker.

COS’Det er en praksis med å gå meditasjon?

Generelt, under gangen meditasjon, gå i en sirkel, frem og tilbake i en rett linje eller i en labyrint. Du kan også ta en tur på lengre avstand.

Rytmen er sakte og kan variere avhengig av den spesifikke teknikken. Ofte gjør utøvere en meditasjonsøkt som gikk mellom øktene.

Eksempler på walking meditasjoner inkluderer:

  • Kinhin
  • Theravada
  • Vipassana

Teknikkene kan være detaljert som å dele hvert trinn i seks deler eller bare bevissthet i et rom. Du kan legge inn pusten eller en mantra.

Nedenfor finner du de mange mulige fordelene med den meditative turen.

1. Øke blodstrømmen

Walking meditasjonen brukes ofte av folk som sitter i lange perioder. Praksis med å vandre bidrar til å gjøre blodstrømmen, spesielt til bena. Bidrar til å lindre følelser av langsomhet eller stagnasjon.

Den bevisste turen er også en fin måte å stimulere blodsirkulasjonen og øke energinivået hvis du jobber med å sitte i lange perioder.

2. Forbedre fordøyelsen

Å gå etter å ha spist er en fantastisk måte å øke fordøyelsen, spesielt hvis du føler deg veid eller full.

Bevegelsen hjelper mat til å bevege seg gjennom fordøyelseskanalen og kan også forhindre forstoppelse.

3. Reduser L’angst

Hvis du prøver å senke stressnivået ditt, kan det hende du finner nyttig for å gjøre en meditasjonsøvelsesøkt før eller etter treningen.

TIL 2017 Studio På unge voksne viste han at det er mer effektivt å redusere symptomene på # 8217; angst hvis kombinert med meditasjon.

Deltakere som viste de mest betydningsfulle endringene i deres nivå av angst mediterte, meditert før han gikk eller gikk før meditering. Kontrollgruppen, sammen med folk som gikk bare, viste ingen store forbedringer. Hver meditasjon eller gåing varer i 10 minutter.

4. Forbedrer blodsukkernivået og sirkulasjonen

En liten en 2016 studio konkluderte med at en buddhismbasert meditasjonspraksis har hatt en positiv effekt på blodsukkernivået og sirkulasjonen hos personer med type 2 diabetes.

Folk har praktisert den bevisste eller tradisjonelle spasertur i 30 minutter, 3 ganger i uken i 12 uker. Gruppen som praktiserte den buddhistiske turen viste flere forbedringer enn gruppen som praktiserte den tradisjonelle spaserturen.

5. Lindrer depresjon

Det er viktig å forbli aktiv, spesielt med alderen i alderen;. L’Regular mosjon bidrar til å øke treningsnivået og forbedre humøret, både i fare for å falle i eldre.

Ifølge en liten 2014 Studio, Eldre mennesker har hatt færre symptomer på depresjon etter å ha praktisert buddhistiske meditasjoner på å gå 3 ganger i uken i 12 uker. De har også forbedret blodtrykk og funksjonelle treningsnivåer, som kan nås ved å gå.

6. Forbedrer velvære

Når det er mulig, ta en tur i naturen, som en park, en hage eller et sted med trær, som kan forbedre din generelle følelse av velvære og hjelpe deg med å føle deg mer balansert.

Øvelsen av Bading i skogen Det er populært i Japan for sine fordeler som avslapning og L’forbedret hjernens aktivitet.

Ifølge en 2018 Studio, Folk som gikk i 15 minutter i en bambusskog viste forbedringer av stemningen, nivået av angst og blodtrykk.

7. Forbedrer søvnkvaliteten

For å få fordelene med å trene, trenger du ikke å gjøre en intens trening. Søk etter 2019 har vist at en vanlig moderat fysisk trening har en positiv effekt på søvnkvaliteten.

Turgåing kan bidra til å forbedre fleksibiliteten og redusere muskelspenningen, slik at du føler deg bedre fysisk.

Også, vil du være mer sannsynlig å redusere følelsen av stress og angst, spesielt hvis du går om morgenen. Alle disse fordelene kan gi deg et rolig og glanset sinn, så du er klar til å sovne og sove dypt hver kveld.

8. Gjør l’hyggelig trening

Inkorporere et aspekt av bevissthet i treningsrutinen din, kan gjøre «8217, morsommere øvelsen.

Små forskere 2018 Studio oppdaget at folk som lyttet til et opptak av bevissthet mens han gjorde en 10 minutters spasertur på en tredemølle funnet den mest behagelige aktiviteten. De har blitt adressert for å merke seg deres fysiske opplevelser i en ikke-dom.

Dette indikerer sannsynligheten for at bevissthet kan inspirere tilkobling til forbindelsen til øvelsen på en annen måte.

9. Inspirere kreativitet

Å praktisere bevissthet kan gi deg større klarhet og konsentrasjon på tankene dine, som igjen kan stimulere kreativitet.

Søk fra 2015 Indikerer koblingen mellom bevissthet og kreativitet. Ytterligere studier er nødvendig som undersøker spesifikke aspekter av kreativitet i forhold til bevissthet.

I mellomtiden kan du undersøke hvordan en praksis med bevissthet forbedrer dine feilsøkingsferdigheter eller dyrking av nye ideer.

10. Forbedrer balansen; balanse

TIL Studere fra 2019 På eldre kvinner antyder at walking meditasjon kan oppmuntre til en bedre balanse samt bevissthet og ankelkoordinasjon.

Øvelsen innebærer bevissthet om bevegelsene til bena og ankler mens de går sakte.

Sørg for at den bevisste walkcomes en del av dagen din

Her er noen forslag for å hjelpe deg med å starte med en sammenhengende walking meditasjonsrutine:

Vær oppmerksom på det nåværende øyeblikket

Hold deg oppmerksom på hvert øyeblikk er en’vane som tar tid å dyrkes.

Så ofte som mulig, ta med deg i øyeblikket når du går når som helst på dagen. Konsentrert på lydene rundt deg, på pusten din eller på en hvilken som helst kroppsfølelse. Innstilt på dine tanker og observasjoner mens du går og kommer.

Se hvordan øvelsen varierer når du går mot en destinasjon raskt for å gå sakte.

Øv også å sitte meditasjon

Walking meditasjonen brukes ofte sammen med sittende meditasjon. Så du kan oppdage at det er verdt å lære meditasjon fra å sitte, så vel som å gå meditasjon.

Forslag til å sitte meditasjon og gå for å prøve:

  • Gjør en meditasjonssesjon fra 5 til 10 minutter etterfulgt av walking meditasjon, eller omvendt.
  • Legg merke til forskjellene mellom de to praksisene og tenk som du foretrekker og hvorfor.
  • Så langt som til venstre, kan du øke varigheten av hver økt.

Senker

Ofte, når vårt sinn beveger seg raskt, beveger vi oss også i en hast. Bremser rytmen i noen minutter, selv når du finner deg kort tid.

Merk Hvis du har noen motstand mens du tune deg med pusten og kroppen din. Pust inn i en langsom og konstant rytme.

Gå i tiden du har, uansett hvor kort.

Vær ansvarlig

Diskuter din praksis og dine mål med en lærer, en terapeut eller en venn. Kontakt basen regelmessig for å se om du har utviklet intuisjoner og hvordan du går videre. Sammen kan du bestemme hvordan du utdyper din praksis.

Du kan også skrive ting i en dagbok eller dagbok og bruke den som et verktøy for å reflektere over din erfaring eller fremdriften din.