8 ubrukelige PMS Kommentarer som vi aldri vil høre igjen. Kjærlighet, slags kvinne

At du har en menstruasjonssyklus eller bare elsker noen som gjør det, har du sannsynligvis minst en viss kjennskap til premenstruelt syndrom (PMS). Ifølge noen estimater, Ben L’85% av personer med menstruasjon eksperimenter noen symptomer på premenstruelt syndrom, alt fra kramper og trang til hevelse og svinger D’humør. For noen kvinner er Premenstrual Syndrome A’Mindre irritasjon. For andre er det definitivt sviktende. Men hvis det er noe som alle som har premenstruelt syndrom, er til felles, er at vi virkelig setter pris på noen (dette betyr at du, partnere, venner, kolleger og mødre) minimizzi, kritiserer eller ler på våre symptomer. Så, hvis du vil bli fra vår positive del, her er åtte helt ubrukelige kommentarer på premenstruelt syndrom vi aldri vil høre. Kjærlighet, hver kvinne noensinne.

Del på Pinterest

1. & # 8220; ew, elendig! Ingen vil vite! & # 8220;

Hvis en kvinne sier at hun har premenstruelt syndrom (kanskje for å forklare hvorfor hun strammer magen for smerte), de fleste menn og # 8211; Selv de gode mennene & # 8211; Reagere med en titt på disgusted horror. (Ikke late som ikke å vite hva jeg snakker om.) Denne holdningen, at menstruasjonssyklusen er en slags skammelig hemmelighet som skal være låst opp i dypet uten nøkkel, det er grotesquely urettferdig. Og arkaisk. Alvor? Det er 2017. Hvis en kvinne forteller deg noe om sin syklus, er det fordi hun ber om litt og ikke berører et angrep på den delikate følsomheten til en manns delikat følsomhet. Videre er det ganske utrolig å leve i et samfunn som ble bygget på penis og på beats på farts, men man trekker seg til hvert hint av den store og skummelteste perioden. Ganske.

Del på Pinterest

2. Du er irrasjonell / emosjonell & # 8221;.

Dette er komplisert, fordi hver kvinne med premenstruelt syndrom vet at det påvirker vår evne til å oppføre seg i 100% logikk. Men kvinner er også veldig lei av å ha vår vurdering i bakgrunnen i vårt personlige og profesjonelle liv på grunn av våre hormoner. Vi er litt & # 8216; følelsesmessig ut av hodet & # 8211; Vi er ikke galne. Så nei, dette er ikke, min periode å snakke & # 8221;. Så selv om dette noen ganger skjer for å være sant, er det også en ufeilbarlig måte å gjøre ting verre ved å skylde alt om våre hormoner eller understreke det, ja, vi føler meg litt og # 8216; irritabel.

Del på Pinterest

3. & # 8220; Å tenke på det, du ser ut som en bit & # 8216; hovent.& # 8221;

Dette er favoritten fra mødre rundt om i verden, men det brukes også med overraskende frekvens selv av uformelle menn. Her er poenget: De fleste kvinner er allerede følsomme for egen vekt, så snakk med det på en tid da vi holder vannet og ønsket sjokolade er egentlig ganske grusom. Fordi du burde gjøre det?

Del på Pinterest

4. & # 8220; Du har ikke allerede lunsj?& # 8221;

Jepp. Og nå gjør jeg en andre lunsj. Du har et problem med det?

Del på Pinterest

5. «Fordi du klager? Det skjer ikke med deg hver måned? & # 8220;

Livmoren din prøver å slå deg til døden fra # 8217; interiøret i kroppen din blir egentlig ikke mindre smertefull bare fordi det skjer en gang i måneden.

Del på Pinterest

6. «Åh, du har fortsatt syklusen? Fordi du ikke begrenser deg selv til [Angi prevensjonsmetoden]? & # 8220;

Mange av kritikken på denne listen er rettet mot menn. Men dette er for alle kvinner som har avvist menstruasjon og tror at alle som fortsatt krysser er en idiot. Feel, sir: Det er fantastisk du har funnet en løsning som fungerer for deg, og jeg vet at du tror du er D & # 8217, hjelp. Men mange kvinner kan ikke unngå premenstruelt syndrom for kompliserte, personlige og private grunner. Så, i navnet på broderlig solidaritet, hvis en en annen kvinne forteller deg at du gjør premenstruelt syndrom, ikke få henne til å føle seg som om jeg tok med seg med ham.

Del på Pinterest

7. [8220, hvorfor gråte i denne ølannonseringen?& # 8221;

Ikke fortell meg hva jeg kan, og jeg kan ikke gråte. Valpen var tapt til hestene finner det. DET ER VAKKERT. Hvorfor ikke gråte?

Del på Pinterest

8. «Så du er pmsing. Hva vil du ha, en spesiell behandling? & # 8220;

Vet du hva? Jepp. Hver kvinne som krysser premenstruelt syndrom fortjener å bli behandlet, hvis ikke som en ekte dronning, i det minste med minst respekt. Sikkert bør det ikke være flau fordi kroppen hans jobber gjennom mekanismen som skaper livet. Når kvinner ber om å bli kuttet litt og # 8216; løsnet fordi vi er pmsing, er det ikke fordi vi er barns klager og # 8211; Vi står overfor noen viktige ting! Jeg vil at flere mennesker ikke pms (av alle kjønn) spurte hvordan å føle opplevelsen, for å få en’ide om hvor smertefull, utmattende og dyrt. Inntil da, hold deg borte fra alle kommentarer på denne listen, og du vil ha mye måte å gjøre verden til et mer vennlig sted for kvinner med PMS.

Elaine ATWELL er A’forfatter, kritikk og grunnlegger av Thedart.Co. Hans arbeid ble presentert på vice, toast og mange andre salgssteder. Han bor i Durham, i North Carolina.