Nightweaning: Hvordan å forsiktig avslutte nattfôrene

Del på Pinterest

Det ser ut til at å sove hele natten er noe du gjorde i et tidligere liv. Dagene og nettene rulle # 8217; en i # 8217; mer i en tåkete tåke, og alt du vet er at når du føler at barnet ditt roper om natten, er det signalet ditt for å lage en flaske eller amme.

Når barnet ditt vokser, har du sannsynligvis begynt å spørre deg om hvor lenge det vil fortsette. Når du kan fullføre med nattlige feeder og starte nattklær?

Når du kan starte nattklær?

Akkurat som mange milepæler av utvikling, når barn sover hele natten og er klar for nattøy kan variere mye. Mange barn vil kunne sove fra 6 til 8 timer på rad når de når 3 måneder, men nå en vekst skutt på ca 3 1/2 & # 8211; 4 måneders alder.

Dette fører til at barn begynner å våkne opp ofte over natten. Hold deg i håp, men fordi dette er vanligvis bare en kortfase!

Mange barn er Sove hele natten fra 6 måneder, Selv om noen barn fortsetter å våkne opp om natten for det første året eller til og med.

Barn trenger å ta kalori for å vokse og utvikle seg på riktig måte. Spesielt i de første månedene, når magen er veldig liten, må barnet ditt våkne hver 2-4 timer for mat, fordi han ikke kan ta mye og hans mage raskt tømmes. Det er ikke hensiktsmessig å begrense mat til barn i disse tilfellene.

Når jeg nådde 4-6 måneder, L’introduksjon av lengre og større feeder i løpet av dagen (og ofte tilsetning av faste stoffer!) Det kan være et tegn på at barnets mage er i stand til å konsumere kaloriene du trenger uten nattkraft.

Til slutt kan du bare bestemme hvilken som er riktig tid for nattklær for deg og ditt barn.

Hva er den beste måten å avvente natt?

Det er mange forskjellige måter for nattøy. Fra svært gradvise metoder til den kalde Tyrkia, kan du bare bestemme hva som er riktig for situasjonen din.

I de fleste situasjoner, assistenter alle’barndom og foreldre foreslår å bruke en snill og gradvis metode for nattøy (og generelt!). Hvis du velger å spenne natten gradvis:

 • Øker fôrene i løpet av dagen, om nødvendig, for å sikre at babyen din ikke mister viktige kalorier.
 • Gi barnet ditt til å spise før du går i seng. Hvis du ammer, betyr det at brystet ditt vil være tomt når du sovner og barnet ditt vil ha full mage for å hjelpe deg med å sove.
 • La bare en poppet om gangen. Vent minst 3-4 dager før du legger til en’andre poppet.
 • Vurderer evnen til å forkorte en fôr og redusere mengden mat før du avbryter en strømforsyning, så det er ikke en kald kalkun.
 • Spør din partner eller en annen voksen å delta i nattoppvåkningene og evaluerer muligheten til ikke å svare på stimuliene for å se om babyen din vil roe seg alene og starte igjen uten en strømsesjon.
 • Gi andre former for komfort, som en pacifier, som kan gi muligheten til å suge og hjelpe deg med å roe seg ned. (Bonus: Hos barn under 1 år, kan det bidra til å redusere risikoen for plutselig dødsyndrom (SIDS).

Hvis du av en eller annen grunn må slå av din kalde kalkunkraft, vurder disse forslagene:

 • Hvis du ammer, må du sørge for at bhen din ikke sender trykk på brystet eller ikke kutte det. (Dette kan føre til hindret og mastitert kanaler, spesielt når brystet er fyldigere enn normalt for å unngå å bli tømt så ofte).
 • Snakk med legen din dersom det er fornuftig å bruke SUDAFED, prevensjon eller urter for å redusere melkeproduksjonen.
 • Hvis din melkproduksjon blir for smertefull, og du må fjerne en liten og # 8216;, prøv å utvinne manuelt eller bruk en håndpumpe bare til du føler deg trygge. Husk at hvis det er mulig, må du ikke tømme brystet helt. Du vil ikke utløse en økning i & # 8217;!

Hvis du har et større barn, vil du gjerne spenne om natten:

 • Snakk med sønnen din og forklar hva som skjer. (Hvis du er stor nok, kan du bruke en søt / sovende klokke for å vise når det er ok, amme eller be om flasker.)
 • Tilby andre former for nattekomfort (tepper, plysj dyr, nattlys, etc.).
 • Øke mengden dagtidskuddinger og fysisk oppmerksomhet. Dette vil bidra til at barnets behov og oppmerksomhet er fornøyd i dagslys og trenger ikke å være fornøyd om natten.

Det er grunner til at du ikke skal bli avvendt om natten?

Nightweaning er ikke hensiktsmessig i alle situasjoner. Det er sannsynligvis bedre å vente litt og # 8216; før du vurderer natten avvendt hvis babyen din er:

 • jeg vil
 • Tilpasning til en ny omsorgsperson
 • Ikke øk vekten
 • Å leve et viktig stadium av utvikling (eller vekstlukker)

Det er øyeblikk når nattfôr er avgjørende for en sunn utvikling og bør ikke hoppe. Noen barn er ikke klare til å sove lange perioder uten å våkne for mat, selv om du føler at deres jevnaldrende har begynt å sove hele natten.

Hvis dette er tilfelle av barnet ditt, kan du slappe av å vite at det er helt normalt. Dette vil ikke vare evig og deg (og barnet ditt!) Du er ikke alene.

Hvis du føler deg nok til å sove, og du vurderer bare nattvenning på grunn av sosialt press, husk at beslutningen om å være avvenning er en preferanse. Du trenger ikke å gjøre det. Hvis det nåværende forholdet fungerer for deg og ditt barn, og du vil helst fortsette å mate om natten, er dette Aok.

Ta bort

Hver gang det er riktig tidspunkt for nattøy, husk å være snill mot deg selv og med barnet ditt. Gi deg tid til å gradvis gjøre det hvis mulig, prøv å spise godt og trene som du kan og omgir deg med kjærlige og positive mennesker.

Hold øynene åpne for tegn på depresjon eller angst. Avvenning kan føre til mange hormonelle og følelsesmessige endringer etter fødselen. Pass på at du ber om hjelp av en støttegruppe, terapeut eller annen medisinsk profesjonell, om nødvendig.

Før du legger merke til deg, vil du sove kontinuerlig hele natten og dagene dine, og nettene dine vil ikke bli funnet sammen. (Akkurat i tide for å begynne å miste søvn under det neste store målet!)