Spark i ballene: fordi det gjør vondt og andre vanlige spørsmål

Del på Pinterest

Hvis du tenker på det, slites testiklene ut mye. De glir i tette jeans, hopper når du går til kommandoen og til og med slapped under sex.

Selv om de er ganske motstandsdyktige mot å bære alt dette, for mye kraft & # 8211; Som en fotball i & # 8216; NADS & # 8211; kan la deg bøye seg i to fra smerten.

Ikke bare en fotball i ballene virkelig gjør det dårlig, men tilstrekkelig kraft kan også forårsake alvorlig scrotal eller testikulær traumer som krever en nødsituasjonsbehandling.

Les videre for å finne ut hvorfor bli sparket i ballene så ille, fordi noen mennesker liker og når du skal være bekymret.

Fordi det gjør det så ille?

Kjønnsorganene er tett fulle av nervøse termineringer. Dette lille området inneholder en større konsentrasjon enn andre deler av kroppen hvor nerver er mer avslappet.

Dette er grunnen til at noen type berøring kan forårsake viktige, gode eller dårlige følelser, avhengig av mengden trykk.

I motsetning til andre organer beskyttet av muskler og bein, er penis og testiklene der ute.

De er bare vaguelt festet til kroppen din. Og L’Den eneste beskyttelsen av testiklene dine er et lag med fibrøst vev som heter Tunic Albuginea. Selv om det er ganske motstandsdyktig å bære litt og trykk kan bare bære så mye.

Fordi jeg føler meg magesmerter?

Følelsen av smerte på et annet sted enn den faktiske kilden kalles den rapporterte smerten. Dette er hva som står på spill når du sparker i bjørnebær, men du føler magesmerter. Det skjer på grunn av de delte nerver og vev mellom magen og pungen.

Testiklene utviklet i # 8217; magen fra samme nivå som nyrene før de går ned i pungen og dra nervene ned med dem.

De andre stoffene og lagene i skrotmuren er også en videreføring av lagene i bukveggen. Disse forbindelsene er det som gjør at du føler smerte i magen når du sparker ballene dine.

Som noen andre relasjoner, kan den ene mellom magen din og ballene dine noen ganger forårsake kvalme og oppkast når de lider av et skudd.

Jeg liker litt & # 8216;. Det er normalt?

Helt normalt! Å få ødelagte baller kan ikke være posen av alle, men dette betyr ikke at det er noe galt med dette.

Noen mennesker har det som er kjent som en fetish som bryter ballene. Utlede seksuell nytelse eller # 8217; spenning fra handlinger som slips, stram, slår eller slår ballene ved hjelp av hender, padler, pisker: Du har en’ide.

Hvis du vil delta i dette, er det slik å gjøre det trygt:

 • Kom igjen og få alltid samtykke før du forplikter deg i noen form for seksuell kontakt.
 • Kommuniserer og etablere klare grenser for hva du vil.
 • Enig et trygt ord å bruke når du vil stoppe.
 • Start sakte med en lett slap eller en liten klemme før økt styrke.
 • Vet at hevelsen er mulig, selv med en lett berøring.
 • Stopp hvis smerten blir for mye eller ballene dine blir intense eller lilla røde.
 • Hvis du hul huden din eller ser blod, er det på tide å besøke legen din.

Hvordan kan jeg overvinne smerte?

Hvis du sparker i ballene, og du ikke er for begeistret for følelsen, kan følgende tilby lettelse:

 • Legg litt & # 8216;.
 • Ta en benk smertestillende, som L’ibuprofen eller paracetamol.
 • Påfør en kald pakke på området.
 • Bruk støtte undertøy eller til og med strenge kort for å begrense bevegelsene.

C’er risikoen for permanent skade?

En rask fotball på ballene eller noe voldelig traumer kan skade innholdet i pungen, spesielt hvis beskyttelsesbelegget er revet under prosessen. Siden testiklene dine produserer sæd, er Infertiliteten, en mulighet hvis du gjør nok skader.

Permanent skade kan skyldes testalen, som kan påvirke fruktbarheten.

Testikulær vridning er en annen alvorlig skade som kan forårsake tap av en testikkel hvis ikke behandlet innen noen få timer av lesjonen. Det skjer når spermedningen vri, forstyrrer blodtilførselen til testikelen.

Noen ganger kan traumer forårsake epididimitt, som er betennelsen i # 8217; epididal. Dette er et rør på baksiden av testiklene som lagrer og bærer sperma. Hvis ikke behandlet, kan det føre til innsnevring av testiklene, til testikkelvevets død og sterilitet.

Jeg må se en lege?

Smerten forårsaket av en fotball i ballene bør reduseres med en’nå om. Smerten som varer mer enn en og er ledsaget av andre symptomer, kan være et tegn på en alvorlig lesjon som krever umiddelbar behandling.

Gå til beredskapsrommet eller i sentrum av akutt omsorg nærmest hvis du har:

 • Smerter for mer enn ett’nå
 • blåmerker på en eller begge testikler
 • kvalme og oppkast de ikke forbedrer seg
 • En punktering såret over eller rundt kjønnsorganene
 • Betalingsproblemer
 • Blod i urinen
 • feberen