8 ms forum som vil minne deg på at du ikke er alene

Beskrivelse

Etter en diagnose av multippel sklerose (SM), kan du finne deg selv på jakt etter råd fra folk som går gjennom dine egne erfaringer. Ditt lokale sykehus kan vise deg til en støttegruppe. Eller kanskje du kjenner en venn eller i forhold til hvem du ble diagnostisert.

Hvis du trenger et bredere samfunn, kan du kontakte Internett og ulike fora og supportgrupper som er tilgjengelige gjennom MS-organisasjoner og pasientgrupper.

Disse ressursene kan være et flott utgangspunkt for spørsmål. Du kan også lese historier om andre med SM og søke hvert element i sykdommen, fra diagnosen og behandlingen for å gå tilbake og progression.

Hvis du trenger støtte, er disse åtte MS-forumene et godt utgangspunkt.

MS-tilkobling

Hvis du nylig har blitt diagnostisert med MS, kan du komme i kontakt med folk som bor med sykdommen Alle’MS-tilkobling. Der finner du også folk trent til å svare på dine spørsmål. Disse peer-støtteforbindelsene kan være en utmerket ressurs på 8217, umiddelbart etter diagnosen.

Undergrupper i MS-tilkobling, som Ferskdiagnostisert gruppe, De er designet for å sette folk i kontakt med å søke støtte eller informasjon om bestemte argumenter knyttet til sykdom. Hvis du har en elsket som hjelper deg eller gir hjelp, kan du finne CarePartner Support Group nyttig og informativ.

For å få tilgang til gruppene og aktivitetene i gruppen, må du opprette en konto hos MS-tilkoblingen. Forum er private, og du må logge inn for å se dem.

MSWorld

MSWorld Det ble født i 1996 som en gruppe på seks personer i et chatrom. I dag drives nettstedet av frivillige og serverer mer enn 220.000 mennesker med MS over hele verden.

I tillegg til chatterom og oppslagstavler tilbyr MSWorld et velværesenter og et Creative Center hvor du kan dele de tingene du har opprettet og finne forslag til å leve godt. Du kan også bruke L’liste over nettstedressurser for å søke etter informasjon om emner, fra rusmidler til adaptive aids.

Mymsteam

Mymsteam Det er et sosialt nettverk for folk med SM. Du kan stille spørsmål i deres fil Spørsmål og svar, Les innlegg og få informasjon fra andre som bor med sykdommen. Du kan også finne andre mennesker i nærheten av deg som bor sammen med MS og se daglige oppdateringer som publiserer.

PasienceLikeme

De PasienceLikeme Nettstedet er en ressurs for personer med mange medisinske forhold og helseproblemer.

De MS Channel Den er designet spesielt for personer med SM for å lære av hverandre og utvikle flere ledelsesevner. Mer enn 70.000 medlemmer er en del av denne gruppen. Du kan filtrere grupper dedikert til typen MS, ALLE «8217; alder og jevn symptomer.

Dette er MS

For det meste har de eldste diskusjonsforaene forlatt stedet til sosiale nettverk. Men diskusjonsforumet Dette er MS Det er fortsatt veldig aktivt og engasjert i Internett på MS-fellesskapet.

Seksjonene dedikert til omsorg og liv gir deg mulighet til å stille spørsmål og svare på andre. Hvis du føler om å snakke om en ny behandling eller et mulig vendepunkt, kan du sannsynligvis finne en tråd all’interiør i dette forumet som vil hjelpe deg å forstå nyhetene.

Facebook-sider

Mange samfunnsorganisasjoner og grupper vert, individuelle MS Facebook-grupper. Mange er blokkert eller privat, og du må be om å delta og motta godkjenningen for å kommentere og se andre innlegg.

Dette offentlig gruppe, Hosted av Multiple Sclerosis Foundation, fungerer det som et forum hvor folk kan stille spørsmål og fortelle historier til et samfunn på nesten 30.000 medlemmer. Gruppeadministratorer hjelper moderate innlegg. De deler også videoer, gir ny informasjon og publiserer diskusjonsemner.

Shift Ms

Shiftms Målet er å redusere isolasjonen som mange mennesker med SM-test. Dette livlige sosiale nettverket hjelper sine medlemmer til å se etter informasjon, se etter behandlinger og ta avgjørelser for å håndtere tilstanden gjennom video og fora.

Hvis du har et spørsmål, kan du publisere for over 20.000 medlemmer. Du kan også bla gjennom ulike emner som allerede er diskutert. Mange oppdateres jevnlig av medlemmer av Shiftms-fellesskapet.

Ta bort

Det er ikke sjeldent å føle seg alene etter å ha mottatt en diagnose av SM. Det er tusenvis av online folk som du kan koble til, opplever du dine egne ting og deler sine historier og deres råd. Legg til disse foraene til favoritter, slik at du kan komme tilbake når du trenger støtte. Husk å alltid diskutere alt du leser online med legen din før du prøver det.