7 fordeler med kirsebærjuice: betennelse, immunitet og mer

Beskrivelse

Kirsebærjuice er ikke bare herlig deilig, men gir også noen helsemessige fordeler. Med ca 120 kalorier per del fra 1 kopp, er den rik på næringsstoffer som kalium og jern.

Det er mange forskjellige varianter av kirsebærjuice. Søk etter juice som bruker 100% kirsebærjuice uten tilsatt søtningsmidler. I & # 8220; cocktail & # 8221; av kirsebærjuice tilsetter vanligvis sukker og konserveringsmidler.

Du vil også se juiceen & # 8220; fra konsentrere & # 8221; og & # 8220; ikke fra konsentrere & # 8221;. Begge alternativene er ernæringsmessig lignende.

& # 8220; ikke fra konsentrere & # 8221; Det betyr at de legger fersk juice direkte i flasken. & # 8220; fra konsentrere & # 8221; betyr at de har presset og deretter filtrert juice, ekstraksjon av vann;. Det blir deretter rehydrert og pakket.

Det er også forskjellige typer kirsebær som brukes til å produsere juice. Kirsebærsaften har en sur smak og gir en større mengde anthocyaniner enn kirsebærjuice, som har en søtere smak og har mindre anthocyaniner. Antocianians fremmer anti-inflammatoriske prosesser i kroppen. Begge er gode næringsstoffer.

Fortsett å lese for syv grunner til å nippe og nyte kirsebærjuice.

1. Hjelp etter-treningsutvinning

Kirsebærjuice kan hjelpe deg med å gjenopprette etter trening. Det er naturlig rik på kalium, noe som fører de elektriske impulser i hele kroppen.

Dette mineralet bidrar også til å opprettholde blodtrykk, hydrering, muskelgjenvinning, nerveimpulser, fordøyelse, hjertefrekvens og # 8217; PH-balanse. Kirsebærene inneholder ca 330 milligram (mg) kalium per kopp, som er nesten 10 prosent av den anbefalte daglige verdien.

2. Combats Inflammation og Arthritic Smerter

Forskning viser at antioksidanter i kirsebærjuice kan redusere smerte og # 8217; betennelse forårsaket av slitasjegikt (OA).

TIL 2012 studie har vist at drikking kirsebær juice to ganger om dagen i 21 dager reduserer smerte prøvd av folk med OA. Blodprøver har også vist at de har hatt en betydelig lavere betennelse.

3. Reduserer hevelse

Når folk føler smerte på grunn av hevelse, vender de ofte til ikke-steroide antiinflammatoriske stoffer (fans). Imidlertid kan effektene av disse legemidlene være ondsinnet, spesielt når du tar dem for ofte, eller du har allergier.

TIL 2004 studie Oppdaget at kirsebærjuice kosttilskudd kan redusere betennelse og oppførsel relatert til smerte hos dyr, som demonstrerer lovende som behandling for hevelse hos mennesker.

4. Øke immuniteten

Som alle frukter og grønnsaker har kirsebær en kraftig antioksidant og antiviral effekt. Flavonoider, en type antioksidant i kirsebærjuice, produseres av planter for å bekjempe infeksjoner. Forskning viser at disse kjemikaliene kan få betydelig innvirkning på immunsystemets funksjon.

5. Juster metabolismen og kjemper fett

Det er noen tester i dyr som sure kirsebær kan hjelpe deg med å justere kroppens metabolisme og din evne til å miste abdominal kroppsfett. En studie viste at anthocyaner, en type flavonoid ansvarlig for røde kirsebær, handler mot utvikling av fedme.

En annen studie I rotter oppdaget han at surkirsebær kan bidra til å redusere abdominal betennelse og fett og redusere risikoen for metabolsk syndrom.

6. Det hjelper deg med å sove

De antiinflammatoriske egenskapene til kirsebærsaften kombinert med en klype melatonin som regulerer søvn, kan hjelpe deg med å sove bedre, ifølge en liten 2010 studio. Resultatene antyder at kirsebærjuice har lignende effekter til de av narkotika for valerianen eller melatonin på eldre.

7. Blokker kreftvekst

I en 2003-studie tok forskerne kirsebærjuice mot Sulindac-fansen, som er den vanligste forebyggende antiinflammatorisk behandling for kolon-svulster. Selv om det er en studie på dyr, bør det bemerkes at kirsebærjuice, i motsetning til fansen, har redusert veksten av kreftceller.

Selv uten antioksidanter og næringsstoffer, er kirsebærjuice deilig sur og forfriskende. Prøv å erstatte drinker og sportsdrikker med noe som virkelig kan gjøre en forskjell for helsen din.

Kjøp Cherry Juice.

Visste du? De fleste kirsebærvarianter er valgt som de er vakre. Mange produserer ikke engang sanne kirsebær! Kirsebærene er også en god kilde til vitamin A og vitamin C.