7 tips for pruriginøs hud med kronisk urtikaria

Beskrivelse

Hvis du bor med kronisk idiopatisk urticaria (CIU), den vanligste typen kronisk urtikaria, er du sannsynligvis kjent med frustrasjon og ubehag forbundet med kløen i huden. Om 1.5 millioner amerikanere De har CIU og tilhørende kløe kan forårsake søvnforstyrrelser og forstyrre daglige aktiviteter.

Siden årsaken til CIU er ukjent, kan tilstanden være vanskelig å behandle. Men det er flere alternativer du kan prøve.

Her er syv forslag som kan hjelpe deg med å gi midlertidig lettelse fra kløe, spesielt under forverringer.

1. Prøv forskjellige typer antihistaminer

En av de første behandlingene som legen kan foreskrive etter en diagnose av CIU er antihistaminer. Et typisk regime kan omfatte ikke-søvnige H1-antihistaminer i løpet av dagen og antihistaminer H1 som kan forårsake døsighet om natten.

Men mens antihistaminer kan være effektive i å behandle kløe for noen mennesker, Mindre 50 hundre av folk med CIU reagerer godt på antihistaminer.

Snakk med legen din for å lære mer om hvilke antihistaminer som kan hjelpe deg med å gi lettelse. Hvis du allerede har prøvd dem med liten eller ingen suksess, spør legen din andre behandlinger og nødhjelpsmetoder.

2. Hold hydrert hud

Bruk en høy kvalitet og parfyme fuktighetskrem for å berolige huden. L’Vanlig bruk kan holde huden hydrert og bidra til å bygge en beskyttende barriere på hudoverflaten. Videre kan kjølefølelsen gi umiddelbar lindring fra kløe.

3. Ta en frisk dusj

L’varmt vann kan ytterligere irritere huden som tørker den. D’Annen del, L’Ferskvann kan gi beroligende effekter på huden. Velg en delikat og parfyme såpe å bruke under dusjen og vær forsiktig så du ikke gni for sterk.

Mens en dusj kan være avslappende, kan en kald dusj være vanskelig på huden hvis den varer for lenge. Begrenser dusjer og bad 10 minutter for å få de beste resultatene.

4. Prøv et bad av mel d’havre

I stedet for en frisk dusj, kan du også prøve et melbad d’havre med mel d’kolloidale havre. Mel D’havre kan bidra til å redusere noe betennelse og kløe. Husk å holde ferskvannet for å unngå å irritere Uricaria eller tørke huden.

5. Påfør en frisk klut eller isvekking på det berørte området

Hvis du ikke har tid til en frisk dusj eller en D & # 8217 melbad, gjelder bare en frisk og våt klut på det berørte området for umiddelbar lindring. Du kan også bruke en isbryte innpakket i et håndkle.

Kaldtemperaturen mot huden kan redusere hevelsen forbundet med urtikaria. Is kan også gi lammende effekter for å lindre kløe.

6. Bruk store og komfortable klær

Siden både svette at trykket kan forverre symptomene, velg store og komfortable klær. Klærne laget på 100% i bomull eller silke er mindre grove på huden og kan forhindre irritasjon og kløe.

Fremfor alt, iført klær som opprettholder områder med elveblest dekket og vekk fra eksterne irriterende stoffer.

7. Motstår fristelsen til å klø deg

Selv om riper kan gi midlertidig lettelse, kan det være kontraproduktivt. Etter en stund, kan det bare forverre urtikaria.

Motstår fristelsen til å fortsette å skrape. Søk etter andre metoder for å redusere kløe og gjøre ditt beste for å distrahere deg når ønsket om å klø deg. Du kan også bruke hansker og holde neglene dine for å unngå irritasjon.

Ta bort

Reduser kløen som følger med CIU og motstår pulsen av riper kan være vanskelig. Prøv å gjøre flere friske dusjer og evaluerer sjansen til å endre en PO & # 8216; garderoben for å lindre symptomene. I tillegg til disse forslagene for å behandle kløe, kontakt legen din regelmessig for å diskutere dine forhold og behandlingsplanen.