7 tips for bad angst når du bor sammen med Crohns sykdom

Ingenting kan ødelegge om dagen på kino eller en tur til kjøpesenteret raskere enn en forverring av Crohns sykdom. Når diaré, magesmerter og gassnåret, ikke vent. Du må gi opp alt og finne et bad.

Hvis du er en person som bor sammen med Crohns sykdom, kan tanken på å ha diaré i et offentlig bad hindre deg i å gå ut av alt. Men med noen nyttige strategier, kan du beseire din angst og gå tilbake til verden.

1. Få et bad forespørsel kort

Det er vanskelig å tenke på en mer stressende situasjon enn å måtte bruke på badet og ikke finne en offentlig. Mange stater, inkludert Colorado, Connecticut, Illinois, Ohio, Tennessee og Texas, godkjent toalett, eller Ally & # 8217s lov. Denne loven gir folk medisinske forhold rett til å bruke medarbeiderbad hvis offentlige bad ikke er tilgjengelige.

Crohn’s & Colititis Foundation tilbyr også sine medlemmer et toalett for toalettkortet, som vil hjelpe deg med å få tilgang til et åpent bad. Ring 800-932-2423 for mer informasjon. Du kan også få dette kortet ved å besøke deres nettsted.

2. Bruk et bad på A & # 8217

Du er redd for ikke å kunne finne et bad på reisemålet ditt? C’er A’app for dette. Egentlig er det noen. Sitarsquat, A’App utviklet av Charmin, vil hjelpe deg med å identifisere det nærmeste badet. Du kan også vurdere et bad eller lese andre brukeranmeldelser av strukturene. Andre apper for søket etter toaletter inkluderer baderomscout og flush.

3. Maske lyden

Hvis du er i et offentlig bad eller en venns hus, kan det være vanskelig å skjule lyden av det du gjør. Hvis du er på et bad for en person, er et enkelt triks å bla vannet i vasken.

På et bad for flere mennesker, Muty er mini-eksplosjonene og støyende Pops mye mer komplisert. Du kan spille musikk på telefonen, selv om dette kan tiltrekke seg mer oppmerksomhet til deg. Et råd er å sette et lag med toalettpapir i toalettet før du går. Papiret vil absorbere en del av lyden. Et annet triks blir ofte vasket, noe som også vil redusere luktene.

4. Tar du et nødsituasjonssett med deg

Gitt den presserende måten som behovet for å gå kan slå, må du være forberedt. Dør med deg toalettpapir og kluter i tilfelle det nærmeste badet ikke er godt lager. Ta også med deg kluter for nyfødte å rengjøre smuss, en plastpose for å avhende skitne gjenstander og et ekstra sett med rene undertøy.

5. Spritz den stabile

Crohns angrep har ikke en god lukt, og hvis du er nær nærbilde, kan naboene ha en full nese hvis du ikke er forsiktig. Skyll med, skyll ofte ofte for å fjerne kilden til eller # 8217;. Du kan også bruke en duftende spray som poo-pourri. Dryss på toalettet før du maskerer lukten.

6. Slappe av

Å ha et diaréangrep i et offentlig bad kan være vanskelig, men prøv å sette det i perspektiv. Alle er poop, som har eller ikke Crohns sykdom. Det er sannsynlig at personen som sitter ved siden av deg har hatt en «8217, lignende erfaring på grunn av en» 8217 matforgiftning eller en magesmerter. Det er usannsynlig at noen dømmer deg for det vi alle gjør. Og i all sannsynlighet vil du aldri se noen fra det offentlige badet.

7. Ren etter deg selv

Når du er ferdig, kan du skjule alle repetisjonene i ulykken som forlater badet, så vel som # 8217; du har funnet. Rene skisser rundt toalettet eller gulvet setet og sørg for at alt toalettpapiret trenger inn i bollen. Vask to ganger for å sikre at alt går ned.