7 velsmakende og sunne havreoppskrifter om natten

L’havre om natten er en utrolig allsidig frokost eller en matbit.

De kan nytes varmt eller kaldt og forberedt på forhånd med et minimumsforberedelse.

Videre kan du fullføre dette velsmakende måltidet med en rekke næringsrike ingredienser til fordel for helsen din.

Denne artikkelen gir 7 havre oppskrifter om natten, velsmakende, næringsstoffer og enkle.

Del på Pinterest

1. Grunnleggende natt havre

De fleste havreoppskrifter om natten er basert på de samme ingrediensene.

Ingrediants

 • Havre. L’Old Style Oats jobber best for mareritt; natt havre. For en kortere soaking tid bruker han raske havre og for en lengre, han USA L’stålkutt havre.
 • Melk. Bruk kumelk melk eller en befestet grønnsak melk, usøtet etter eget valg i en 1: 1 rapport med havre. For eksempel, 1/2 kopp (120 ml) melk for 1/2 kopp (120 ml) havre.
 • Chia frø (valgfritt). Chia frø fungerer som et lim for å knytte ingredienser. Bruk 1/4 del av Chia frø for 1 del av havre. For eksempel, bruk 1/8 kopp (30 ml) chia frø for 1/2 kopp (120 ml) havre.
 • Yoghurt (valgfritt). Yoghurt legger til ekstra proteiner og creaminess. Bruk en melk eller grønnsak yoghurt og juster mengden i henhold til dine preferanser.
 • Vanilje (valgfritt). En klype vanilje ekstrakt eller vanilje pod legger til et snev av smak alle’natt havre.
 • Søtningsmiddel (valgfritt). En bit & # 8216; av sirup d’Maple, 2-3 hakkede datoer eller halv knust banan kan søte din natt havr.

Ernæring

L’natt havre er en’utmerket kilde til mange næringsstoffer.

En forberedt kopp (240 ml) av den grunnleggende oppskriften laget med 2% vaksinemelk og uten de valgfrie ingrediensene gir følgende (1):

 • Kalorie: 215 Kalorier
 • Karbohydrater: 33 gram
 • Fiber: 4 gram
 • Sukker: 7 gram
 • Fett: 5 gram
 • Protein: 9 gram
 • Vitamin D: 299% av den daglige verdien (DV)
 • Mangan: 25% av DV
 • Selen: 27% av DV
 • Vitamin A: 26% av DV
 • Vitamin B12: 25% av DV
 • Riboflavina: 23% av DV
 • Kobber: 22% av DV
 • Fosfor: 22% av DV

Denne mengden havre om natten gir også 12-19% av DV for kalsium, jern, magnesium, sink, tiamin og pantothensyre.

L’havre inneholder mer protein og fett sammenlignet med de fleste andre kornblandinger. De er også en spesielt god kilde til Beta Glucano, en type fiber som reduserer sulten og fremmer følelsen av mathet (2, 3, 4).

Selvfølgelig varierer næringsinnholdet i denne oppskriften avhengig av hvilken type melk og valgfrie ingredienser du velger å inkludere.

Forberedelse

For å forberede natt havre, legg bare til alle ingrediensene og legg dem i kjøleskapet for en natt i en lufttett beholder.

L’havre og chia frø absorberer melk og mykner om natten, og produserer en konsistens som ligner på en pudding neste morgen.

L’havre om natten er bevart opptil fire dager hvis det er kjølt i en lufttett beholder. Dette betyr at du enkelt kan forberede større deler enn basisoppskriften og legge til dine favorittkredimenter til individuelle deler i løpet av uken etter variasjon (5).

2. Sjokolade peanøttsmør

Denne varianten av # 8217; grunnleggende natt havre husker de berømte peanøttsmørkoppene.

Bare legg til 1-2 spiseskjeer (15-30 ml) pulverisert kakao til din natt-base-oppskrift. Om morgenen, bland 2 spiseskjeer (30 ml) naturlig peanøttsmør og garnityr med hakkede peanøtter, friske bringebær og mini sjokolade faller for en smak og ekstra tekstur.

Peanøtter og peanøttsmør Legg til en sunn fettdose til denne oppskriften mens kakao og bringebær legger antioksidanter, fordelaktige forbindelser som bidrar til å beskytte kroppen mot sykdommer (6, 7, 8).

3. Tropisk

For denne tropiske natten havre oppskrift, utveksler det melk og yoghurt i din base oppskrift med kokosmelk og kokosnøtt yoghurt.

Deretter garner du med en håndfull pecan nøtter, en duster av usøtede kokosnøtter og ferskt kuttet eller tinket tropisk frukt som mango, ananas eller kiwi. Sett det i kjøleskapet for en natt akkurat som basen oppskriften.

Du kan også bruke tørket frukt, men husk å sjekke delene. Generelt bør en del tørket frukt være 2-3 ganger mindre enn den samme delen av frisk frukt. Velge usøtede varianter og olje uten olje (9, 10, 11, 12).

4. Gresskar krydder

Gresskarene er rike på fibre og vitamin C og K. Legg til en rik og kanskje uventet smak til denne natten havreoppskrift.

Gresskar er også en god kilde til beta-karoten, en forbindelse som kan redusere risikoen for metabolsk syndrom. Metabolsk syndrom er et sett med forhold knyttet til økt risiko for type 2 diabetes og hjertesykdom (1. 3).

Forberede denne oppskriften, legg til 1 ml gresskarpuré til din natt havre base oppskrift og legg den i kjøleskapet hele natten. I morgensesongen med en teskje (2 ml) kanel og en halv teskje (120 ml) hver av jordens nagler og muskatnøtt.

5. Gulrøtter kake

Gulrene er rike på fibre og har en lav glykemisk indeks (GI), noe som betyr at de er mindre tilbøyelige til å forårsake en topp blodsukker etter å ha dem (14, 15).

Som gresskar er de rike på beta-karoten. Kroppen din konverterer denne forbindelsen til vitamin A, som er viktig for visning, vekst, utvikling og immunfunksjon (16).

For å forberede denne næringsrike versjonen av en populær dessert, må du bare blande 1/2 kopp (120 ml) hakkede gulrøtter, 1/4 kopp (60 ml) rosiner og 2 spiseskjeer (30 ml) ostkrem eller en ost erstatning kremaktig med Din base i alderen ingredienser om natten.

Sett det i kjøleskapet for en natt og kom tilbake med den nyhagede gulrot, noen rosiner og en sprinkling av kanel eller pimento om morgenen.

6. Mint sjokolade faller med et høyt proteininnhold

Proteiner er en næringsrik varsel for å redusere sult og fremme følelser av matthet (17).

Med ca 13 gram per kopp (240 ml) inneholder den grunnleggende oppskriften på natttonen allerede en moderat dose protein.

Legge til yoghurt til oppskriften og se på den med nøtter eller frø øker proteininnholdet ytterligere på ca. 17 gram per preparert kopp (240 ml).

Hvis du foretrekker enda mer protein, kan du vurdere muligheten for å inkorporere 1-2 spiseskjeer (15-30 ml) pulverisert protein i blandingen. Dette vil bringe proteininnhold opp til ca 20-23 gram per kopp.

For en ekstra smak, legg til en klype peppermynteekstrakt og garnér med ferskskåret jordbær, mini sjokoladedråper og noen mynteblader. Til slutt, bruk 1 teskje (5 ml) spirulina pulver for et snev av naturlig grønn farge og rik på næringsstoffer.

7. Kaffeinfusjon

Denne oppskriften er en interessant måte å innpode koffein i frokosten din.

Bytt 1 ml melk med et dash av espresso eller bare bland 30 teskje (1 ml) malt kaffe eller løselig med mengden av originalmælk.

Dette legger til 30-40 mg koffein alle’havre om natten, en mengde som forskningsutvalget kan være tilstrekkelig til å forbedre klokken, kortsiktige anrop og reaksjonstid (18).

Fullfør denne oppskriften med ditt valg av frisk frukt, valnøtter og frø.

Hvis du liker kaffe smak, men du vil begrense koffeininntaket, bare erstatte espresso eller malt kaffe med bakken clicory rot. Roten av clicory produsert har en smak som ligner på kaffe, men er naturlig fri for koffein.

Bunnlinjen

L’natt havre er sunn og lett å forberede.

De kan nytes til frokost eller som en matbit, krever de et minimumsforberedelse og er et måltid i & # 8217 som sparer tid.

L’havre om natten er også utrolig allsidig, siden bare å endre krydderene du får et bredt utvalg av oppskrifter. Det er verdt å legge dem til rotasjonen av måltider hvis du ikke gjør det.