7 Husholdningsartikler for koker: Hvordan behandle en forunculus eller et hjem abscess

Beskrivelse

Boblene og abscessene er redheads fulle av pus danner under huden. De er ofte smertefulle og blir større til de dreneres. Boblene er forårsaket av bakterier som infiserer og deretter inflammer hårsekkene. De kan nå størrelsen på en baseballkule og også området rundt huden kan rødt og smertefulle.

Du bør ikke ta eller klemme en D’kokende. Hvis det ikke er drenert riktig, kan det infisere de nærliggende områdene eller skyve infeksjonen dypere inn i huden og forårsake flere bobler.

Boblene er oftest på ansikt, nakke, skuldre, armhuler og skinker. Hvis drenering er nødvendig, vil legen utføre en liten gravering på’kokende og vil bruke en steril gasbind for å absorbere og fjerne den ekstra pus. Dette bør bare gjøres nøye og i et sterilt miljø.

Mange bobler kan behandles i hjemmet ditt med alternative rettsmidler.

Middel

1. Påfør varme

Varme hjelper sirkulasjon I A’område som bærer mer hvite blodlegemer og antistoffer i # 8217; området for å bekjempe infeksjonen, og deretter påføring av varme til koking er en av de beste hjemmemedisinene du kan bruke. Påfør en varm pakke på området i 20 minutter om gangen. Gjør det tre eller fire ganger om dagen, hver dag, til kokingen ikke er forsvunnet.

2. Olje Dell’Tea Tree

L’# 8217 Essential Oil; Tea Tree er sterk Antibakterielle og antiseptiske egenskaper, som kan bidra til å behandle den bakterielle infeksjonen som forårsaker kokingen. L’Oil Dell’Tea Tree bør ikke påføres direkte på huden, da det kan ha en brennende effekt. Bland fem dråper melable olje med en teskje kokosnøtt eller olje d’oliven. Sett oljen av Tea Tree Tree fortynnet på en bomullspute og påfør den på området to eller tre ganger om dagen. Gjør det hver dag til’koking er ikke helt forsvunnet.

3. Gurkemeiepulver

Gurkemeiepulver har begge Antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaper, begge kan bidra til å helbrede kokingen og raskt bli kvitt den. Følgelig har det blitt brukt som en naturlig blodrenser i tusenvis av år i østlig medisin.

Du kan velge å innta det gurkemeiepulveret, bruk det lokalt for å behandle kokene eller begge deler! Å innta det, kok en teskje gurkemeiepulver i vann eller melk og drikk den tre ganger om dagen en gang avkjølt. For å bruke den lokalt, bland det gurkemeie med vann og / eller ingefær for å lage en pasta og påfør en koking minst to ganger om dagen.

4. Epsom salt

Epsom salt er ikke bare avslappende; det har Tallrike helsemessige fordeler, Inkludert evnen til å behandle bobler! Saltet kan faktisk bidra til å tørke pus, bringe kokingen.

Oppløs Epsom-saltet i varmt vann og senk en pakke. Bruk pakken på området i 20 minutter om gangen. Gjør det minst tre ganger om dagen til kokingen ikke forsvinner.

5. Benk antibiotika salve

Du kan ikke gå galt med en benk-topløs antibiotisk salve, hvorav mange er både raske og beroligende handling. Fordi mange mennesker holder et neoporinrør i # 8217; medisinsk kabinett, trenger du kanskje ikke å se bort for å få det. Det kan også bidra til å forhindre diffusjonen av infeksjonen.

Påfører O’Clock Antibiotisk salve i en koking minst to ganger om dagen til kokingen ikke er forsvunnet.

6. Castor Oil

L’Castorolje inneholder en forbindelse som kalles reconnoleinsyre, som er en Naturlig, men kraftig anti-inflammatorisk. Dette, kombinert med sine kraftige antibakterielle egenskaper, gjør det til en stor naturlig behandling for kokingene.

Påfør en liten mengde ricinusolje direkte til koking minst tre ganger om dagen til kokingen ikke forsvinner.

7. Ta oljen;

L’neem olje, også kjent som indisk lilla, har antiseptiske, antibakterielle og antimikrobielle egenskaper som Hjelper å kurere hudinfeksjoner & # 8211; Inkludert bobler & # 8211; rask.

For å behandle bobler med neemolje, bruker den oljen direkte til en kokende tre eller fire ganger om dagen. Pass på at du vasker hendene før og etter søknaden.

Når du skal se legen din

Noen ganger vil hjemmemedisiner ikke være tilstrekkelig til å kutte den for stædige brett. Du bør gjøre en avtale med legen din hvis:

  • L’koking fortsetter å forstørre til tross for hjemmebehandling.
  • L’koking har ikke blitt løst eller redusert etter en uke med hjemmebehandling.
  • L’koking er så stor som en ping-pong ball.
  • Huden som omgir kokingen er lyse rød eller har røde striper som strekker seg fra det.
  • L’koking er ekstremt smertefullt.
  • Det er andre klumper i nærheten av koken.
  • Du har gjentatte svarte i flere måneder.
  • Du har også diabetes.

Outlook

Hushjelpemidler kan være svært effektive for små koker. Pass på at du bruker dem etter behov for å få de beste resultatene. Hvis du ikke har sett resultater etter fem eller syv dager, eller hvis kokken har blitt større, mer smertefull eller begynt å vise tegn på infeksjon, gjør en avtale med legen din. De kan tømme det ved å perforere den på kontoret eller foreskrive antibiotika.