7 Husholdningsartikler for kjønnsvorter

Beskrivelse

Hvis du har kjønnsvorter, vet du at du ikke er alene. Genitalvorter (Acuminated Condylomas) er svært vanlige. I følge Journal of Dermatology Klinisk og estetikk, Det er opptil en million nye tilfeller av diagnostiserte kjønnsvorter hvert år i USA, og mange tilfeller blir ikke diagnostisert.

De fleste tilfeller av kjønnsvorter er forårsaket av humant papillomavirus (HPV). Det er mer enn 120 HPV-stammer, men typer 6 og 11 er loggene som forårsaker kjønnsvorter. De HPV-stammene forårsaker vanligvis ikke livmorhalskreft, men fører til kjønnsvorter.

Du må kanskje besøke legen din for behandling av kjønnsvorter. Du vil kanskje også ta vare på kjønnsvorterne dine hjemme. Les videre for å lære om syv hjemmemedisiner som kan hjelpe deg med å behandle kjønnsvorter.

1. Olje Dell’Tea Tree

Del på Pinterest

Sammen med andre helsemessige fordeler, har essensielle oljer blitt studert for bruk som Antifungale agenter. L’Tea Tree er en essensiell olje som viste seg for å være nyttig mot sopp og andre organismer, inkludert lus. Mayo Clinic Oppgi oljen til te-treet som et middel som kan være nyttig mot kjønnsvorter. Du kan bruke en dråpefortynnet melagelolje (bland en dråpe olje med en eller to dråper av en vektorolje, for eksempel kokosnøttoljen) og bruk direkte på vorten.

Noen mennesker kan være allergiske ALLE’Melaleuca olje, så prøv en liten mengde Meleucas olje fortynnet på armen. Hvis det ikke er noen reaksjoner etter 24 timer, bør det være trygt å bruke.

L’Tea Tree kan være irriterende og forårsake brenning eller betennelse, som er måten det reduserer størrelsen på vorten. Ikke ta oljen til teetreet internt ved munn eller gjennom skjeden. Du må bruke oljen gjentatte ganger i flere uker. Stopp bruk hvis den er for irriterende.

Finn’# 8217; Tea Tree on Amazon.

2. Grønn te

Del på Pinterest

Grønn te har blitt funnet Effektiv Mot kjønnsvorter. Grønn te er konsentrert i en forbindelse i en salve kalt sincatechins (vereen), tilgjengelig på medisinsk resept.

Du kan også kjøpe benk-top-teekstrakten og bruke den hjemme ved å legge til en eller to dråper ALL’kokosnøttolje og påføring av det på vorter.

3. Hvitløk

Del på Pinterest

Det er noen rettssaken Bruk av hvitløkekstraktet til vorter kan hjelpe deg med å klargjøre dem. Du kan kjøpe hvitløkekstrakten og bruke den direkte til vorter. Du kan også fordype gasbindet i en blanding av hvitløk og olje. Deretter gjelder og la det gå vorter.

4. Apple eddik

Del på Pinterest

L’Apple eddik kan kurere kjønnsvorter hjemme. Det ligner på reseptbelagte legemidler som bruker syre ingredienser til å drepe viruset.

Du kan fordype en bomullsfil, en bomullspute eller en gasbind i # 8217; Apple eddik og bruke den på vorter.

Finn Apple eddik på Amazon.

5. Grønnsaker

Del på Pinterest

Grønnsaker gjør deg god på mange måter. Prøv å spise sprø grønnsaker som:

 • kål
 • brokkoli
 • rosenkål
 • blomkål
 • kål

Disse grønnsakene inneholder indol-3-karbinol (I3C), som kan bidra til å klargjøre kjønnsvorter. Det er tilrådelig å spise 4-5 vegetabilske deler hver dag.

6. Folat og B-12

Del på Pinterest

Det er A’tilknytning mellom folatmangel og vitamin B12 og en økt risiko for kontrahering L’HPV. L’rekruttering av et multivitamin- eller folattilskudd og B-12 kan hjelpe kroppen din til å kjempe mot en «HPV-infeksjon og klargjøre vorter.

7. Kostholdsstøtte og livsstil

Del på Pinterest

Å ha kjønnsvorter satt til kroppstestene dine. Det kan være vanskelig for kroppen din med andre helseproblemer sammen med vorter. For å hjelpe kroppen din å helbrede raskere, bør du eliminere en immunspenningsfaktor som røyking eller en diett rik på behandlet eller usunn mat.

Mat som skal inkorporeres i kostholdet ditt, inkluderer:

 • Matvarer rik på antioksidanter (blåbær, kirsebær, tomater, paprika, gresskar)
 • Mørke grønne bladgrønnsaker som spinat og kål
 • Helkorn
 • mandler
 • bønner
 • Magert kjøtt

Disse matvarene kan bidra til å styrke immunforsvaret og minimere HPV-tilbakevendelser.

Matvarer som skal unngås inkluderer:

 • Eventuelle matallergere (meieriprodukter, soya, mais, mat tilsetningsstoffer)
 • Raffinerte matvarer som hvitt brød og pasta
 • rødt kjøtt
 • Mat behandlet med transfett
 • Koffein og andre stimulanter

Risiko og advarsler

Det er viktig å huske at å bli kvitt en ekstern kjønnsvogn betyr ikke at du ikke lenger har en infeksjon på 8217;. Selv om det er sjeldent, kan HPV forårsake både kjønnsvorter og livmorhalskreft. Du kan ha mer enn én type HPV. Det er viktig å konsultere en lege for dine vorter, selv om du behandler deg hjemme.

Viruset som kan forårsake kjønnsvorter kan forbli sove i kroppen din i lang tid. Så, hvis du behandler dine vorter og bli kvitt dem, kan de komme tilbake.

Hvordan kjønnsvorter er tradisjonelt behandlet?

Sekund Journal of Dermatology Klinisk og estetikk, Det er ingen standardbehandling for kjønnsvorter hvor leger er D & # 8217;. Flere leger kan bruke forskjellige behandlinger for kjønnsvorter, avhengig av hvilken type vorter eller hvor lenge har du hatt vorter. Behandlingene går fra narkotika til & # 8220; frysing & # 8221; Vorter, for å kutte dem eller fjerne dem med laser.

Bunnlinjen

Du kan hjelpe kurere kjønnsvorter hjemme. Men du bør fortsatt konsultere en lege for å verifisere og behandle noen seksuelle overføringsinfeksjoner (IST) som kan forårsake vorter. Hvis en TSI forårsaker vorter, kan det hende du trenger flere legemidler for å behandle tilstanden og forhindre overføring av infeksjonen til en hvilken som helst seksuell partner.