Koffein og erektil dysfunksjon: Kan være D & # 039; hjelp?

Hvilken årsak l’ed?

Noen ganger har menn problemer med å få en ‘8217; ereksjon. Generelt er det et midlertidig problem, men hvis du bekrefter ofte, kan det hende erektil dysfunksjon (OG).

L’ereksjon begynner med fysisk eller emosjonell stimulering. Hjernen sender signaler til alt sentralnervesystemet, og øker blodstrømmen til penis. Musklene alle’innsiden av penis slapp av for å tillate blodet å komme inn. Blodstrømtrykket gjør at penis fortsatt og oppreist.

Alt som avbryter blodstrømmen til penis kan forårsake e. Noen ganger er det et symptom på en underliggende sykdom som diabetes, hypertensjon eller hjertesykdom. Det kan også oppstå etter en vesisk kreftoperasjon, prostata eller kolon.

Andre mulige årsaker til og inkluderer:

  • Peyronies sykdom, Som innebærer skade på nerver i nærheten av penis
  • Lav testosteronnivå
  • En nevrologisk tilstand
  • Narkotika- eller alkoholforbruk
  • røyk
  • overvektig eller overvektig

Stress, depresjon og forholdsproblemer kan ha noe å gjøre med # 8217; og. Ha og kan forårsake eller intensivere disse problemene. Noen ganger er mer enn en faktor involvert.

Det er sant at koffein hjelper med l & # 8217;?

Teorien om at koffein kan bidra til å behandle de kan skyldes studier på «8217.

En nylig studere Han oppdaget at mennene som drakk rundt 170-375 milligram (mg) koffein om dagen, hadde mindre sannsynlig å rapportere og sammenlignet med de som ikke gjorde det. Forskerne la merke til at de ikke kunne finne en sammenheng mellom koffein og økt blodstrøm. Studien var også iboende delvis. Dataene kom fra den nasjonale helse- og næringsundersøkelsen. Flere søk er nødvendig for å bekrefte resultatene av denne studien.

Drikk et par kopp kaffe om dagen for å ta vare på de ville være en interessant løsning for noen mennesker, men det er ikke nok bevis for å konkludere med at koffein er nyttig i behandlingen av de.

Livsstil og Ed

Det er noen faktorer knyttet til livsstilen som kan bidra til # 8217; og. Du kan kanskje eliminere behovet for narkotika eller andre behandlinger hvis du gjør noen endringer:

Gå ned i vekt

Hvis du er overvektig, undersøk dine spisevaner. Pass på at du spiser mange matvarer som er rik på næringsstoffer. Unngå matvarer som tilbyr liten ernæringsmessig verdi. Legg til en PO & # 8216; Tren til din daglige rutine. Hvis du er overvektig, spør legen din om hvordan du skal gå ned i vekt trygt.

Begrenser alkoholforbruket

Redusere eller slutte å drikke alkohol for å se om det hjelper. Hvis du røyker, ville det nå være en god tid å slutte. Be om medisinsk hjelp hvis du har et problem med rusmisbruk.

De-stress

Når stress og # 8217; angst forstyrrer kvaliteten på livet ditt, kan det være nyttig å gi råd.

Behandling for ED

Behandle årsaken og få livsstilsendringer kan være alt du trenger. Hvis dette ikke hjelper, er det andre alternativer.

Reseptbelagte muntlige stoffer er utformet for å hjelpe penis musklene slappe av, som oppmuntrer til blodstrømmen. Tre av disse medisinering Jeg er Citrat of Sildenafil (Viagra), Vardenafil HCI (Levitra) og Tadalafil (Cialis). Du må bare ta dem før du planlegger å ha sex.

Disse stoffene kan forårsake små bivirkninger som en lukket nese, hodepine og muskelsmerter. Bivirkninger er generelt midlertidige. Det er sjeldent, men noen menn har mer alvorlige bivirkninger. Disse stoffene kan være farlige hvis du tar nitrater, eller du har nyrer eller leversykdommer.

Hvis disse stoffene ikke virker, kan de være D’hjelp auto-fylte stoffer eller uretral suppositorier. Et annet alternativ er enheten for tom ereksjon, noe som bidrar til å holde blodet inn i penis. Til slutt kan du vurdere kirurgiske alternativer, inkludert proteser og blodårer kirurgi.

Når du skal se legen din

Hvis ikke behandlet, kan DE ha en skadelig effekt på # 8217; selvtillit og forstyrre intime relasjoner. Av denne grunn og siden L’og kan være et symptom på et alvorlig helseproblem, er det viktig å konsultere legen din.

Pass på at du forklarer alle symptomene dine på legen din. Lag en liste over alle kosttilskudd og teller medisiner og på resept du tar.

Legen din vil trolig starte med en komplett medisinsk historie, etterfulgt av en fysisk undersøkelse. Avhengig av resultatene, kan du bli rettet mot en urolog eller annen spesialist for ytterligere diagnostiske tester.