5 naturlige forventninger til å drepe hoste

COS’er en ekspektorant?

Hoste kan påvirke arbeidet ditt og din søvn og kan til og med forstyrre andre rundt deg.

En ekspektorant er noe som bidrar til å oppløse slimet slik at det kan forvente det. Det gjør det ved å øke vanninnholdet i slimet, tynn det og gjøre hosten mer produktiv.

En ekspektorant vil ikke håndtere infeksjonen som forårsaker symptomene dine, men vil hjelpe deg med å sove godt om natten og vil få deg til å føle deg litt og # 8216; bedre mens immunsystemet ditt gjør jobben din.

Bench ekspektoranter er ikke alltid effektive, så mange mennesker vender seg til naturlige behandlinger. Generasjoner av bestemødre har svoret på sine naturlige rettsmidler for hoste, men hvor effektive de er?

1. Luftfuktighet

En enkel og naturlig måte å løsne thoracisk overbelastning på er å ta en varm og dampet dusj. L’Varm og fuktig luft kan bidra til å lindre en stædig hosteoppløsende slim i luftveiene. Du kan også prøve å bruke en luftfukter for å legge til fuktighet i luften som puster. Mange alternativer er tilgjengelige for L’online kjøp.

2. Hydrering

Å holde kroppen hydrert vil hjelpe det å jobbe på sitt beste. Øk væskene i tilfelle hoste eller kulde. Drikkevann eller urtete er en fin måte å ta flere væsker.

Prøv å unngå å drikke koffein og alkohol når du har hoste. Velg vannet eller juice i stedet. En moderat bruk av koffein er ikke et problem når du er sunt, så lenge du drikker nok vann.

3. Honning

Honning er deilig, naturlig og beroligende. Kan også oppløse smuss i brystet.

Imidlertid har få studier blitt utført for å teste effektiviteten av dette produktet av søte bier i hostebehandling. En studere Hos barn med overlegne luftveisinfeksjoner oppdaget han at honning lindrer hoste og forbedrer barnas søvn. Men studiet samlet data fra spørreskjemaene som foreldrene, som noen ganger kan være av del eller unøyaktig.

Prøv å blande en teskje honning med en kopp varm melk eller te eller bare en teskje før du går i seng. Honning bør ikke administreres til barn under 1 år på grunn av risikoen for botulisme.

4. Peppermynte

Peppermyntet (Mentha Peppermint) brukes ofte som en smak for gummi, tannkrem og te, men det kan også være akkurat det du lette etter å behandle hoste. Peppermynten inneholder en forbindelse kjent som en mentol. Menthol kan bidra til å fluidifisere slim og løsne katarrene.

Peppermynte te er allment tilgjengelig i butikkene eller på nettet, og anses som trygt. Du kan også legge til noen ferske peppermynte mynteblader alle’varmt vann for å forberede teen din. Det har ingen bivirkninger og representerer ikke en fare med mindre du er allergisk. Myntallergiske reaksjoner er ikke sjeldne, ifølge en studere.

Den rene mentolen anses giftig og bør aldri inntas. Mentol eller L’Peppermynt olje på huden kan forårsake hudutbrudd hos noen mennesker. Hvis du bestemmer deg for å påføre en fortynnet olje på huden, prøv et lite område først og vent 24-48 timer for å se om C’det er en reaksjon.

5. Ivy Leaf

Bladet av’Evergreen Climbing Ivy (Hedera Helix) har vist seg å være en effektiv ekspektorant. Legene Tro at saponins som er tilstede i Ivy Leaf, bidrar til å gjøre slimet mindre tett, slik at du kan utvise det med hoste. Edera Leaves Teas finnes i dagligvarebutikker og online.

en Liten studio Han fant at en kombinasjon av urter sammensatt av tørr ekstrakt av Ivy-blader, timian, anis og marshmallow root forbedret hoste symptomer. Men studien har imidlertid ikke inkludert en placebo og har ikke delt innkomsteret i sine individuelle komponenter.

Mange andre utdanning De viste at Ivy Leaf er effektiv i behandling av hoste. Nylige søk bidro til å forstå mekanismen D & # 8217;.

Bunnlinjen

Hosten forårsaket av overlegne luftveisinfeksjoner som forkjølelse er en av de største klager som er sett av leger, spesielt av barneleger. Målene med en ekspektorær er oppløst slim i brystet og bidrar til å gjøre våt hoste mer produktiv. Disse effektene hjelper deg å føle deg bedre mens kroppen din kjemper i infeksjonen.

Noen kontrollerte placebo-studier har blitt utført for å demonstrere effektiviteten av naturlige behandlinger. Hvis hosten fortsetter i mer enn to uker, kontakt legen din. De kan ekskludere en «8217; mer alvorlig infeksjon.