5 Korrigeringer for stekt hår i henhold til produktingrediensene

Del på PinterestAlexis Lira Design

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Enten det er en varm styling eller hyppig retusjer i stuen, kan vi sette håret vårt veldig vanskelig. Hver gang vi tar den platen, kan uønskede og doble spikes forekomme. Sukk.

Den gode nyheten er at gjenoppta tøylene til hårets helse er mye enklere enn før, siden de nye produktformuleringene tillater deg å reparere og forhindre tørt hår.

For å hjelpe deg med å kjøpe de beste produktene for beskyttelse og reparasjon, har vi samlet noen nyttige opplysninger om ingrediensene du bør søke når du kjøper og bestemte produkter for å fullføre jobben.

Fortsett å lese for å oppdage fem løsninger for stekt hår som sikkert vil gi en fotball til doble pigger og bryte på fortauet.

1. Hårmaske eller dyp kondisjonering

Hårmasker er en måte å tilstanden i dybden og bringe hydrering til å tørke og bribede tråder.

Hvorfor kjære?

Honning er en vanlig ingrediens som brukes i hårmasker. Dens sammensetning (proteiner, aminosyrer og mineraler) og effektiviteten som fuktighetsmiddel gjør den ideell for svake tråder.

Jusu Body Hair Treatment for Shea Honey

Denne hårbehandlingen påvirker alle våre valg av hovedbestanddeler og til og med noen.

Hvis du er på utkikk etter produkter som fungerer, til tross for å være klar over ingredienser, helse og # 8217; miljøpåvirkning, har Jusu Kropps karité honning hårbehandling gode stemmer, ifølge Environmental Work Group (EWG).

Mange av ingrediensene i dette produktet får en poengsum som er lik eller mindre enn 2 sammenlignet med poengsystemet på 11 poeng av EWG.

Prispunkt: $$

Finn hårbehandling på Honey Karité Jusu Body.

2. Forlatt balsam

Som en god hårmaske anbefales obligasjoner uten skylling for stekt hår. Det sies at Sigillino fuktighetskremene som tilbys av balsam og produkter for dyp kondisjonering.

Fordi produkter uten skylling brukes hovedsakelig på’Auksjon og tips anbefaler vi å finne et produkt som bruker ingredienser som kokosnøttolje, kjent for sine gunstige effekter på hårhelsen.

Fordi kokosnøttoljen?

L’kokosnøttolje, andre til 2015 Søk Artikkel, Det er en av de beste ingrediensene å bruke på håret. Er et triglyserid av laurinsyren (hovedfettsyre) som har en høy affinitet for hårproteiner.

Og på grunn av sin lave molekylvekt og rett lineær kjede, legger søkeartikkelen at kokosnøtten er i stand til å trenge inn i hårakselen, og holde den hydrert lenger.

Skyllet hårbalsamet Creastal Creations Safe Harbour

Skyllingshåret balsam av kystforstyrrelser Safe Harbour er et godt eksempel på et produkt basert på kokosnøttolje som skal holdes under kontroll. Bruk bare fem ingredienser og er USDA-sertifisert organisk.

På grunn av den listen over ingredienser, er det verdt å huske at dette hårbalsammen uten skylling også har en Anstendig EWG score, Gjør det til en fordel for håret ditt og helsen din.

Prispunkt: $$

Finn hårbalsam uten skylling av kystforstyrrelser Safe Harbour.

3. Hårolje

L’Hårolje kan være et annet produkt å vurdere, da det kan pumpe litt fuktighet i de skjøre og skadede ender.

Og mens håroljen kan være laget av fuktighetsgivende argan eller kokosnøttolje, er avokadooljen en annen ingrediens for å undersøke. Anch / # 8217; det kan suge dine tråder av essensiell hydrering.

Fordi avokadooljen?

Fuktighetsgivende faktor fra hverandre, L’avokadoolje har også noen positive effekter på hårkutiklet. Det samme 2015 Søk Artikkel antyder at avokadooljen bidrar til å forsegle kutikkcellene, som til slutt kan forhindre hårbrudd.

Artnaturals avokado olje

Hvis du vil holde det enkelt, er dette!

Dette artnaturals-produktet inneholder organisk avokado olje kaldpresset som den eneste ingrediensen. Det er også multi-purpose: du kan bruke den til å beskytte dine låser fra ruptur, så vel som på huden og neglene som fuktighetsgivende krem.

Prispunkt: $$

Finn avokado artnaturals olje online.

4. Hair Elixir

Hår eliksirer kan også være nyttige for å reparere stekt hår, siden mange av disse produktene er rike på antioksidanter og botanikere som vanligvis brukes i et serum.

Imidlertid kan eliksir hårprodukter også bruke dypt fuktighetsgivende ingredienser som sheasmør, som kan være en manna fra himmelen for de som lider av alvorlig tørrhet.

Fordi sheas smør?

Å være mer presis, a Revisjon av studier i 2014 antyder at karitésmør har noen positive effekter både for hår og hodebunn. Spesielt Split Shea Smør, ble spesielt kjent for å levere huden, hodebunnen og håret større hydrering.

På samme måte, A 2017 Studio bemerket at den mirakuløse fruktfrøoljen (Sysepalum Dulicficum), en frukt som stammer fra det vestlige Afrika, produserer en olje som har et høyt innhold av fettsyrer, som ligner på Shea Butter.

Når det er sagt, mens det fortsatt er begrensede studier på fordelene med hårhelse smør på hårhelse, er studien ovenfor en god indikasjon på at dens kjemiske sammensetning kan potensielt bidra til å forhindre brudd, spesielt fordi den er veldig lik den for & # 8217 ; mirakuløs fruktfrøolje.

Rekonstruktiv etterbehandling Elixir av Shamoist Shea Shea Smør

Hvis du er på utkikk etter et Shea-basert produkt med lavrisiko helsepoeng, L’rekonstruktiv finish etterbehandling med Karithe Raw Shemeisture Butterage har for tiden en Evaluering av 2 fra # 8217; EWG.

Vær imidlertid oppmerksom på at dette produktet bruker en blanding av essensielle oljer som ikke er angitt som hovedbestanddelen. Dette kan bringe forurensningsproblemer og allergi mot bordet, ifølge EWG.

Prispunkt: $

Finn den rå Shemeisture Shemeisture Karithe Reconstructive Ribbet Ribbon Finishing Elixir.

5. Sjampo All’Argan Oil

Et søk på Internett for begrepet & # 8220; Argan Oil & # 8221; fører til en myriade av forskjellige sjampo, masker og balsam. Det er en vanlig ingrediens i hårpleieprodukter.

Fordi arganoljen?

Den marokkanske arganoljen er spesielt kjent for sine positive effekter på tørr hud. Dette er hovedsakelig resultatet av Kjemisk sammensetning av oljen. L’Argan Oil er rik på tokopheroler, polyfenoler og beskyttende antioksidanter for huden.

Dessverre er det fortsatt ikke mange undersøkelser for å støtte det faktum at Argan har mange positive effekter på hårhelsen, til tross for sin utbredelse i mange produkter på markedet.

Det er også verdt å huske at ikke alle argan oljebaserte produkter er de samme. Kvaliteten på # 8217; Argan olje selv er påvirket av hvordan og hvor lenge anlegget behandles for å skape olje;.

Og hårpleieprodukter kan ha flere ingredienser som du kanskje vil unngå.

Sjampo for skade Kontroll Avalon Organics Therapy

Avalon Organics Shampoo for skade kontroll All’Argan Oil er for tiden en Produkt verifisert av EWG.

Dette betyr at produktet ikke inneholder noen ingrediens i # 8217; uakseptabel liste over EWG, en liste som inkluderer ingredienser med helseproblemer, økotoksisitet og forurensning.

Prispunkt: $

Finn sjampoen for skade kontroll Alle’Argan Oil Avalon Organics Therapy Online.

L & # 8217;

Mens tusenvis av hårpleieprodukter for tiden metter markedet, kan det være vanskelig å avgjøre hva som er bedre for forbehandlet, skadet eller tørt hår.

Søk etter et produkt som inneholder fuktighetsgivende ingredienser. Argan olje, shea smør, avokado olje, kokosnøttolje og honning kan bidra til å holde stammen og tipsene av mykt og glatt hår.

Heldigvis forenkler EWGs & # 8217 også ting for forbrukerne. Databasen kan ta deg til noen effektive produkter som også oppfyller sine kriterier for ingredienser og prosesser.