5 beste posisjoner for å sove for lumbal smerte

Hva kan jeg gjøre?

Du har å gjøre med lav ryggsmerter? Du er ikke alene.

De Studio global sykdomsbyrde kalt Lombiagia hovedårsaken til funksjonshemming over hele verden.

Hva er enda mer interessant er at det meste av ryggsmerter ikke er forårsaket av alvorlige medisinske forhold, som for eksempel kreft eller # 8217; leddgikt. I stedet skyldes det ofte stress eller spenning som kommer fra dårlig stilling, ubehagelige søvnposisjoner og andre livsvaner.

Her er de beste posisjonene å sove for å prøve hvis du har ryggsmerter, så vel som noen andre ting du kan gjøre for å få en bedre natts søvn.

1. Sov på hans side med en pute mellom knærne

Del på Pinterest

Hvis du føler deg ubehagelig å ligge på ryggen, kan du prøve å flytte på din side:

 • Tillat din høyre eller venstre skulder for å komme i kontakt med madrassen, sammen med resten av den siden av kroppen.
 • Sett en pute i knærne.
 • Hvis C’det er et mellomrom mellom livet ditt og madrassen, bør du vurdere å bruke en liten pute der for større støtte.
 • Enten du bruker en pute eller gjør to, bør du motstå pulsen for alltid å sove fra samme side. Jeg gjør så mange årsak problemer som muskel ubalanse og til og med skoliose.

  Hvordan dette stedet hjelper? Søvn alene ved siden av deg vil ikke få deg til å føle deg bedre. Er å bruke puten mellom knærne som er trikset. Puten vil holde hofter, bekkenet og ryggraden i en bedre justering.

  2. Sov på en føtal side

  Del på Pinterest

  Hvis du har en’Hernia på platen, kan du prøve å sove på en huddled side i en føtal stilling:

 • Ligger på ryggen og ruller forsiktig på hans side.
 • Brett knærne mot brystet og bøy forsiktig bysten mot knærne mine.
 • Husk å endre side fra tid til annen for å unngå ubalanser.
 • Hvordan dette stedet hjelper? Distene dine er myke puter mellom ryggraden. L’Hernia oppstår når en del av en plate kommer ut av sin normale plass, forårsaker smerte for nerver, svakhet og mer. Brett bysten i føtalposisjonen åpner mellomrommet mellom ryggvirvlene.

  3. Sov med en mage ned med en pute under magen

  Del på Pinterest

  Du har kanskje hørt at sover på magen din vondt for ryggsmerter. Dette er delvis sant fordi det kan legge til stress i nakken.

  Men hvis du finner deg selv hvile på magen din, trenger du ikke å tvinge en’andre steder. Heller enn:

 • Plasser en pute under bassenget og den nedre delen av’magen for å lette presset på baksiden.
 • Avhengig av hvordan du føler deg slik, kan du eller ikke velge å bruke en pute under hodet.
 • Hvordan dette stedet hjelper? Folk som har en degenerativ disk sykdom kan ha nytte av magen sover med en pute. Kan lindre stress som er plassert på plass mellom platene.

  4. Sov på baksiden med en pute under knærne mine

  For noen mennesker kan sove på ryggen være den beste posisjonen for å lindre ryggsmerter:

 • Legg på baksiden.
 • Legg en pute under knærne og hold den nøytrale ryggraden. Puten er viktig: det virker for å holde den kurven i nedre deldelen.
 • Du kan også plassere et lite rullet håndkle under nedre rygg for større støtte.
 • Hvordan dette stedet hjelper? Når du sover på ryggen din, er vekten din jevnt fordelt og distribuert over alt 8217; større område av kroppen din. Som et resultat, legger du mindre innsats på trykkpunktene dine. Du kan også få en bedre justering av ryggraden og dine indre organer.

  5. Sov på baksiden i den tilbakestillte posisjonen

  Del på Pinterest

  Du føler deg mer komfortabel å doze i en liggende lenestol? Selv om sove på en stol kanskje ikke er det beste valget for ryggsmerter, kan dette stedet være nyttig hvis du har isthmic spondylologisk.

  Vurder ideen om å investere i en justerbar seng slik at du kan sove på denne måten med den beste justeringen og støtten.

  Hvordan dette stedet hjelper? De isthmic spondylollandene er en tilstand der en vertebra glir på den ene nedenfor. Reclining kan være nyttig for ryggen din fordi den skaper et hjørne mellom lårene og kofferten. Denne vinkelen bidrar til å redusere presset på ryggraden.

  Husk: L’Justering er grunnleggende

  Uavhengig av den valgte posisjonen, hold den riktige justeringen av ryggraden den viktigste delen av ligningen. Konsentrert spesifikt på Justering av ører, skuldre og hofter.

  Du kan legge merke til mellomromene mellom kroppen din og sengen som setter musklene og ryggraden. Du kan redusere dette stresset ved hjelp av puter for å fylle hullene.

  Vær forsiktig mens du slår i sengen. Du kan komme deg ut av Justering av & # 8217, også under torsjon og rotasjonsbevegelser. Flytt alltid hele kroppen din sammen, og hold kjernen din og trukket innvendig. Du kan også finne nyttig for å få knærne til brystet mens du svinger.

  Hva skal du se etter i en pute

  Puten skal klare hodet og nakken og hjelpe til med å støtte toppen av ryggraden.

  Hvis du sover på ryggen, skal puten helt fylle mellomrommet mellom nakken og madrassen. Hvis du sover på din side, prøv å bruke en pute oftere for å holde hodet i tråd med resten av kroppen i denne posisjonen.

  Uansett hva du gjør, ikke legg puten under skuldrene dine.

  For de som sover på baksiden: Du kan gjøre det bedre med mer subtile puter og de som har en ekstra polstring på bunnen for å støtte nakken.

  Minneskumet er et godt materiale som spesifikt tilpasser seg nakken.

  En vannpute er en et annet alternativ som gir solid og fullstendig støtte.

  For de som har sove i magen: Du bør prøve å bruke den tynnere puten som mulig eller ingen pute. Faktisk kan du prøve å sove på en side mens du holder en kroppspute. Kroppen pute gir deg følelsen av noe mot magen mens du hjelper deg med å justere resten av kroppen din.

  For de med side søvn: Du vil kanskje lete etter en stiv pute. Enda bedre, prøv å finne en som har en ekstra stor dowel som hjelper deg med plassen mellom øret og skulderen. Og ikke glem å sette en stiv pute mellom knærne. Du kan også erstatte et rullet håndkle.

  Allerede at du er, husk å endre puten hver 18 måneder. Disse pute caps kan være en god barriere, men putene inneholder fortsatt mange allergier som støvmuffer og kvaler.

  Hva skal du se etter i en madrass

  Din madrass er også viktig.

  Legene anbefalte svært stive ortopediske madrasser til folk med lumbal smerte. Men ikke gå ut og kjøp en for nå. Nylige undersøkelser De viste at folk som bruker ekstremt stive madrasser, kan ha dårligere søvn.

  Når det er sagt, vil en for myk madrass ikke hjelpe mye med justering.

  Hvis du har midler til å kjøpe noe nytt, prøv å velge en stiv eller middels stivhet madrass laget med interne kilder eller god kvalitet skum. Du kan også forbedre vårmadrassen du allerede har lagt til en madrassdeksel til minneskum.

  Det kan være vanskelig å si om den madrassen i butikken virkelig føles rolig etter bare noen få minutters testing. Noen selskaper tillater deg å teste en madrass i en viss periode og returnere den hvis det ikke er for deg.

  Ikke i markedet akkurat nå? Du kan se om en mer solid madrass kan hjelpe deg med å plassere et billig kryssfinerpanel under din nåværende madrass. Du kan til og med plassere madrassen på gulvet for å se om å redusere bevegelsen av fjærene, hjelper med smerten din.

  Andre forslag til søvnhygiene

  Her er noen andre ideer om hvordan du skal hvile bedre om natten og redusere ryggsmerter:

  Etablere et søvnprogram. Det kan være vanskelig å motstå å sove sent hvis du snu hele natten. Imidlertid sett vanlige tidsplaner for å sove og våkne kan hjelpe kroppen din til å falle inn i en mer naturlig sovende ordning. Prøv å sove om åtte timer om natten.

  Du har problemer med et søvnprogram? Prøv å følge en nattrutine. Start denne rutinen ca 30-60 minutter før du går i dvale. Velg to avslappende aktiviteter som hjelper deg med å slappe av.

  Ideer inkluderer bading, gjør søtt yoga og dedikere deg selv til rolige hobbyer som å lese eller strikke.

  Unngå drinker som inneholder koffein som kaffe og andre stimulanter. Hvis du bare må drikke en kopp, er ferdig l & # 8217 sist før middagstid.

  Lagre en hard trening for morgenen eller tidlig på ettermiddagen. Gjør noe for strengt før du går i seng, kan øke adrenalinnivåene og til og med kroppstemperatur. Disse to faktorene gjør det enda vanskeligere å sove.

  Bevisst bevegelser: 15 minutters yoga flow for iskias