7 fakta jeg ønsket å vite før du tok Botox

Jeg har alltid sagt at jeg ikke ville ha tatt Botox. Prosedyren så VA og invasiv & # 8211; Og seriøst? Dødelig toksin fra injisert botulisme i ansiktet?

Selv om den kosmetiske Botox er godkjent av mat- og narkotikaradministrasjonen Siden 2002, Det kan virke ganske ekstremt. Men anti-botox meninger er enkle å annonsere når du er det 22 år gamle barnets barns eier.

Overvinne kurven i andre halvdel av mine 30 år, jeg endret gradvis tonen. For øyeblikket er jeg på min første kosmetiske botox-syklus.

Det er ikke at du ikke vil bli gammel eller ser ut som alderen jeg har. Egentlig verdsatt jeg mange ting av den fysiske aldringsprosessen. Ikke lenger lider av blandede kramper, jeg brister ikke med pinlig kviser alle «8217; Høyde på Vesuvius, og det skjer til og med å grave ledningene D’sølv som kommer fra mine templer.

Men i det siste, hver gang jeg så et bilde av meg, kunne jeg ikke unngå å legge merke til & # 8220; elleve & # 8221; Grøft blant øyenbrynene mine. Dette lille serrated gjerdet på ansiktet mitt gjorde at jeg virket sint, mye mer sint enn jeg faktisk føler meg mesteparten av tiden. Jeg likte ikke # 8217; ideen om å kunne føle seg frustrert eller irritert når jeg egentlig ikke var.

Å vite at noen Botox-slag kan hjelpe med dette problemet, bestemte jeg meg for at det kunne være verdt å prøve.

Jeg bruker sminke hver dag for å forbedre utseendet mitt. C’Det er virkelig en slik forskjell mellom dette og den midlertidige estetiske presset til Botox?

Og nå som # 8217; Jeg gjorde det, samlet var jeg fornøyd med min erfaring. Men det er ting jeg var definitivt på mørket før min første avtale.

Hvis du tenker på Botox, er det noen ting å vurdere:

1. Botox sletter faktisk ikke rynker

Siden Botox er åpenbart en behandling for rynker og tynne linjer, trodde jeg at noen injeksjoner ville ha eliminert disse uønskede mangler fra ansiktet mitt.

Men tilsynelatende, for de fleste pasienter, er Botox mer sitat enn reparatør. Den aktive ingrediensen «fryser» ansiktsmuskler for å hindre deg i å kontrastere dem for å lage linjer og rynker dypere.

«En hvilken som helst linje som er tilstede i ro, om det er en gravert rynklinje, eller en dyp rynke, vil den ikke forsvinne med Botox. Botox er ikke et Iron & # 8220; sier hudlege medisinsk, kosmetisk og kirurgisk Dr. Estee Williams, MD.

Derfor, før du får Botox, er de flere estimatene dets effekter, og dermed tendensen til å ta Botox siden de 20 årene.

2. Det er midlertidig (mer midlertidig enn jeg trodde)

Med min begrensede kunnskap om Botox trodde jeg at dens mirakuløse effekter ville vare på ubestemt tid. Men dette er rett og slett ikke sant.

& # 8220; den gjennomsnittlige varigheten av Botoxen for glabella [linjene mellom øyenbrynene], forsiden og sidebenene på krager er omtrent tre eller fire måneder og sier Dr. Williams. Og det er noen faktorer som kan forsvinne Botox raskere.

Pasienter som trener mye eller som er veldig uttrykksfulle, kan føle at Botoxen varer nærmere tre måneder og sier han.

3. Det gjør vondt (minst for en po & # 8216;)

Ikke i motsetning til min tilnærming til min første fødsel, kom jeg til min avtale med Botox med den vage ideen som kunne være smertefullt og at en nål sannsynligvis ville vært involvert.

Men den teoretiske smerten og smerten i virkeligheten, # 8217; nål på hodet er to svært forskjellige ting.

Selv om erfaringene varierer, fant jeg ut at flere injeksjoner er betydelig mer intense enn punkteringen på & # 8220; mosquito punktering & # 8221; jeg forventet. Til tross for # 8217; ispakningen på hodet mitt, hørte jeg smerte i minst halvparten # 8217; nå etter mine injeksjoner.

Jeg var også uforberedt på lyden som utgitt sprøyten mens du satte inn innholdet i huden min: som knirkende av snø støvlene eller den karakteristiske sprekken for å bøye en lys pinne. (Det er ikke en lyd som du vanligvis vil søke på hodet.) Heldigvis, men dette irriterende auditive utseendet varte bare noen få sekunder.

4. Det er noen ting du ikke kan gjøre neste

Jeg har ikke tenkt å drive en maraton på torsdag ettermiddag etter min avtale med dermatologen, men jeg vil gjerne vite at noen aktiviteter ikke anbefales umiddelbart etter Botox.

Legen min fortalte meg at jeg i seks timer senere ikke skulle trene, ligge ned eller leie ibuprofen (eller andre stoffer for å fluidifisere blod), som kan øke dannelsen av blåmerker i injeksjonssteder.

Dr. Williams bekrefter disse retningslinjene og legger til: Umiddelbart etter Botox-injeksjoner, hold hodet på nivået og ikke bøy det fremover i to timer. Ingen tung trening til dagen etter. & # 8221;

5. Det er ikke bare for kjendiser

Å dømme fra den flate forsiden av de fleste Hollywood-kjendiser, er Botox et faktum i kjendiser. Mens jeg veide beslutningen om du tar den alene, prøvde jeg å tilfeldigvis øke det i en samtale i min sosiale sirkel.

På denne måten var jeg overrasket over å lære hvor mange av mine venner og bekjente l’de hadde allerede hatt. Tilsynelatende (i det minste i min alder og finansielle rekkevidde) er det ikke så sjeldent.

Selv om Botox-injeksjoner er absolutt dyre, er de ikke engang eksternt nær rike av plastikkirurgi, eller til og med injiserbare fyllstoffer som Juvederm eller Restylane.

På rundt $ 10 til $ 15 per enhet, kan du forvente å betale mellom $ 200 og $ 300 for 8-20 enheter av en gjennomsnittlig pannebehandling. Jeg betalte $ 260 for injeksjoner på pannen og i øyenbrynene. Dyrt, ja, men ikke dyrt for den røde teppet i Oscarene.

6. Å få Botox er ikke en moralsk feil

På grunn av mine tidligere mening på Botox trodde en del av meg at han ville ha betydd å selge mine prinsipper. Videre, som en dypt religiøs person, har jeg alltid støttet overbevisningen om at forfengelighet er en synd.

Men jeg kom til å tro at ønsket om å virke attraktivt (eller i det minste ikke virke sint) er naturlig og bra. Hvis jeg kunne hindre meg i å mislikte min makt, ville jeg gjøre det! Det bryr meg ikke om å bruke en liten medisinsk hjelp for å komme dit.

7. Følelse & # 8220; Frossen & # 8221; Det kan faktisk få deg til å føle deg bra

Hvis det er noe som alle ser ut til å frykte for Botox, ser det ut som en uttrykksløs robot. Det er ikke rart å ikke kunne flytte visse deler av ansiktet ditt?

I min erfaring, nei.

L’Manglende evne til å rynke ut øyenbrynene når mannen min gjør en sarkastisk kommentar eller mine barn, slips cous cous på teppet var en slags lettelse.

Ansiktene vi lager, har en følelsesmessig vekt. Du har sikkert hørt at smilende mer kan få deg til å føle deg lykkeligere & # 8211; Og det viser seg at ikke frowning kan ha samme effekt.

I 2009 studere I Journal of Cosmetic Dermatologi oppdaget han at når folk hadde Botox som forhindret pannen, hadde de redusert det negative humøret.

Disse dager, når jeg ser på speilet, ser jeg at jeg ser lykkeligere enn før. Hvis jeg ser på meg selv til meg selv, tenker jeg på hvordan familien min og vennene mine vises på denne måten. For meg er det nok å si at jeg er fornøyd med Botox.

Sarah Garone, Ndtr, er en ernæringsfysiolog, freelance helseforfatter og matblogger. Han bor sammen med sin mann og tre barn i Mesa, Arizona. Truela mens han deler informasjon om helse og ernæring og (spesielt) sunne oppskrifter opp Et brev d’kjærlighet til mat.