3 organisasjoner som bidrar til å forbedre helsen til tarmen

Vårt gastrointestinale system, eller tarm, fikk mye oppmerksomhet i det siste (den siste popularitetsøkningen på # 8217; Ancient Kombucha drink skyldes noe mer enn dens deilige smak). Og med ca Fra 60 til 70 millioner amerikanere som lider av fordøyelsessykdommer Og rettssaken Foreslå at tarmbakterier kan spille en rolle i fedme Og diabetes, Det er lett å forstå hvorfor.

De mage Inkluderer en gruppe organer som inkluderer munn, l’esophagus, mage, bukspyttkjertel, lever, galleblære, l’mykt tarm, kolon og endetarm. Det utfører mange viktige roller, inkludert rekruttering og absorpsjon av næringsstoffer og vann.

Det er mange faktorer som kan påvirke helsen til Dell’inkludert måten kroppen din er bygget, din familie og genetiske historie, som du klarer stress og hva du spiser.

Det er også en avgjørende komponent for helse og generelt velvære, siden det også fungerer som et kommunikasjonssenter for hjernen og er i forkant av kampen mot sykdommer.

Så hvordan holder du tarmen sunn? Det er flere måter du kan hjelpe, inkludert en endring i kosthold og eksperimentering Gjæring og probiotika.

Følgende tre organisasjoner kan hjelpe deg med å sette på riktig vei for å nå og opprettholde en sunn tarm gjennom ulike tilnærminger, fra forslag til å starte med gjæring for å gi informasjon på # 8217; betydningen av tarmmikrobiotaen.

Daniluk Consulting

Det var en’erfaring som endrer livet som inspirerte ernæringsfysiologen og Public Speaker Julie Daniluk til å starte Daniluk Consulting.

Jeg kjempet en «8217; fordøyelsesinfeksjon som nesten drepte meg i Thailand & # 8221; sa Daniluk. «L’infeksjon har ødelagt belegget av tarmen min. Jeg var ikke lenger i stand til å fordøye stivelsen og utviklet allergier til dusinvis av forskjellige proteiner: meieriprodukter, hvete, rug, stavet, mais, peanøtter og poteter, bare for å nevne noen få & # 8220;.

Fra # 8217; Erfaring, Daniluk skrev og # 8220; måltider som tar vare på betennelse & # 8221; en guide for en sunt ernæring og smerte reduksjon.

Daniluk Consulting utdyper temaet til restaureringen introdusert i boken, og tilbyr oppskrifter, ressurser og programmer for å forbedre helsen til G & # 8217.

Mitt oppdrag er å hjelpe andre å finne en ekstraordinær helbredelse gjennom kraften i maten & # 8221; sa Daniluk.

Ikke overraskende Daniluk, L’ex co-dirigent av sunn gourmet på Oprah Winfrey Network, kom til jobb i feltet # 8217; ernæring og ernæring. Han led av alvorlige matallergier som barn og forsto straks kraften i transformasjonen av et naturlig kosthold.

[8220; når folk får så gode resultater ved å bruke det jeg deler, inspirerer oss til å fortsette å søke, skape og dele & # 8221; sa Daniluk.

«Jeg håper å fortsette å inspirere folkene som helbredelse er mulig i alle aldre, med ethvert nivå av inntekt og på et hvilket som helst stadium av sykdommen. Jeg ser mirakler hver dag, og jeg vet at med den rette informasjonen og en solid forpliktelse til en helbredelsesplan, vil mirakler fortsette å skje / # 8220;.

Microbiota for helse (GMFH) tarm

I 2012 lanserte European NeurogastroTroenterology and Motasity Company (ESNM) Microbiota for helse (GMFH) tarm Plattform for å dele kunnskap og fremme debatten om tarmmikrobiotaen (det bakterielle samfunnet i tarmen).

Dedikert til sensibilisering og alle renter i mikrobiotaen, er plattformen orientert til både vitenskapelige og medisinske samfunn og til allmennheten.

Med over 55.000 medlemmer over hele verden har plattformen blitt et internasjonalt referansepunkt for informasjon og debatt om intestinal mikrobiota.

GMFH-plattformen, en annonsert ressurs som «8220; av eksperter for eksperter & # 8221; tilbyr en seksjon & # 8220; news watch & # 8221; dedikert til kunnskapsutvidelsen på «12217; betydningen av tarmmikrobiotaen for helse og livskvalitet.

Innholdet er publisert på engelsk, fransk og spansk og inkluderer intervjuer med eksperter, videoer, bokanmeldelser og diskusjoner om de siste resultatene av de viktigste internasjonale forskningsinstitusjonene.

GMFH-søk og praksisavsnitt brukes til å fremme kunnskapsdeling og debatt mellom forskere, forskere og helsepersonell. Det tilbyr et utvalg av diskusjoner om artikler tatt fra vitenskapelig litteratur, intervjuer med eksperter, rapporter om hendelser, e-læringsaktiviteter og spesielle publikasjoner.

Hvert år, L’organisasjon er også vert for GMFH-toppmøtet for å samle de største eksperter i sektoren for å undersøke den nyeste forskningen som er tilgjengelig for generell helse og bedre ernæring.

Pickle

Amanda Feifer visste at noe ikke gikk også da hans leger nr. Helsen min har forverret ganske dramatisk etter massive doser antibiotika og alle typer andre legemidler for å behandle smerte og # 8217; betennelse & # 8221; sa at Feifer, som styrer Pickle, En blogg dedikert til oppskrifter, forslag og triks for gjæring.

«Jeg fortsatte å gå til legen som spør:» Hva er det galt i meg?& # 8217; De fortsatte å fortelle meg at alle resultatene av testene var fantastisk, som sendte meg til Internett for å gjøre min forskning. Fermentering fortsatte å vises, så jeg startet litt «8216; selvforsøk. & # 8220;

Med pickle, hjelper Feifer leserne til å starte gjæring. De kan lære om nettstedet ditt, så vel som med seminarer og leksjoner i person. Emnene som er dekket i bloggen, inneholder enkle oppskrifter for å forberede Kombucha og Kefir, Kimchi-fordeler og nybegynnerguider på alt du trenger å vite for å begynne å gjære.

Hans bok, & # 8220; Ferment dine grønnsaker & # 8221; tilbyr oppskrifter og teknikker for å få de beste resultatene og en lett fordøyelig gjæringskvitenskap.

Selv om vitenskapen ikke er endelig på mange av helsettene som folk gjør på gjæret mat og drikke (jeg ser på deg, Kombucha), gjør disse matene så enkelt at det er lett for folk prøver å spise dem se Hvis du gjør forskjellen i noen spesifikke helseproblemer eller tarmene som leveres & # 8220;. & # 8220; Selv en liten forbedring kan forandre livet.& # 8221;

Jen Thomas er journalist og media strateg basert i San Francisco. Når du ikke drømmer nye steder å besøke og fotografere, kan det bli funnet i Bay-området som kjemper for å bekjempe hennes blinde Jack Russell Terrier eller synes tapt fordi hun insisterer på å gå overalt. Jen er også en konkurransedyktig spiller av Ultimate Frisbee, en diskret clicmer, en forfallet løper og en aspirerende antenne skuespillerinne.