Hvordan miste thoracisk fett for menn

Beskrivelse

Taracic fettmål kan være vanskelig. Men med en målrettet øvelse, en diett og en bit & # 8216; av tålmodighet, kan du bli kvitt stædige fettavsetninger på brystet ditt.

Hvordan bli kvitt thoracic fett

Det første skrittet for å kvitte seg med overskytende thoracic fett er å forstå hvordan fett tap fungerer generelt. Ikke C’Det er måte å bekjempe thoraxfettet uten å eliminere fett fra resten av kroppen.

L & # 8216; Forbes Equation & # 8221; sier at for å miste et halvt kilo fett, er det nødvendig 3.500 kaloriforbrenninger Gjennom’trening eller diettbegrensning.

Fordi de fleste forbruker mellom 1800 og 3.000 kalorier om dagen, skal linsen være å operere med et lite kaloriunderskudd hver dag. For eksempel bør du prøve å bruke mellom 500 og 800 kalorier mer om dagen enn de du forbruker.

Med et underskudd på 500 kalorier hver dag, kan du teoretisk miste en kilo per uke. Hvis du fortsetter slik, kan du gå glipp av 10 pund i 10 uker. Folk som har mer vellykkede i å miste vekt og holder det vekk å gå ned i vekt sakte, men hele tiden og vedta en sunn livsstil i stedet for å bruke drastiske dietter.

Hvordan lage en kalorisk mangel

Reduser fett og karbohydratinntaket av fett og # 8217 en praktisk måte Å skape et kaloriunderskudd. L’Vekt trening i kombinasjon med høy intensitet kardio er en annen.

Hold styr på kalorier ved hjelp av A’app eller notatbok er en god måte å begynne å beregne L’medium daglig kaloriinntak. A’app eller nettside kan fortelle deg hvor mange kalorier det er i mange forskjellige matvarer for å hjelpe deg med å holde styr på det.

Når du har statistikken som dekker tre dager med det typiske kostholdet, summe kalorier og deler for antall dager du registrerte for å få ditt daglige kaloriinntak. Takket være denne informasjonen, kan du etablere hvor begrenset dietten din må være begrenset til å gå ned i vekt.

Hvis du trener for en’nå i treningsstudioet, kan du brenne 400 kalorier eller mer ved hjelp av en høy intensitets kardio kombinasjon og vekter treningsøkt. Hvis grenser samme dag på 600 kalori i midten av gjennomsnittet, er du nesten en tredjedel av veien for å miste halv kilo.

Øvelser for å brenne vekter for brystet

Disse øvelsene alene eliminerer ikke brystfett, men kan tonify og fast sidespor;.

Armhevninger

Den klassiske pushup er en fin måte å begynne å ta brystet og den øvre delen av kroppen.

Start i plankposisjon, med strukket armer under resten av kroppen og føttene til skulderbredden.

Sakte senket til bakken, holder armene så nært som mulig til kroppen nærmest gulvet.

Trykk til # 8217; høy for å bringe kroppen tilbake til startposisjonen. Gjenta så ofte du kan, og prøv å øke antallet push-ups du gjør i hver serie når du trener denne øvelsen.

Benk

Når du starter for første gang med avslapning på benken, begynner du med en lavere vekt og spør noen om å finne deg for å sikre at du ikke slipper baren og skadet deg.

Begynn å ligge med en flat rygg på benken og baren alle øynene over deg. Ta tak i baren til skulderbredden. Bli med på skulderbladene og buer ryggen før du prøver å løfte baren.

Løft forsiktig baren fra stativet. Ta et dypt pust før du senker baren til brystet, og hold albuene i en vinkel på 45 grader mens baren går ned.

Når baren berører kroppen din, løft den sakte.

Sikk sakk

L’Kabelovergangstrening bidrar til å tone musklene rundt brystet og under armene.

Begynn å sette remskiver over hodet ditt. I utgangspunktet setter lav vektmotstand og prøver å gjøre så mange repetisjoner som mulig.

Stående over bilen med firkantede sider, trekker sakte remskiver mot deg. Hvis du kan, er portaler helt frem til armene krysses i form av x. Gjenta hver gang du kan, gradvis øke mengden vekt som du føler deg mer komfortabel.

Gjør styret

Denne øvelsen går løgn på en treningsbenk. Holder et håndtak slik at en av sidene av vekten står overfor deg, hold den rett på brystet i lengden på armene. Det er bedre å holde det fra motsatt vekten av vekten, med tommelen innpakket rundt i baren, for å hindre at vekten faller over deg.

Senk langsomt styret over hodet og mot gulvet. Prøv å holde armene dine rett så lenge du senker håndtaket.

Når du først prøver denne øvelsen, må du sørge for at du bruker et lyshåndtak, slik at du kan ha en’ide om hva du gjør. Ideelt sett, be noen om å finne deg mens du utfører denne øvelsen for å sikre at styret er sikkert holdt og ordentlig.

Cardio

En vanlig kardioøvelse vil hjelpe deg med å forbrenne kalorier og utvise fett i hele kroppen. Kardioalternativer for vekttap inkluderer:

  • stepper
  • elliptisk
  • løpe ut på en moderat rytme
  • hoppetau
  • sykkel

For å få de beste resultatene, prøv å gjøre 20-40 minutter Cardio om dagen, minst 4 ganger i uken.

Hva er årsakene til thoracic fett hos menn (menns pupper)

Overflødig fettavsetninger på brystet kan skyldes en enkel genetikk: alles kropp har en annen form, og alt vi bærer fett i forskjellige deler av kroppen vår.

Når det er sagt, er det noen ganger overflødig thoracic fett hos menn forårsaket av lavt testosteronnivå (kalt gynekomasti). Dette oversetter til en godartet hevelse i brystvevet. Setter ikke helsen din i fare, selv om det kan få deg til å føle deg ubehagelig.

En studie har estimert det 30 prosent av menn vil oppleve gynekomasti i løpet av livet. De De vanligste livet i livet Å oppleve Gynecomastia er barndommen, puberteten og mellom 50 og 80 år.

Noen stoffer kan forårsake gynekomasti som en bivirkning. Disse inkluderer:

  • antibiotika
  • Anti-angst narkotika
  • steroider, antidepressiva
  • Narkotika for såret
  • Kreftbehandlinger

Hvordan miste thoracic fett for kvinner

For kvinner som prøver å miste thoracisk fett, gjelder mange av de samme reglene. Miste fett i et kroppsområde uten å miste fett generelt er det ikke mulig.

Sikt på brystet gjennom toningøvelsene nevnt ovenfor, selv å unngå fett og karbohydrater, kan arbeide for å redusere fett på en sunn måte.

Ta bort

Miste fett fra brystområdet kan virke skremmende, men den rette kombinasjonen av diett, aktivitet og trening kan gjøre det mulig.

Hvis du er bekymret for vekten din, eller hvis utseendet ditt gjør deg vanskelig, snakk med en lege. De kan gi deg skreddersydd råd for din livsfase.