20 ting å være takknemlig for disse juleferien

Etter et år som 2017 kunne takk ikke nå en bedre tid.

Den årlige ferien gir oss et øyeblikk til å legge til side våre forskjeller, koble til igjen med våre kjære og sette pris på det som hjalp oss mer i løpet av året. Videre har studier vist at folk som praktiserer regelmessig å føle seg takknemlig, har en fordel når det gjelder helsen sin. Takk, har du fortsatt flere fordeler enn jeg trodde!

For å starte denne høytiden, spurte vi medlemmene av våre Facebook-fellesskap som er spesifikke for forholdene for hva som er mer takknemlige Quest’år.

& # 8220; Jeg er takknemlig for å våkne opp hver dag og føle seg motivert!& # 8221; -Bret Bohanos, som koexes med multippel sklerose

Del på Pinterest

& # 8220; Jeg er takknemlig for alle menneskene som jobbet så hardt for å virkelig forstå spekteret av bipolare lidelser og # 8221;. -Jessica McNeil, som sameksisterer med bipolar lidelse

Quest’år, jeg er takknemlig for legen min som lytter, relaterer seg og handler raskt, men jeg er alltid takknemlig for familien min og min mann, som forstår gjennom de beste og verste dagene.& # 8221; -Ruth devitt, som bor med reumatoid artritt

«Jeg er takknemlig for tjenesten min, alepo. Vi har vært sammen i fire år nå. Det advarer meg i forkant av mine innkommende kriser og gir meg balanse og støtte «8220;. -Fresnofriend, som bor sammen med epilepsi

«Jeg er takknemlig for de andre mulighetene, og kanskje den tredje eller fjerde muligheten. Lev med en kronisk tilstand som L’HIV krever mye konsentrasjon og engasjement, og noen ganger slipper jeg ballen ved å gjøre dårlige helsemessige beslutninger som å spise for mye hurtigmat. Men jeg fortsetter alltid. Quest’Jeg tror at alle de som bor med en kronisk tilstand, bør stoppe og gi et klapp på skuldrene for å fortsette å bevege seg fremover, selv om alle «8217, ikke alltid gjør det bra. Ha en’en annen mulighet er hva dette året feirer; år! & # 8220; -Josh robbins, skriving for å leve med hiv a imstilljosh

«Jeg er takknemlig for hvert pust jeg tar, uansett hvor vanskelig det kan være. Jeg er takknemlig for hver morgen som jeg våkner og ser soloppgangen. Vårt liv kan være mye vanskeligere enn andre, men livet er vakkert, og jeg ville ikke kaste bort meg selv i verden. Pust lett og setter pris på dagen! & # 8221; -Jenni pio, coexes med KOL

Del på Pinterest

& # 8220; I løpet av juleferien er vi takknemlige for kontinuerlig helse (til tross for SM vi deler) og for familien og solidariteten venner rundt oss med hjelp og støtte som forsterker i utfordringene vi står overfor hver dag & # 8221;. -Jen og Dan Digmann, som skriver for å leve med multippel sklerose sammen med DanandJenniferdigmann

«Jeg er takknemlig for at mitt mirakuløse barn nettopp har blitt 6 måneder. Noen som aldri trodde var mulig, er lykkelig, sunn og snorking i armene mine akkurat nå. & # 8221; -Roxanne tisch, som sameksisterer med Crohns sykdom

«Denne takk, jeg er takknemlig for livet leksjoner fra mine kroniske sykdommer. De lærte meg å øve tålmodighet og aldri gi opp & # 8220;. -Cynthia skjulte, som skriver sine kroniske sykdommer a Funksjonshemmede diva

Del på Pinterest

& # 8220; Jeg er takknemlig for min helseforsikring og for å motta den beste medisinen for meg, følelsesmessig og fysisk & # 8221;. -Jessica Wald, som sameksisterer med bipolar lidelse

& # 8220; folk. Jeg er takknemlig for folk i mitt liv, som jeg elsker for deres støtte og humor. Og jeg er også takknemlig for de menneskene jeg aldri har møtt, og jeg vil aldri vite, de forskerne som jobber bak kulissene og som har utformet nyere narkotika som strekker våre liv. Takket være deres flid, nådde jeg milepælen for å leve fem år med metastatisk kreft. Jeg er takknemlig for mine leger, sykepleiere og alle ansatte i kontoret som gjør at ting går jevnt for meg og for andre kreftpasienter. Jeg er takknemlig for vennene mine, både i virkeligheten og på nettet, som har delte vanskelige øyeblikk med meg og fikk meg til å gå videre i øyeblikket av behov. Og fremfor alt er jeg takknemlig for familien min, som møter alle denne dagen i Thanksgiving og deler et måltid. Jeg vil se rundt bordet med et takknemlig hjerte for å være her for å elske alle disse menneskene & # 8220;. -Ann Silberman, som skriver om samliv med metastatisk brystkreft a Men legen & # 8230; Jeg hater rosa!

Del på Pinterest

& # 8220; Jeg er takknemlig for å ha våknet hver dag med et smil og familie og venner!& # 8221; -Angela, leve med multippel sklerose

& # 8220; Jeg er takknemlig for at til tross for at jeg har kjempet mot RA, er jeg fortsatt i stand til å få mest mulig ut av de tingene jeg elsker: ridning, hundutstillinger, svømming og fotturer.& # 8221; -Lauren Meadows, påvirket av revmatoid artritt

«Jeg er takknemlig for de mange tilhengerne av mental helse som modig dele historier om sosiale medier og nyheter. Sammen avviser vi oss mot en skamkultur, isolasjon og frykt ved å utdanne utenfor vår erfaring og # 8220;. -Jon Press, som skriver om samliv med bipolar lidelse a Bphope

Del på Pinterest

«Jeg er takknemlig for at øynene mine ser at ørene mine føler og at beina mine tar meg der jeg må gå, selv om det er sakte og smertefullt. Jeg vet at vi til slutt kommer, så aldri gi opp! & # 8221; -Rome M., Bor med revmatoid artritt