21 ideer for glutenfri snacks for barna dine

Barn elsker generelt å smelte forskjellige delikatesser og å spise sunne snacks i løpet av dagen, kan øke energiinntaket og ernæringsmessige. Hold barna dine uten gluten, men kan være vanskelig, spesielt når det gjelder snacks. Når du endelig finner den riktige ettermiddagsløsningen, er barnet ditt sannsynligvis allerede midt i en sammenbrudd. Heldigvis for deg, # 8217; hjelp kommer med disse 21 enkle og glutenfrie snacks.

Grunnleggende forestillinger om glutenfri diett

Gluten er et protein tilstede i hvete, i # 8217; bygg, rug og triticale. Hvis barnet ditt har cøliaki eller en glutenintoleranse, vet du allerede at de burde unngå alle produktene basert på gluten-holdig korn. For dem kan spisegluten forårsake alvorlige bivirkninger som:

  • anemi
  • underernæring
  • Kutan utbrudd eller eksem
  • Articolar smerter
  • hodepine
  • utmattelse
  • Nervesystem problemer

En av de største misforståelsene på glutenfri spising er at den automatisk er sunn. Men mange pre-pakket og glutenfrie produkter er rike på kalorier, fett, natrium og tilsatt sukkerarter. Men ikke fortvil! Bevæpnet med de riktige ingrediensene og en po & # 8216; av kunnskap og vil holde barna uten gluten og sunn.

1. Søtpotet crunchy

Del på PinterestBildekilde: Photo Courtesy of Skinny MS. / / Skinnyms.com

Søte poteter er en «utmerket fiberkilde, vitamin A, vitamin C og folsyre. Barn vil herlig grumle disse sprø og krydrede stekte oljer i oliven eller kokosnøtt.

Se på oppskrift

Nysgjerrighet: Helsemessige fordelene med helsen til kokosnøtt »

2. Cracker cheez-it

Hvis barna dine er fans av miniostkrekkene (og hvilken gutt ikke er?), Prøv denne hjemmelagde versjonen. Den er laget med glutenfri mel, krydret cheddarost, smør, havsalt og vann: alt her. Dine barn vil elske smak, og du vil elske det faktum at det bare krever noen få punkter i pantryet.

Se på oppskrift

3. Hjemmelaget Honning Teddy Bears

Del på PinterestBildekilde: Photo Courtesy of Southern-In-Law / SoutherninLaw.com

Hvilket barn liker ikke å fordype de små kjeksene i teddybjørn i et glass kald melk? Du kan forberede et sunnere utvalg hjemme ved hjelp av glutenfri mel, honning, stokksukker og vanilje. Fremfor alt kan barna dine velge form av formen.

Se på oppskrift

Tilleggsinformasjon: 9 Uventede bruksområder av honning »

4. Glutenfri frokostblandinger uten matlaging

Kornstenger kjøpt i butikken kan virke som en sunn matbit, men de er ofte fulle av tilsatt sukker og konserveringsmidler. Disse glutenfrie barene gir smak og næring basert på honning, glutenfri havre, usøtet kokosnøttflak og kokosnøttolje. Forbered mye i helgen og emballasje for en takeaway frokost på hverdager.

Se på oppskrift

5. Glutenfri Corn Dog Muffins

Selv om de ikke er helt sunne, er maishunder fortsatt favoritt av barn. Heldigvis er disse mini maishunden i muffins tinn mindre og laget med en blanding av glutenfrie maismuffins. Velg ikke-polymeriserte pølser for å unngå kunstige nitrater og konserveringsmidler.

Se på oppskrift

6. Pretzel myke hypoallergene biter

Pretzels myke og gummy er den perfekte matbit, men de fleste er laget med glutenholdige mel. Disse pretzel-morslene kan tilberedes med glutenfri mel og er enda mer deilig hvis nedsenket i din favorittglutenfrie saus.

Se på oppskrift

7. Glutenfri agurk smørbrød

Del på PinterestBildekilde: Photo Courtesy of Family Focus Blog / FamilyFocusBlog.com

I disse små smørbrødene som er så morsomme å forberede hvor mye å spise, tar de sunne agurkrittene brødstedet. Denne oppskriften krever avokado, tomat, kalkun og ost, men gjerne erstatte den med magert kjøtt, grønnsaker eller # 8217; ditt barns favoritt hummus.

Se på oppskrift

8. Den beste glutenfrie chex-blandingen

Til tross for å være en grunnleggende mat for barn, er Chex-blandingen kjøpt i butikken ikke alltid glutenfri. Renunciation av det pakkede merkevaren og skaper en sunnere versjon hjemme sjekker hva du legger og hva du unnlater! Denne oppskriften bruker glutenfrie salonger og bagels, samt ris og mais og peanøtter.

Se på oppskrift

9. Frokost fingre av mel d’havre og peanøttsmør

Når det gjelder å nyte en PB&J, ingen barn bør stå bak på grunn av matallergi. Hvis nix brødet og erstatt det med glutenfri havre, kan barna dine nyte det tidløse snackparet. Velg naturlig peanøttsmør for sunnere resultater eller mandelsmør Hvis sønnen din har en Peanut Allergi & 13217.

Se på oppskrift

10. Krydret bananbrød og eple saus

Del på PinterestBildekilde: Photo Courtesy of Raia’s Oppskrifter / Raiasrecipes.com

Bytt oljen med eples saus i en rask brødrecipe oversetter til et mer fuktig og sunnere brød. Legg til integrert rismel, honning og arrowrootpulver for å lage en matbit som du er stolt av å tilby barna dine.

Se på oppskrift

11. Sunn frukt roll-up

Hva gjør noen merker av ferdigpakket fruktskinn så farget? Mais sirup med høyt fruktoseinnhold, kunstige fargestoffer og unaturlige aromaer, åpenbart! Denne oppskriften er ikke bare glutenfri, men den består av fersk fruktpuré, vann og en naturlig sukker erstatning, slik at du kan unngå fargestoffer og kunstige aromaer som finnes i versjonene som er kjøpt i butikken.

Se på oppskrift

12. Bakt kanel Apple Chips

Del på PinterestBildekilde: Photo Courtesy of Sally’s Baking Addiction / SallsbakingAddiction.com

Epler er rike på vitaminer, fibre, antioksidanter og mineraler. Matlaging av tynne skiver oversetter til en naturlig søt, knasket matbit, og vi kunne si, overbevisende. Disse krever noen timer, så sørg for at du planlegger nok tid til denne oppskriften.

Se på oppskrift

Tilleggsinformasjon: Fakta på Apple »

1. 3. Proteinbjelker for gjør-det-selv fryser for barn

Valnøtter er rike på proteiner, fibre og fettsyrer Omega-3. Laget med rå cashewnøtter, mandler, mandelmør og sirup d’Maple, disse barene er betydelige og deilige. Neste gang barna dine begynner å bli gal, gå videre og gi dem en av disse pre-pakket godhetsbarene!

Se på oppskrift

Lær mer: Gå nøtter! Helsemessige fordelene av valnøtter »

14. Glutenfri buffalo saus smak popcorn

Popcorn bør være bra for deg, men automatiske distributører eller snack merker er ofte dekket med kunstig ost, pulverisert og full av transfett. Unngå de oransje ingrediensene og fingrene som gjør dem hopp på ovnen eller en Popper D & # 8217;. Legg til en bit & # 8216; pluss smak til hjemmelaget popcorn med bare en klype Glutenfri krydret saus, et glutenfritt selleri salt smoothie og en valnøtt av smør.

Se på oppskrift

15. Goldfish Crackers

Kjent som & # 8220; snack smilende & # 8221; røde fiskekrekker er favorittene fra # 8217; barndommen. Dessverre inneholder de fleste hvetemel, noe som betyr at glutenfrie barn ofte er uheldig. Denne Red Fish Cracker-oppskriften er i redning med Almond Mel: Det er ikke bare glutenfritt, men de helt naturlige ingrediensene gjør det selv uten konserveringsmidler.

Se på oppskrift

16. Graham Crackers Vegan Dyr Glutenfri

Del på PinterestBildekilde: Photo Courtesy of Petite Allergy Treats / PetiteaGernergyPreats.com

Foreldre elsker det faktum at dyrekrekker er bærbare og barn elsker deres smak og utseende. Imidlertid er de fleste versjoner som er kjøpt i butikken høyt i sukker og forbudt glutenfrie barn. Enues barn som hjelper deg med å lage din dyrehage ved hjelp av mel, melasse, vanilje og glutenfri kanel.

Se på oppskrift

17. Enkel og sprø kokte kål chips

Kål er en god kilde til fiber, antioksidanter og vitaminer. Det kan ikke virke som en egnet matbit til barn, men kålen kan være deilig når den er krydret med oliven, sprinklet med havsalt og kokt for å gjøre det knasket. Ikke bli overrasket når barna dine begynner å spørre om mer!

Se på oppskrift

18. Strawberry-Banana Blender Muffin

Hva du får når du legger stykker jordbær, knuste bananer og havre i en blender? En smør for muffin full av næringsstoffer! Du vil elske hvor lett det er å innse og barna dine vil elske smak.

Når du kjøper havre, sjekk etiketten for å sikre at de er fri for gluten. Selv om havrene ikke har gluten, kan det lett forurense.

Se på oppskrift

19. Glutenfri pizza uten skorpe

Ikke overraskende er pizzaen favorittmat fra amerikanerne. Men glutenfrie barn sliter med å finne en italiensk kake som ikke gjør dem syk. Med en kanadisk baconskorpen er denne oppskriften til en muffins størrelse ikke tradisjonell, men gir fortsatt barn all godhet av smaken av pizzaen de vil ha.

For enkelte porsjoner, kan du også prøve å kutte en glutenfri skorpe som er kjøpt i butikk i små sirkler og sette dem i en bakervarer for muffins. Så legg til krydder og branner.

Se på oppskrift

20. Apple kjeks

Glutenfrie barn må unngå tradisjonelle kjeks basert på hvitt mel eller ømt hvete. Disse «kjeks» eplene er ikke som typiske søtsaker, men de er mer lik «pizza» av epler krydret med valnøttsmør og sjokoladefall. Imidlertid er jeg en fornøyelse som er bestemt til å like.

Se på oppskrift

21. Mozzarella pinner uten gluten bakt

Disse mozzarella-pinnene er dekket med glutenfrie mel og breadcrumbs før de blir kokte. Cook dem i stedet for friggerli reduserer kalorier og fett og # 8217; bruk av mozzarella pinner rik på kalsium og protein er en næringsrik matbit.

Se på oppskrift

Ta en matbit

Disse oppskriftene gir noen fantastiske alternativer som passer for barn til å forvandle glutenholdige snacks i matbutikken. Selv om du tror du ikke har tid eller # 8217; energi til å gjøre noe fra grunnen av, frukt eller grønnsaker med et dykk er en «8217, rask, sunn og glutenfri alternativ, så lager opp!

Du har en favoritt glutenfri matbit? Vi ønsker å høre din mening!