13 essensielle oljer for snorking: rettsmidler og hvordan de fungerer

Essensielle oljer kan redusere snorking?

De essensielle oljene ble brukt i tusenvis av år for å behandle en rekke lidelser. Naturlige kjemikalier fra noen planter er tegnet ved å trekke ut. Disse kjemikaliene gir plantene deres lukter og smaker, så trekk dem ut er hvordan man skal fange plantens essens.

De reelle essensielle oljene ekstraheres naturlig, ved damping eller knusing av forskjellige deler av anlegget. Essensielle oljer er ofte laget med bark d’tre, røtter, blomster, blader og urter.

L’Aromaterapi bruker essensielle oljer for å forbedre din fysiske, mentale eller åndelige helse. Aromaterapi, essensielle oljer inhaleres generelt eller fortynnes og påføres huden. Ikke inntar essensielle oljer.

Kliniske tester De viste at essensielle oljer kan redusere kvalme og # 8217; angst i mennesker med kreft. Andre studier De antibakterielle effektene av essensielle oljer som brukes lokalt.

Selv om vitenskapen for tiden ikke har bevis for å støtte det, har mange mennesker lenge svoret på effekten av essensielle oljer for snorking.

Hvem vi er 45 prosent av voksne snar minst av og til e 25 prosent Vanligvis snorke. Snorking kan være mer enn et ulempe. Snorking kan føre til søvnløshet og problemer med en sovende partner. Det kan også være en indikator på en alvorlig tilstand som heter Nocturnal Apnea.

Dataene på # 8217; bruk av essensielle oljer for snorking er begrenset. En foreløpig Klinisk eksperimentering Sponset av produsenter av en essensiell oljespray for halsen viste at deres spesielle blanding av essensielle oljer effektivt kan redusere snorking i noen mennesker. Det er imidlertid ikke klart hvorfor eller som disse oljer virker for å redusere snorking.

Essensielle oljer for snorking

Mange essensielle oljer er spioneringen for å behandle snorking og forbedre søvn.

Kjøp essensielle oljer online for snorking.

timian

Sekund Eksperter På aromaterapi massasje, gni litt & # 8216; av timian olje på føttene i løpet av natten kan redusere snorking.

Peppermynte

L’Peppermyntolje har rensende effekter som hjelper frie bryster og letter pusten. Hvis din snorking blir verre når du er polstret, kan peppermynteoljeinnånding hjelpe deg.

Eukalyptus

Innledende søk Vis at eukalyptuset kan bidra til å bryte slimet i luftveiene, inkludert bryster og baksiden av halsen.

Folk bruker eukalyptusolje for å lindre astma og bronkitt symptomer.

Cedertre

Cedar Wood har en woody lukt som kan bidra til å redusere musklene angst og slappe av. Kan hjelpe deg med å legge inn en avslappende tilstand som er nyttig for å sove.

Sitron

Duften av friske sitrusfrukter av sitronoljen har vært viste å forbedre L & # 8217;. Kan bidra til å redusere # 8217; angst og fremme følelser av velvære.

Krysse

Clove Nail er A’gress med en rekke medisinske bruksområder.

L’Carnation Nails Oil brukes til å oppløse katarret i brystet. Kan hjelpe deg med å oppløse katarren som beveger seg til baksiden av halsen når du slår i å sove.

furutre

En essensiell olje avledet fra furu nåler, l’furuolje har begge Antimikrobielle og antioksidantegenskaper.

Aromaterapi eksperter bruker også den til å massere stressede muskler og vondt ledd. Masserapi er en effektiv behandling mot søvnløshet.

Fennikel

Fennikelene kan ha noen anti-inflammatoriske egenskaper. Noen mennesker kan bruke den til å redusere nesen og halsen betennelse og forbedre strømmen D’luft gjennom deres nesepassasjer.

Salvie

Sageoljer har lenge vært brukt til deres medisinske verdi. L’Sageolje kan være effektivt mot respiratoriske infeksjoner, som for eksempel forkjølelse. Det kan også bidra til å forbedre sirkulasjonen.

Citronella

Drikke alkohol er faktisk en vanlig årsak til snorking. L’Citronella Oil har avgiftningsegenskaper som kan hjelpe deg med å urinere og svette toksiner.

Lavendel

Lavendel er den mest brukte oljen for behandling av søvnløshet. Fremmer avslapning og kan utløse utgivelsen av melatonin, Sovehormon & # 8217.

Det er ofte nyttig for folks partnere som russisk.

Marjoram

Marjoram har ekspektorantegenskaper som kan bidra til å bryte en del av slimet som hindrer å puste over natten.

Valerian

Valerianroten har kraftige beroligende effekter, så det brukes ofte i naturlige kosttilskudd for å sove.

L’Valerianolje kan bidra til å fremme rastløs natts søvn for deg, med begrensede posisjonendringer, eller tjene som hjelp til å sove for din partner.

Spray essensiell olje for halsen for snorking

I Foreløpige tester Siden 2004, som ikke har blitt vurdert av FDA, har en spray for den essensielle oljegranen som hurre, stoppe snorking, viste noen positive resultater. Denne spesielle spray for halsen er en blanding av mange av oljene som er omtalt i denne artikkelen, inkludert:

 • peppermynte
 • sitron
 • krysse
 • furutre
 • salvie
 • eukalyptus
 • timian
 • lavendel
 • fennikel

Essensielle oljer for natten apné

L’Nattapné er en alvorlig tilstand der pusten stopper og fortsetter hele tiden mens du sover. Disse episodene er generelt så raske som ikke legger merke til dem, selv om du kanskje har mange 30 Alle’nå.

Den vanligste typen nattapné, L’obstruktiv søvnapné, oppstår når halsmusklene slapper av for mye. Når dette skjer, krympes luftveiene dine og du kan ikke puste godt.

En mindre vanlig type nattapné, L’Central Night Apnea, oppstår når hjernen har problemer med å rapportere respiratoriske muskler.

De vanlige symptomene på’nattapné inkluderer:

 • snorking sterk
 • Episoder av avbrudd av puste vitnet av din søvnpartner
 • plutselig våkner opp med panting, snorting eller kortpustethet
 • Overdreven døsighet etter A’hele natten søvn
 • Problemer å sovne

L’Nattapné er forårsaket av luftveiens fysiske hindringer eller nevrologiske problemer. Det er usannsynlig at essensielle oljer bidrar til å forbedre disse problemene, men livsstilsendringer som å slutte å røyke eller miste vekt kan gjøre en stor forskjell.

Slutte å røyke kan være veldig vanskelig. Besøk en lege for å lage et gulv for å slutte å røyke egnet for deg.

Slik bruker du essensielle oljer til å behandle snorking

Det er flere måter å bruke essensielle oljer til snorking på:

 • Spredt i # 8217; luft og inspirasjon
 • Legg til fortynnet olje til et varmt bad
 • Legg til noen dråper olje til en kopp d’vann og gjør gurgle i 30-60 sekunder
 • Tilsett essensiell olje til en vektorolje som kokosnøtt eller oliven og massasje på huden
 • Legg til noen dråper fortynnet essensiell olje på føttene anlegget

Forholdsregler

Essensielle oljer skal alltid fortynnes i en vektorolje. Den typiske oppskriften er 4 til 6 dråper per unse av søte mandler, kokosnøtt eller annen olje.

Les alltid etikettene på essensielle oljer og følg deres indikasjoner. Hold essensielle oljer vekk fra øynene.

Noen essensielle oljer er giftige. Aldri innta dem.

Hvis du antar stoffer eller du har eksisterende forhold, snakk med legen din før du bruker essensielle oljer på noen måte.

Når skal du se en lege

Hvis du tror at du eller din partner har nattpnea, fikser du en avtale med en lege. L’nattapné er en alvorlig tilstand som kan øke risikoen for hypertensjon, hjertesykdom og diabetes.

Hvis snorking har blitt alvorlig og forstyrrer livet ditt, gå til en lege. De kan utføre diagnostiske tester for å avgjøre hva som forårsaker dine problemer.

Disse testene kan inkludere:

 • X-ray. I en røntgenstråle vil legen undersøke strukturen til luftveien.
 • En studie av sykehus søvn. I denne typen søvnstudium vil du være koblet til en’utstyr for å overvåke pusten mens du sover. Dette er kjent som polysomnografi.
 • En studie av søvn hjemme. Du kan også ta en søvn hjemme. Legen din vil gi deg utstyret til å overvåke oksygenivået og andre vitale organer mens du sover.

Ta bort

Snorking kan være et alvorlig problem som hindrer deg og din partner å sove godt om natten. Essensielle oljer kan bidra til å redusere symptomene og fremme sunn søvn.

Hvis du har kontinuerlig problemer med å sove eller snore, se en lege. Kan hjelpe deg med å avgjøre om essensielle oljer eller andre alternativer passer for deg.