13 beste sippy kopper for alder: overgang, tut, halm og pigger

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Del på Pinterest

Din sønn trenger et anti-drypp glass?

A’Andre milepæl i barnets liv er overgangen fra brystet eller flasken til koppen. De American Academy of Pediatrics (AAP) foreslår å bytte helt fra flasker til kopper når et barn har 18 måneder. Dette kan bidra til å forhindre karies og andre tannproblemer.

De sippy koppene er et godt alternativ for å fylle mellomrommet mellom flasken og den åpne koppen fordi de forhindrer utslippet og gir barnet ditt mer uavhengighet.

Ditt barn kan ikke velge det første alternativet du tilbyr, men fortsett å prøve! Nøkkelen til suksess er å velge kopper som passer for barnets alder og stadium av barnet.

Fra 4 til 6 måneder: Overgangskopp

De yngre barna lærer fortsatt å mestre sin koordinering, så enkle håndtak og myke tuter er viktige funksjoner for å se etter i en anti-dypkopp for barn fra 4 til 6 måneder. L’Bruk av koppen i denne alderen er valgfri. Det er mer praktisk og mindre enn å drikke faktisk. Barn i denne alderen bør alltid overvåkes mens du bruker en kopp eller en flaske.

1. Nuby No-Spill Super Spout Grip N’SIP

Nuby No-Spill Super Spout Grip N’SIP er egnet for barn fra 4 måneder oppover. Hovedtrekkene i denne koppen inkluderer:

 • En anti-spilling design
 • en ventil & # 8220; berøring-flo & # 8221; For å kontrollere væskenhastigheten
 • Enkel griphåndtak på begge sider

Plastkonstruksjonen er BPA-Free og er tilgjengelig i en rekke lyse farger. Koppen kan holde opptil 8 gram væske. Det er også et praktisk alternativ.

Denne koppen får høy poengsum fra kunder fordi det er lett å rengjøre, motstandsdyktige og uten tap, i hvert fall når den øvre delen er skrudd på riktig måte.

Noen sier at det ikke er det beste valget for barn med tenner fordi de kan bite gjennom silikonutløpet.

Kjøp Nuby No-Spill Super Spout Grip N’Sip Online.

2. Latch Munchkin Transition Cup

Munchkin Latch Transition Cup er A’dyrere alternativ, men har en unik design. Denne koppen er egnet for barn fra 4 måneder og presenterer:

 • Avtagbare ergonomiske håndtakene
 • En anti-kolisk ventil
 • En myk silikonutløp

Alle materialer i dette plastglasset er fri for BPA og skrudd for enkel rengjøring.

Kunder som tilpasningsevnen til denne koppen. Håndtakene kan fjernes når barnet blir mer flink i å holde en kopp. Du kan også bruke brystvorter til Bibberon Munchkin når det er nødvendig.

Andre kritiserer strømmen av koppen, definerer den & # 8220; restriktiv & # 8221; og forklare at håndtakene kommer av for lett når de er i bruk.

Kjøp online Munchkin Latch Transition Cup.

3. Tommee Tippee Tippee Soft Transition Cup First Sips

Tommee Tippee First Sips Soft Transition Cup inneholder fem gram væske og er laget for barn fra 4 måneder oppover. Dens plastkonstruksjon er pakket i BPA og har en myk silikonput som oppmuntrer til en «8220; naturlig handling av å drikke i Cup & # 8221; Leverer vinkelvæsken.

Du kan bruke baby flaske brystvorter eller anti-drypp topp inkludert i koppen, som gir seg til sin allsidighet.

Revisorene er kontrasterende, men de som liker å sette pris på det enkle,. Folket som ikke liker å forklare at den øvre delen er vanskelig å skrue og fjerne fra koppen, noe som kan gjøre det vanskelig å bruke uten tap.

Kjøp Tommee Tippee First Sips Soft Transition Cup Online.

4. Doidy kopp

Selv om det kan virke uvanlig, er Dody Cup en åpen kopp som kan brukes, under tilsyn, fra barn under 4 måneder. Dens skråskjema ble designet for 40 år siden og er laget av HD-polyetylen for mat og BPA-fri.

Den største fordelen med denne koppen er at det bidrar til å lære yngre barn å drikke fra en kantlinje, ikke en tut. Foreldre, så det er alt et stykke og enkelt å rengjøre.

Denne typen kopp er sikkert ganske ryddig for barn, og følgelig er det ikke et godt valg for å drikke i bevegelse. Det er også dyrere enn mange andre alternativer.

Kjøp Dody Cup online.

6 til måneder 12

Når barnet ditt fortsetter å gå gjennom koppen, blir alternativene mer variert og inkluderer:

 • Kopper med tut
 • Kopper uten tut
 • Halm kopper

Sorten du velger, avhenger av deg og ditt barn. Fordi koppen kan være for tung for barnet ditt å holde med en hånd, er koppene med håndtakene for denne fasen nyttige. Og selv om en kopp har større kapasitet, unngå å fylle den hele veien slik at barnet ditt kan manøvrere det. Fortsett å se barnet ditt med en kopp til du har minst 1 år.

5. NUK Learner Cup

Nuk Learner Cup inneholder 5 gram væske og har avtagbare håndtak for ditt voksende barn. Den er egnet for barn i alderen 6 måneder og er laget av plast fri for BPA. Koppen har en tut i myk silikon som har en spesiell ventilasjon for å unngå å innta for mye luft.

Foreldre som deler at denne koppen er lett å vaske for hånden, og at reisebiten som leveres med kruset, forhindrer tap når det kastes i en bleiepose. Andre sier at deres barn har hatt problemer med å trekke ut melk fra koppen, selv når de suget veldig sterk.

Kjøp NUK Learner Cup online.

6. Zoli Bot Straw Sippy Cup

Anti-Drip Cup Zoli Bot er egnet for barn fra 9 måneder oppover. Den er utstyrt med en veid halm slik at babyen din kan få væske uavhengig av hvordan koppen er orientert.

Plasten er pakket i BPA og kan vaskes for hånd eller passert i oppvaskmaskinen for rengjøring. Du kan også kjøpe erstatningstråper.

Foreldrene som liker denne koppen, sier at det er lett å montere og at håndtakene er enkle å holde for barn. Baksiden av mynten, barn kan bite halmen (noe å være oppmerksom på) og kan være vanskelig å skru den øvre delen riktig, noe som gjør den gjenstand for tap. Koppen kan også rømme hvis halmen er skadet av biter eller normal slitasje.

Kjøp Zoli Bot Straw Sippy Cup Online.

7. Munchkin Miracle 360 ​​Coach Cup

Munchkin Miracle 360 ​​Trainer Cup er en billig & # 8217;. L’Eksklusiv konstruksjon uten tut gir barn i alderen 6 måneder å drikke fra en kopp åpen uten utslipp.

En av de viktigste fordelene ved 360 er at det anbefales av tannleger. Det er også aerodynamisk med bare tre hovedstykker og vaskbare i oppvaskmaskinen i den øvre kurven.

Noen foreldre klager på at mens koppen helles bevis, har deres intelligente barn forstått å være i stand til å helle væsken ved å bare trykke midtpunktet i den øvre delen.

Kjøp Munchkin Miracle 360 ​​Trainer Cup online.

12 til måneder 18

De små har oppnådd større fingerferdighet med hendene, så mange kan uteksaminere å håndtakene i denne alderen. Kopper med en buet eller timeglassform kan hjelpe små hender grep og beholde.

8. Første essensielle av NUK Fun Grips Sippy Cup med hard tut

L’Økonomiske første nødvendigheter av NUK Fun Grips Sippy Cup (tidligere solgt som Gerber-kandidater) er laget i USA med plast uten BPA. Designet i to deler er enkelt og timeglassformen er lett å ta for barn fra 12 måneder oppover.

Denne koppen er utstyrt med en lekkasikker garanti, lekkasikker og 100% pause.

Noen revisorer sier at bunnen av koppen er for bred og at den ikke passer lett til standard koppholdere eller lommer med bleier.

Du kan vaske denne sippy for hånden eller i oppvaskmaskinen.

Kjøp Sippy Cup Nuk First Essentials Online.

9. Nuby no-spill cup med flex halm

Nuby’s Non-Spill Flex Straw Cup er et populært valg for barn som foretrekker strø til tutene. Silikonestråken har en innebygd ventil for å unngå utslipp og tap og er robust nok til å motstå sporadiske biter.

Selv om denne 10-unse koppen ikke har noen håndtak, har den en formet design for de små hender som skal gripes og er laget av PPA-fri plast. Halmen krever en & # 8220; klemmet og suger & # 8221; Å passere væsken gjennom ventilen, og noen finner det vanskelig å mestre. Når det er sagt, deler mange foreldre at beskyttelsen fra ventilen er verdt den ekstra innsatsen.

Kjøp Nuby No-Spill Cup Online.

10. De første årene tar og lanserer anti-dryppbriller

For A’super praktisk og bevegelig alternativ, de første årene tar og kast sippy kopper er perfekte. Disse BPA-frie fargede plastbriller er egnet for barn i alderen 9 måneder og har en verdifri design med betalingssikre lokk. Lokkene er også utskiftbare med andre ta og kaste produkter hvis du har andre små hjemme.

Selv om disse koppene har noen fordeler når det gjelder enkelhet og bekvemmelighet, er de ikke lenger motstandsdyktige. Noen behandler dem som engangsbriller, kanskje avtagende besparelser over tid. Og mange foreldre hevder at barna har passert i håndverk & # 8221; Denne koppen i noen få øyeblikk, reverserer innholdet lett å fjerne lokket.

Kjøp Sippy Cups Online i de tidlige årene.

18 måneder og mer

Barn over 18 år er klar for overgang vekk fra kopper med ventiler som krever en intens suge, for eksempel den brukte handlingen når du drikker fra en flaske. Når du ikke er rundt, sørg for at du tilbyr ditt tid barn med en enkel og åpen kopp slik at den kan lære SIP-teknikken.

De American Dental Association (Ada) sier at når barnet ditt har lært å bruke den åpne koppen, er det bedre å sette bort de sippy koppene for alltid.

11. Zak Designs Toddlerific Perfect Flo Toddler Cup

Zak Designs Toddler Cup kan brukes med barn på bare 9 måneder, men designen uten håndtak er mer egnet for de små. Den er utstyrt med et tuppdeksel med en justerbar strømning for maksimalt 9 flytende gram. Du kan vaske dette glasset dobbeltvegget plast uten BPA i en oppvaskmaskin, men det er ikke egnet for mikrobølger.

Denne koppen er isolert, uten tap og lett å rengjøre. Noen foreldre klager imidlertid at ventilen for å kontrollere strømmen bryter lett eller at hetten bryter når den faller.

Kjøp Zak Designs Toddler Cup Online.

12. Første essensielle av Nuk Seal Zone Isolert Cup

Denne koppen Nuk (tidligere solgt som Gerber-kandidater) har et Arcticwrapisolerende lag for å holde væskene kalde opptil 6 timer. Utformingen av grensen uten at tut er perfekt for større barn som uteksaminerer å åpne kopper, men trenger fortsatt beskyttelse mot bevegelige utslipp.

BPA-fri plast kan vaskes for hånd eller passert i oppvaskmaskinen for rengjøring.

Folk som anbefaler denne koppen sier at den har eksepsjonell beskyttelse mot tap. Andre foreldre sier at lokket krasjet etter bare et par måneders bruk, og at anti-dryppfunksjonen gjør koppen vanskelig å åpne.

Kjøp isolerende kopp Første essensielle av Nuk Seal Zone Online.

1. 3. Smart Cup reflo

De smarte refli koppene er prisbelønte åpne kopper med riktig størrelse for små hender. Du kan begynne å bruke disse koppene med barn på bare 6 måneder, men de er mer egnet for barn som er klare til å trene for en åpen kopp.

Hemmeligheten? En slags & # 8220; lokk & # 8221; Spesielle gjennomsiktige Lurks ALLE’Interiør i koppen for å redusere væskestrømmen dersom koppen er veltet.

Foreldre sier at denne koppen er utmerket for barn som kanskje ikke kan bruke en sippy på grunn av a Palapichisi eller andre medisinske problemer.

Denne koppen som produseres i USA, får også høye karakterer for å ha redusert væskestrømmen på en slik måte at barna ikke drikker. Imidlertid kan det spesielle lokket bevege seg lett.

Kjøp smarte reflekterende kopper på nettet.

Når og hvordan å introdusere en sippy cup

Du kan prøve en anti-dryppkopp med barnet ditt allerede på 4 måneder, men du trenger ikke å starte passasjen så snart. De AAP antyder å tilby barnet ditt en kopp rundt 6 måneder, når de Start faste matvarer. Andre kilder sier at de starter trinnet nærmest 9 eller 10 måneder.

Uansett dette, er alle kilder enige om at for øyeblikket er barnet ditt 12 måneder gammel, Du bør være på den rette veien med denne viktige overgangen, med sikte på å forandre seg helt når din Barnet blir 2 år gammel.

Her er noen forslag for å hjelpe deg med å introdusere en kopp:

 • For mindre barn, tilbyr en kopp med et PO & # 8216; av naturlig vann blant vanlige måltider.
 • For barn 1 år eller mer, Erstatt middagsflasken med en kopp du ønsker.
 • Når babyen din har tatt hånden din, kan du begynne å erstatte natten eller kvelden babyflaske med en kopp.
 • Unngå å la barnet ditt barn eller gå til hjemmet med et glass anti-drypp hele dagen. Dette kan påvirke deres appetitt og forårsake tannproblemer, for eksempel karies.
 • De første gode drikkene for kopper inkluderer morsmelk, melk og vann. Hvis du tilbyr juice, fortynn den med vann. L’Vann er det beste valget mellom måltider og snacks.
 • Hvis barnet ditt ikke virker bra med en type kopp, prøv en annen. Ikke alle koppene vil fungere for alle nyfødte eller små barn.
 • Komme vekk fra koppene som krever suget så snart som mulig. Faktisk, filen Ada Forklar at selv om det ikke kan være så praktisk, treningsstoppen & # 8220; beste & # 8221; For barnet ditt er det uten ventil.

Total, husk å være tålmodig. Lære å bruke en kopp er en ferdighet som kan ta en tid & # 8216; tid til å mestre den. Ikke overraske deg hvis flere er nødvendige uke For dem å finne en ny kopp.

Ta bort

Passasjen til koppen er en’annen stor milepæl som barnet ditt vil nå når det er klart. Sørg for at du gir barnet ditt mange muligheter til å finjustere denne nye ferdigheten.

Og hvis en kopp ikke virker, prøv en’andre med en annen design. Din barnelege er en fantastisk ressurs for ethvert annet spørsmål du måtte ha på avvenning av barnet ditt til en kopp.

// 1 var __productegrid = __productGrid || []; __Produksjon.Push ({title: & # 8220; & # 8221; Navn: & # 8220; Nuby No-Spill Super Tuten Grip N’SIP & # 8221;, https: // i0.WP.Com / post.Healthline.com / wp-innhold / opplastinger / 2020/05 / sippy_cups_1.Png? W = 525 & # 8220; PreviewText: & # 8221;

Nuby No-Spill Super Spout Grip N’SIP er egnet for barn fra 4 måneder oppover. Hovedtrekkene i denne koppen inkluderer:

 • En anti-spilling design
 • en ventil & # 8220; berøring-flo & # 8221; For å kontrollere væskenhastigheten
 • Enkel griphåndtak på begge sider

Plastkonstruksjonen er BPA-Free og er tilgjengelig i en rekke lyse farger. Koppen kan holde opptil 8 gram væske. Det er også et praktisk alternativ.

Denne koppen får høy poengsum fra kunder fordi det er lett å rengjøre, motstandsdyktige og uten tap, i hvert fall når den øvre delen er skrudd på riktig måte.

Noen sier at det ikke er det beste valget for barn med tenner fordi de kan bite gjennom silikonutløpet.

& # 8220; ekspanderende tekst: & # 8221; & # 8220; merinfolist: [], leverandører: [{url: & # 8221; https: // amzn.til / 2L0ABHQ & # 8220; Navn: & # 8221; Amazon & # 8220; Pris: & # 8221; $ 7.99 & # 8220;, primær: sant,}, {url: & # 8220; https: // goto.Walmart.Com / c / 411371/565706/9383?Veh = affære&Sourceid = imp_000011112222333344&u = https% 3A% 2F% 2FWWWW.Walmart.Com% 2fip% 2fnuby-2-Pack-No-Spill-Super-Spout-Grip-N-SIP-Cup-Red-and-Blue% 2F131207133% 3FVelg% 3Dtrue & # 8220; Navn: & # 8221; Walmart & # 8220; Pris: & # 8221; $ 8.99 & # 8220; Main: True,},],}); // 2 var __productGrid = __productGrid || []; __Produksjon.Trykk ({title: & # 8220; & # 8221; Navn: & # 8220; Munchkin Latch Transition Cup & # 8221; Imageurl: & # 8220; https: // i0.WP.Com / post.Healthline.COM / WP- Content / Uploads / 2020/05 / Sippy_Cups_2.Png? W = 525 & # 8220; PreviewText: & # 8221;

Munchkin Latch Transition Cup er A’dyrere alternativ, men har en unik design. Denne koppen er egnet for barn fra 4 måneder og presenterer:

 • Avtagbare ergonomiske håndtakene
 • En anti-kolisk ventil
 • En myk silikonutløp

Alle materialer i dette plastglasset er fri for BPA og skrudd for enkel rengjøring.

Kunder som tilpasningsevnen til denne koppen. Håndtakene kan fjernes som barnet blir mer flink i å holde en kopp. Du kan også bruke brystvorter til Bibberon Munchkin når det er nødvendig.

Andre kritiserer strømmen av koppen, definerer den & # 8220; restriktiv & # 8221; og forklare at håndtakene kommer av for lett når de er i bruk.

& # 8220; ekspanderende tekst: & # 8221; & # 8220; merinfolist: [], leverandører: [{url: & # 8221; https: // amzn.til / 2kqrszj & # 8220; navn: & # 8221; Amazon & # 8220; Pris: & # 8221; $ 7.99 & # 8220;, primær: sant,}, {url: & # 8220; https: // goto.Walmart.Com / c / 411371/565706/9383?Veh = affære&Sourceid = imp_000011112222333344&u = https% 3A% 2F% 2FWWWW.Walmart.COM% 2FIP% 2FMunchkin-Latch-4oz-Transition-Cup- uten BPA% 2F38683588 & # 8220; Navn: & # 8221; Walmart & # 8220; Pris: & # 8221; $ 8.42 & # 8220;, primær: sant,}, {url: & # 8221; https: // gå.skimresources.com?Id = 41977×1606647&Xs = 1&URL = HTTPS% 3A% 2F% 2FWWWW.mål.COM% 2FP% 2FMunchkin-Latch-4oz-Trainer-Sippy-Cup% 2F-% 2FA-15183268 & # 8220; Navn: & # 8221; Target & # 8220; Pris: & # 8221; $ 7.99 & # 8220; primær: sant,},],}); // 3 var __productgrid = __productGrid || []; __Produksjon.Push ({title: & # 8220; & # 8221; Navn: & # 8220; Tommee Tippee First Sips Soft Transition Cup & # 8221;, ImageURL: & # 8220; https: // i0.WP.Com / post .Healthline.com / wp-innhold / opplastinger / 2020/05 / sippy_cups_3.Png? W = 525 & # 8220; PreviewText: & # 8221;

Tommee Tippee First Sips Soft Transition Cup inneholder fem gram væske og er laget for barn fra 4 måneder oppover. Dens plastkonstruksjon er pakket i BPA og har en myk silikonput som oppmuntrer til en «8220; naturlig handling av å drikke i Cup & # 8221; Leverer vinkelvæsken.

Du kan bruke baby flaske brystvorter eller anti-drypp topp inkludert i koppen, som gir seg til sin allsidighet.

Revisorene er kontrasterende, men de som liker å sette pris på det enkle,. Folket som ikke liker å forklare at den øvre delen er vanskelig å skrue og fjerne fra koppen, noe som kan gjøre det vanskelig å bruke uten tap.

& # 8220; ekspanderende tekst: & # 8221; & # 8220; merinfolist: [], leverandører: [{url: & # 8221; https: // amzn.til / 2ilnh9s & # 8220; Navn: & # 8221; Amazon & # 8220; Pris: & # 8221; $ 7.29 & # 8220;, primær: sant,}, {url: & # 8220; https: // goto.Walmart.Com / c / 411371/565706/9383?Veh = affære&Sourceid = imp_000011112222333344&u = https% 3A% 2F% 2FWWWW.Walmart.Com% 2FIP% 2FTMeMee-Tippee-First-Sips-Soft-Transition-Cup-4-måneder-5OZ-1-PK-Color-May-Vary% 2F199117313 & # 8220; Navn: & # 8221; Walmart & # 8220; Pris: & # 8221; $ 7.29 & # 8220;, primær: sant,}, {url: & # 8221; https: // gå .skimresources.com? Id = 41977×1606647 & Xs = 1 & URL = HTTPS% 3A% 2F% 2FWWWW.buoybuybaby.Com% 2fstore% 2fproduct% 2ftommee-tiippe-første-sips-5-oz-overgang-kopp% 2F3303492% 3FskuIdCl% 3r60065018m26% 3D611% 26mrkgadid% 3D% 26enginename% 3Dgoogle% 26mcid% 3DPS_googlepla_nonbrand_feeding_online% 26product_id% 3D60065018% 26product_channel% 3Donline% 26adtype% 3Dpla% 26adpos% 3D% 26creative% 3Dcampo263213775490% 26D3% 26Dcreative% 3utm_adgroupid% 26D3% 26targetid% 3D71700000040071067% 26% 3enginename% 58700004310376380Dgoogle% 26mcid% 3DPS_googlepla_nonbran d_feeding_online% 92700036057523760product_id% 26D26% 3product_channel% 26Donline% 3adtype% 26Dpla% 3adpos% 60065018D% 26creative% 3D26% 3device% 26Dc% 3matchtype% D 26% 3network% 263213775490DG% 26lid% 3D26 3ds_s_kwgid 26D3 %%%% 26ds_e_product_group_id 3D92700036057523760% 26ds_e_product_store_id% 3D% 58700004310376380ds_e_ad_type 26Dpla %%% 3ds_s_inventory_feed_id 434810675402D26% 3gclid% 26DCj3KCQjwhtT26BRCiARIsAGlY3JlWhik97700000003597205uEFw26hiXEL3xNYMBKZ0tzmTcv1WyBxX-Nbsw51yzeu2dq7aaauw2ealw_wcb% 8gclsrc% 8daw.DS & # 8221; Navnet: & # 8220; Kjøp Kjøp & # 8221; Pris: & # 8220; $ 5 & # 8221;, Primær: True,},],}); // 3 var __productgrid = __productGrid || []; __Produksjon.Push ({title: & # 8220; & # 8221; Navn: & # 8221; Doidy Cup & # 8221; https: // i2.WP.Com / post.Healthline.com / wp-innhold / opplastinger / 4/26 / sippy_cups_3.Png? w = 8.99 & # 8220;, PreviewText: & # 8221;

Selv om det kan virke uvanlig, er Dody Cup en åpen kopp som kan brukes, under tilsyn, fra barn under 4 måneder. Dens skråskjema ble designet for 40 år siden og er laget av HD-polyetylen for mat og BPA-fri.

Den største fordelen med denne koppen er at det bidrar til å lære yngre barn å drikke fra en kantlinje, ikke en tut. Foreldre, så det er alt et stykke og enkelt å rengjøre.

Denne typen kopp er sikkert ganske ryddig for barn, og følgelig er det ikke et godt valg for å drikke i bevegelse. Det er også dyrere enn mange andre alternativer.

& # 8220; ekspanderende tekst: & # 8221; & # 8220; merinfolist: [], leverandører: [{url: & # 8221; https: // amzn.til / 2Kocsa & # 8220;, navn: & # 8221; Amazon & # 8220; Pris: & # 8221; $ 13.80 & # 8220;, primær: sant,},],}); // 5 var __productgrid = __productGrid || []; __Produksjon.Push ({title: & # 8220; & # 8221; Navn: & # 8220; NUK ​​Learner Cup & # 8221; Imageurl: //120; https: // i0.WP.Com / post.Healthline. com / wp-innhold / opplastinger / 2020/05 / sippy_cups_5.Png? W = 525 & # 8220; PreviewText: & # 8221;

Nuk Learner Cup inneholder 5 gram væske og har avtagbare håndtak for ditt voksende barn. Den er egnet for barn i alderen 6 måneder og er laget av plast fri for BPA. Koppen har en tut i myk silikon som har en spesiell ventilasjon for å unngå å innta for mye luft.

Foreldre som deler at denne koppen er lett å vaske for hånden, og at reisebiten som leveres med kruset, forhindrer tap når det kastes i en bleiepose. Andre sier at deres barn har hatt problemer med å trekke ut melk fra koppen, selv når de suget veldig sterk.

& # 8220; ekspanderende tekst: & # 8221; & # 8220; merinfolist: [], leverandører: [{url: & # 8221; https: // amzn.til / 2RGXQ6W & # 8220; Navn: & # 8221; Amazon & # 8220; Pris: & # 8221; $ 6.49 & # 8220;, primær: sant,}, {url: & # 8220; https: // goto.Walmart.Com / c / 411371/565706/9383?Veh = affære&Sourceid = imp_000011112222333344&u = https% 3A% 2F% 2FWWWW.Walmart.COM% 2FIP% 2FNUK-Learner-Cup-6-M-pakke med 1% 2F42408927 & # 8220; Navn: & # 8221; Walmart & # 8220; Pris: & # 8221; $ 5.98 & # 8220;, primær: sant,}, {url: & # 8221; https: // gå.skimresources.com?Id = 41977×1606647&Xs = 1&URL = HTTPS% 3A% 2F% 2FWWWW.buoybuybaby.Com% 2fstore% 2fproduct% 2fnuk-REG-5-OZ-Learner-Cup% 2F3277002% 3FSKUID% 3D44451103% 26MRKGLAD% 3D611% 26mrkgadid% 3D% 26enginnename% 3dgoogle% 26mcandcydlasproduct% 3D% 26Donline% 3ADTYPE% 44451103Dpla% 264451103Dpla% 264451103Dpla% 26 26creative% 3D26% 3device% 26Dc% 3matchtype% 263213775490D% 26network% 3DG% 26utm_campaignid% 3D26% 3utm_adgroupid% 26D3% 71700000040071067targetid% 26D3% 58700004310376380% 26enginename% 3Dgoogle% 92700036057523760mcid% 26DPS_googlepla_nonbrand_feeding_online% 26product_id% 3D26% 3product_channel% 26Donline% skriver% 3D% 26creative% 3D26% 26lid% 3D26% 3ds_s_kwgid% 26D3% 92700036057523760ds_e_product_group_id% 26D3% 58700004310376380ds_e_product_store_id% D 26% 3ds_e_ad_type% 434810675402Dpla% 26ds_s_inventory_feed_id% 3D26% 3gclid%26dcj3kcqjwhtt97700000003597205bricarisagly26i3hz0ubbkovdjb1x51lzfpoy2dx30u3nlvl0djgww184baoyfnweaajejalw_wcb% 51gclsrc% 5daw.Ds & # 8220 ;; // 2 var __productGrid = __productGrid || []; __Produksjon.Push ({title: & # 8220; & # 8221; Navn: & # 8220; Zoli Bot Straw Sippy Cup & # 8221; Imageurl: & # 8220; https: // i8.WP.Com / post.Healthline.com / wp-innhold / opplastinger / 26/3 / sippy_cups_7.99 .Png? W = 6 & # 8220; PreviewText: & # 8221;

Anti-Drip Cup Zoli Bot er egnet for barn fra 9 måneder oppover. Den er utstyrt med en veid halm slik at babyen din kan få væske uavhengig av hvordan koppen er orientert.

Plasten er pakket i BPA og kan vaskes for hånd eller passert i oppvaskmaskinen for rengjøring. Du kan også kjøpe erstatningstråper.

Foreldrene som liker denne koppen, sier at det er lett å montere og at håndtakene er enkle å holde for barn. Baksiden av mynten, barn kan bite halmen (noe å være oppmerksom på) og kan være vanskelig å skru den øvre delen riktig, noe som gjør den gjenstand for tap. Koppen kan også rømme hvis halmen er skadet av biter eller normal slitasje.

& # 8220; ekspanderende tekst: & # 8221; & # 8220; merinfolist: [], leverandører: [{url: & # 8221; https: // amzn.til / 2inpgg & # 8220; navn: & # 8221; Amazon & # 8220; Pris: & # 8221; $ 12.00 & # 8220;, primær: sant,}, {url: & # 8220; https: // goto.Walmart.Com / c / 411371/565706/9383?Veh = affære&Sourceid = imp_000011112222333344&u = https% 3A% 2F% 2FWWWW.Walmart.Com% 2fip% 2fzoli-bot-halm-sippy-cup-orange-6-oz% 2f23905135 & # 8220; Navn: & # 8221; Walmart & # 8220; Pris: & # 8221; $ 14.99 & # 8220;, primær: sant,}, {url: & # 8221; https: // gå.skimresources.com?Id = 41977×1606647&Xs = 1&URL = HTTPS% 3A% 2F% 2fzoli-inc.Com% 2fproducts% 2fbot-vektet-sippy & # 8220; Navn: & # 8221; Zoli Bot & # 8220; Pris: & # 8221; $ 12.00 & # 8220;, primær: sant,},],}); // 7 var __productgrid = __produktgrid | |. []; __Produksjon.Push ({title: & # 8220; & # 8221; Navn: & # 8220; Munchkin Miracle 360 ​​Trainer Cup & # 8221; Imageurl: & # 8220; https: // i0.WP.Com / post.Healthline.com / wp-innhold / opplastinger / 2020/05 / sippy_cups_7.Png?W = 525 & # 8220; PreviewText: & # 8221;

Munchkin Miracle 360 ​​Trainer Cup er en billig & # 8217;. L’Eksklusiv konstruksjon uten tut gir barn i alderen 6 måneder å drikke fra en kopp åpen uten utslipp.

En av de viktigste fordelene ved 360 er at det anbefales av tannleger. Det er også aerodynamisk med bare tre hovedstykker og vaskbare i oppvaskmaskinen i den øvre kurven.

Noen foreldre klager på at mens koppen helles bevis, har deres intelligente barn forstått å være i stand til å helle væsken ved å bare trykke midtpunktet i den øvre delen.

& # 8220; ekspanderende tekst: & # 8221; & # 8220; merinfolist: [], leverandører: [{url: & # 8221; https: // amzn.til / 2yqeu & # 8220;, navn: & # 8221; Amazon & # 8220; Pris: & # 8221; $ 11.24 & # 8220;, primær: sant,}, {url: & # 8220; https: // goto.Walmart.Com / c / 411371/565706/9383?Veh = affære&Sourceid = imp_000011112222333344&u = https% 3A% 2F% 2FWWWW.Walmart.com% 2Fip% 2FMunchkin-Miracle-360-7oz-Trainer – Cup 2-pack-Blue-Grønn 2F372875987 %%% 3D% 3Fwpa_bd 26wpa_pg_seller_id 3DF55CDC31AB754BB68FE0B39041159D63 %%% 26wpa_ref_id 3Dwpaqs% 3A9KP-J6kQuofE2NyIbEVkFvY6BEgBRyIq7wz_VaC148tIYPgQAsp6jmUmkwzZFwGZ9YYJoTUwhNTE3zkULQJUA4PrgSCu7gHRpcApzcC6q-n9khQ_xhnryn6lb_xpMa7eFR1pIJzx8NKRXUdcALlb8VSU1zUTwB_ebDIu4Ia55oW3OCYesmhXM9U3g0yUm5rblNjY_3WoYkVJIUxhnI3EXQ% 26wpa_tag% 3D% 26wpa_aux_info% 3D% 26WPA_POS% 3D3% 26WPA_PLMT% 3D1145x1145_T-C-IG_TI_1- 2_HL-INGRID-GRID-NY% 26WPA_ADUDUID% 3D8C327038-83B0-45AA-AA79-3A3B3F981AD2% 26WPA_PG% 3DSearch% 26WPA_PG_ID% 3DMunchkin% 2520Miracle% 2.520.360% 2520TRainer% 2520CUP26% 3bctrainer% 252cup252macchina% 360bcbainer% 252bbracoli 252D26_3% 5427WPA_Bucket% 133283D__BKT__ & # 8220; Navn: & # 8221; Walmart & # 8220; $ 26 & # 8221; primær: sant,}, {url: & # 8220; https: // gå.skimresources.com?Id = 3×9.82&XS = 41977&URL = HTTPS% 1606647A% 1F% 3FWWWW.mål.Com% 2fp% 2fmunchkin-mirakel-2-Sippy-Cup-2pk-360oz-Total% 2F-% 20FA-2% 2FPreselect% 76545425D3% 3LNK% 76307221dsametab & # 8220; Navn: & # 8221; Target & # 8220; Pris: & # 8221; $ 23 & # 8220;, primær: sant,},],}); // 3 var __productgrid = __productGrid || []; __Produksjon.Push ({title: & # 8220; & # 8221; Navn: & # 8220; Første essensielle av NUK Fun Grips Hard Spout Sippy Cup & # 8221; Imageurl: & # 8220; https: // i11.79.WP.Com / post.Healthline.com / wp-innhold / opplastinger / 8/0 / sippy_cups_2020.Png? W = 05 & # 8220;, PreviewText: & # 8221;

L’Økonomiske første nødvendigheter av NUK Fun Grips Sippy Cup (tidligere solgt som Gerber-kandidater) er laget i USA med plast uten BPA. Designet i to deler er enkelt og timeglassformen er lett å ta for barn fra 12 måneder oppover.

Denne koppen er utstyrt med en lekkasikker garanti, lekkasikker og 100% pause.

Noen revisorer sier at bunnen av koppen er for bred og at den ikke passer lett til standard koppholdere eller lommer med bleier.

Du kan vaske denne sippy for hånden eller i oppvaskmaskinen.

& # 8220; ekspanderende tekst: & # 8221; & # 8220; merinfolist: [], leverandører: [{url: & # 8221; https: // amzn.til / 2Ig8fjc & # 8220;, navn: & # 8221; Amazon & # 8220; Pris: & # 8221; $ 4.47 & # 8220; primær: sant,}, {url: & # 8220; https: // goto.Walmart.Com / c / 411371/565706/9383?Veh = affære&Sourceid = imp_000011112222333344&u = https% 3A% 2F% 2FWWWW.Walmart.Com% 2fip% 2ffirst-Essentials-by-nuk-fun-grips-hard-tut-sippy-cup-10-oz-2-pack% 2f19758303 & # 8220;, Navn: & # 8221; Walmart & # 8220; Pris: & # 8221; $ 4.47 & # 8220;, primær: sann,},],}); // 9 var __productgrid = __productGrid || []; __Produksjon.Trykk ({title: & # 8220; & # 8221; Navn: & # 8220; Nuby No-Spill Cup med Flex Straw & # 8221; Imageurl: & # 8220; https: // i0.WP.Com / post.Healthline.COM / WP- Content / Uploads / 2020/05 / Sippy_Cups_9.Png? W = 525 & # 8220; PreviewText: & # 8221;

Nuby’s Non-Spill Flex Straw Cup er et populært valg for barn som foretrekker strø til tutene. Silikonestråken har en innebygd ventil for å unngå utslipp og tap og er robust nok til å motstå sporadiske biter.

Selv om denne 10-unse koppen ikke har noen håndtak, har den en formet design for de små hender som skal gripes og er laget av PPA-fri plast. Halmen krever en & # 8220; klemmet og suger & # 8221; Å passere væsken gjennom ventilen, og noen finner det vanskelig å mestre. Når det er sagt, deler mange foreldre at beskyttelsen fra ventilen er verdt den ekstra innsatsen.

& # 8220; ekspanderende tekst: & # 8221; & # 8220; merinfolist: [], Leverandører: [{URL: & # 8221; https: // amzn.til / 2iopjzo & # 8220; Navn: & # 8221; Amazon & # 8220; Pris: & # 8221; $ 5.81 & # 8220;, primær: sant,}, {url: & # 8220; https: // goto.Walmart.Com / c / 411371/565706/9383?Veh = affære&Sourceid = imp_000011112222333344&u = https% 3A% 2F% 2FWWWW.Walmart.Com% 2fip% 2fnuby-2-pack-flex-halm-sippy-cup-farger-kan-variere% 2F42778894% 3Fathcpid% 3D42778894% 26athpgid% 3Dathenaitempage% 26athcgid% 3DNUL% 26athzid% 3DPWV0% 26athieid% 3DV0% 26athiEd% 3DCS004% 26Thenacathena% 3DCS763 88DTRUE & # 8220; Navn: & # 8221; Walmart & # 8220; Pris: & # 8221; $ 4 & # 8220;, primær: sant,},],}); // 171 var __productgrid = __productGrid || []; __Produksjon.Push ({title: & # 8221; & # 8220; de første årene tar og lanserer anti-glidebriller & # 8221; Imageurl: & # 8220; https: // i553.WP.Com / post.Healthline.com / wp-innhold / opplastinger / 779/83 / sippy_cups_26.Png?W = 3 & # 8220; PreviewText: & # 8221;

For A’super praktisk og bevegelig alternativ, de første årene tar og kast sippy kopper er perfekte. Disse BPA-frie fargede plastbriller er egnet for barn i alderen 9 måneder og har en verdifri design med betalingssikre lokk. Lokkene er også utskiftbare med andre ta og kaste produkter hvis du har andre små hjemme.

Selv om disse koppene har noen fordeler når det gjelder enkelhet og bekvemmelighet, er de ikke lenger motstandsdyktige. Noen behandler dem som engangsbriller, kanskje avtagende besparelser over tid. Og mange foreldre hevder at barna har passert i håndverk & # 8221; Denne koppen i noen få øyeblikk, reverserer innholdet lett å fjerne lokket.

& # 8220; ekspanderende tekst: & # 8221; & # 8220; merinfolist: [], leverandører: [{url: & # 8221; https: // amzn.til / 2rkve2m & # 8220; navn: & # 8221; Amazon & # 8220; Pris: & # 8221; $ 2.68 & # 8220;, primær: sant,}, {url: & # 8220; https: // gå.skimresources.com?Id = 41977×1606647&Xs = 1&URL = HTTPS% 3A% 2F% 2FWWWW.Walgreens.COM% 2FTore% 2FC% 2FTE-FIRST-år-Take-Sippy -Cups% 2FID% 3DPROD6143449 BY-PRODUKT% 3FEXT% 3DGOOKBM_PLA _-_ BABY_ (2019_UPDATE)% 26PLA% 26ADTYPE% 3Dpla 26kpid% 3Dsku6126939% & # 8221;, navnet: & # 8220; & # 8221;, & # 8220;.49 & # 8221; primær: sant,}, {url: & # 8220; https: // goto.Walmart.Com / c / 411371/565706/9383?Veh = affære&Sourceid = imp_000011112222333344&u = https% 3A% 2F% 2FWWWW.Walmart.Com% 2FIP% 2FThe-FIRST – Anti-Fall-Year Old Anti-Drip Trails-A-Shutter-and-Trip-Trip-4-PK% 2F19757734 & # 8220; Navn: & # 8221; Walmart & # 8220; Pris: & # 8221; $ 2.68 & # 8220; primær: sann,},],}); // 11 var __productGrid = __productGrid || []; __Produksjon.Trykk ({tittel: & # 8220; & # 8221; Navn: & # 8220; zak! Design Toddlerific Perfect Flo Toddler Cup & # 8221;, Imageurl: & # 8220; https: // i0.WP.Com / post.Healthline.com / wp-innhold / opplastinger / 2020/05 / sippy_cups_11.Png? W = 525 & # 8220; PreviewText: & # 8221;

Zak! Designs Toddler Cup kan brukes med barn på bare 9 måneder, men designen uten håndtak er mer egnet for de små. Den er utstyrt med et tuppdeksel med en justerbar strømning for maksimalt 9 flytende gram. Du kan vaske dette glasset dobbeltvegget plast uten BPA i en oppvaskmaskin, men det er ikke egnet for mikrobølger.

Denne koppen er isolert, uten tap og lett å rengjøre. Noen foreldre klager imidlertid at ventilen for å kontrollere strømmen bryter lett eller at hetten bryter når den faller.

& # 8220; ekspanderende tekst: & # 8221; & # 8220; merinfolist: [], leverandører: [{url: & # 8221; https: // amzn.til / 2rlyprm & # 8220;, navn: & # 8221; Amazon & # 8220; Pris: & # 8221; $ 10.00 & # 8220;, primær: sant,}, {url: & # 8220; https: // goto.Walmart.Com / c / 411371/565706/9383?Veh = affære&Sourceid = imp_000011112222333344&u = https% 3A% 2F% 2FWWWW.Walmart.Com% 2fip% 2Fzak-Perfect-Flo-Ventil-Spoutless – Sippy-Cup-Spiderman% 2F175786373 & # 8220;, Navn: & # 8221; Walmart & # 8220; Pris: & # 8221; $ 9.99 & # 8220; primær: sant,},],}); // 12 var __productgrid = __productGrid || []; __Produksjon.Push ({title: & # 8220; & # 8221; Navn: & # 8220; Første essensielle av Nuk Seal Zone Isolert Cup & # 8221; Imageurl: & # 8220; https: // i0.WP.Com / post.Healthline.com / wp-innhold / opplastinger / 2020/05 / sippy_cups_12.Png? W = 525 & # 8220; PreviewText: & # 8221;

Denne koppen Nuk (tidligere solgt som Gerber-kandidater) har et Arcticwrapisolerende lag for å holde væskene kalde opptil 6 timer. Utformingen av grensen uten at tut er perfekt for større barn som uteksaminerer å åpne kopper, men trenger fortsatt beskyttelse mot bevegelige utslipp.

BPA-fri plast kan vaskes for hånd eller passert i oppvaskmaskinen for rengjøring.

Folk som anbefaler denne koppen sier at den har eksepsjonell beskyttelse mot tap. Andre foreldre sier at lokket krasjet etter bare et par måneders bruk, og at anti-dryppfunksjonen gjør koppen vanskelig å åpne.

& # 8220; ekspanderende tekst: & # 8221; & # 8220; merinfolist: [], leverandører: [{url: & # 8221; https: // amzn.til / 2iojgso & # 8220; Navn: & # 8221; Amazon & # 8220; Pris: & # 8221; $ 6.98 & # 8220; primær: sant,}, {url: & # 8220; https: // goto.Walmart.Com / c / 411371/565706/9383?Veh = affære&Sourceid = imp_000011112222333344&u = https% 3A% 2F% 2FWWWW.Walmart.Com% 2fip% 2ffirst-Essentials-by-nuk-isolert-Cup-lignende-Rim-Sippy-Cup-9-OZ-2-Pack% 2F20512859 & # 8220; Navn: & # 8221; Walmart & # 8220; Pris: & # 8221; $ 6.98 & # 8220; primær: sann,},],}); // 13 var __productgrid = __productGrid || []; __Produksjon.PUSH ({title: & # 8220; & # 8221; Navn: & # 8220; Reflo Smart Cup & # 8221;, ImageURL: // I0.WP.Com / post.Healthline.com / wp-innhold / opplastinger / 2020/05 / sippy_cups_13.Png?W = 525 & # 8220; PreviewText: & # 8221;

De smarte refli koppene er prisbelønte åpne kopper med riktig størrelse for små hender. Du kan begynne å bruke disse koppene med barn på bare 6 måneder, men de er mer egnet for barn som er klare til å trene for en åpen kopp.

Hemmeligheten? En spesiell & # 8220; lokk & # 8221; Transparent Lurks All’Interiør i koppen for å redusere væskestrømmen hvis koppen er veltet.

Foreldre sier at denne koppen er utmerket for barn som kanskje ikke kan bruke en sippy på grunn av a Palapichisi eller andre medisinske problemer.

Denne koppen som produseres i USA, får også høye karakterer for å ha redusert væskestrømmen på en slik måte at barna ikke drikker. Imidlertid kan det spesielle lokket bevege seg lett.

& # 8220; ekspanderende tekst: & # 8221; & # 8220; merinfolist: [], leverandører: [{url: & # 8221; https: // amzn.til / 2krxucc & # 8220; navn: & # 8221; Amazon & # 8220; Pris: & # 8221; $ 24.99 & # 8220;, primær: sant,}, {url: & # 8220; https: // goto.Walmart.Com / c / 411371/565706/9383?Veh = affære&Sourceid = imp_000011112222333344&u = https% 3A% 2F% 2FWWWW.Walmart.Com% 2fip% 2fsmart-cup-4-pack% 2f829851161 & # 8221; , Navn: Walmart & # 8221; Pris: & # 8220; $ 24.99 & # 8221; Main: True,},],});