10 Mantra av kroppspositivitet for hver kvinne

Din tillit er noe som er basert på mange faktorer. Store små interaksjoner kan påvirke dine følelser om deg selv. Jeg tilbrakte mesteparten av livet mitt uten tillit. Mobbene og bildene av hvordan de dukket opp & # 8220; skjønnhet & # 8221; O & # 8220; Helse & # 8221; De holdt meg reservert og jeg følte meg maktesløs. Jeg håpet bare på en dag jeg ville ha våknet og til slutt elsket meg.

Men som i hvert forhold, er det et hardt arbeid. L’Kjærlighet kan være inkonsekvent, men det er ekstremt givende. Tålmodighet var nøkkelen. Respekter min tid, og jeg forstår at jeg er like sterk når jeg føler meg nede.

Jeg lærte at det er noen viktige faktorer som hjalp meg med å ankomme hvor jeg er i dag. Jeg vil dele dem med deg, i håp om at du også kan finne dem nyttige på turen for å bygge tillit og oppleve alt som 8217; selv kjærlighet har å tilby.

1. Inkludere at media ikke er så positive for kroppen som du tror

Jeg tror en av de vanskeligste delene av bloggen i verden av sterke størrelser, siden en modell av størrelse 22 skjønte at de fleste modeller ikke er sterke størrelser. Et faktum ikke så kjent er at de fleste pademodeller. For de som ikke vet hva som er polstring, er det når en mindre størrelse modell (som størrelse 10 eller 12) vil sette polstring under klær for å virke svingete eller oftere.

I lang tid trodde jeg at å være en vakker pluss størrelse kvinne, måtte du bli født med en tynn nakke, et tynt ansikt og en flat mage. Ikke lure deg! Mediene pumper fortsatt urealistiske standarder. De skapte bokstavelig talt en annen standard for muggene, bare litt større. Ikke alle kvinner er opprettet med en timeglassfigur, og det er greit!

2. Omgitt av folk som genererer positivitet

Folket du surround vil også lage en «8217; enorm forskjell i måten du ser deg selv og andre. Jeg har konstant søkt folk som har et positivt og åpent sinn. Jeg vet at uten forholdene jeg dannet, ville jeg ikke være den personen jeg er i dag. Støtte er noe de alle trenger. Du kan legge inn mange former: venner, familie, til og med et nettbasert fellesskap. Kjenn ditt folk når du finner dem.

Jeg vet at vi alle er veldig interessert i vår online løsning, men som jeg sa ovenfor, er det viktig å finne en tilstrekkelig representasjon nøkkelen. C’Det er så mye plass for online negativitet. Jeg oppfordrer deg til å følge minst tre online folk som gir en positiv melding på noe. Innse at det er andre mennesker der ute som tenker og føler på samme måte som du alltid er beroligende. Din tillit vil også øke.

Del på Pinterest

3. Investere i deg selv

Dette er stort for meg. Min mangel på tillit har aldri tillatt meg å investere innsatsen eller på tide for å bli involvert i skjønnhet og skjønnhetsarena. Når du forstår at det jeg så var en fasade, og jeg begynte rundt med mer positive mennesker, har alt forandret seg.

Investering i deg selv betyr å frigjøre sinnet for mer positive tanker og handlinger. Du kan gjøre alt som kommer til å tenke på. Gi deg en pause når ting er vanskelig, men ikke la disse tankene okkupere dyrebare varer for sinnet.

L’Selvinvesteringer kan også være en fin gave til deg selv. Du vil ha den modellerte badedrakten (eller # 8220; ment & # 8221;) for en annen størrelse jente? (Uansett hva det betyr, uansett!) Ta det og rist det som du ønsker. Foreta en prioritet og se den tilbakebetale.

4. Hjelp haterne

Det er så vanskelig å bevege seg fremover med så mange mennesker som veier deg, bruker vekten din som en samtale. Kritikere presenterer seg i mange former og former, fra Trolls til rådene som ikke er forespurt på & # 8220; Helse & # 8221; opp til de foraktede kommentarene til familien.

Når ordene til en fremmed falt meg, tror jeg, hva betyr deres mening for meg? Fra hvor denne kommentaren er virkelig? Folk fornærmer ofte andre fordi de føler seg usikre eller bare ikke forstår andres synspunkt. Bruk denne kunnskapen til å hjelpe andre å forstå og hjelpe seg selv. Og som et gammelt ordsprog sier: drep dem vennlig.

5. Sette seg i spill og løp risiko

En av de vanskeligste tingene for meg var å starte. Uten tillit ser det ut til at alt du gjør er en risiko. Kjedsomhet vant frykt. Jeg var lei av de samme kjedelige resultatene, og jeg satte der ute for å se hva som ville skje.

Dette er spesielt viktig når det gjelder kjøp. Jeg finner stadig klær av klær jeg er redd, men jeg elsker. Hvis du finner et stykke du elsker, ikke bare se på ham og kysse ham et søtt farvel. PRØV DET! Du ville bli overrasket over hvor godt noe er bra når du får tilgang til litt & # 8216;.

6. Slutte å konfrontere deg med andre

Jeg vet hvor vanskelig dette er. Som mennesker må vi hele tiden sammenligne med andre. Dette er en av de viktigste tingene du kan bryte ned. Jeg vet at noen sosiale medier kan få deg til å tenke på #goals, men som min far sier, det er ikke alt gull hva Glp & # 8221;.

Noen medier er laget for å vise et sol og lett liv. Men som deg og alle andre du vet, er det ikke sant. Folk handler om deres måte og vil utmerke seg til forskjellige rytmer. Følg din tur til størrelse.

7. Skape

Kreativitet er født av innsats og omsorg. Og være en mer kreativ person vil gi deg mer selvtillit. Å være kreative betyr å bruke fantasien din og produsere originale ideer. Når du lager din måte å gjøre ting, ikke C & # 8217, er det riktig og galt. Det er bare deg. At det er slik du setter sammen en kjole eller hvordan du bestemmer deg for å gjøre opp, finne en måte å gjøre det på!

8. Perception er virkelighet

Jeg forstår for lenge siden at jeg har makt til å oppleve situasjoner som jeg tror. Jeg forstod også at når jeg ga alt selv, og jeg kan ikke gjøre Nient’andre for å endre det, må jeg gjøre fred med situasjonen og gå videre.

Dvel på situasjoner, passert eller tilstede, bare legg til stress og tristhet i livet ditt. Du vil bli en sikreste person enn deg på det tidspunktet du vil innse at du har kraften til Perception & # 8221; selv i situasjoner hvor du kanskje føler seg mer hjelpeløs.

9. Innse at du er din verste kritiker

Når løst noe lenge nok, vil du alltid finne defekter. Innse at du ser kroppen din i detalj oftere, noe som betyr at du sannsynligvis har fått tid til å skille hver eneste liten ting. Midtpasseren har ikke denne gangen, og du vil nok ikke legge merke til de små detaljene som kritiserer om deg.

Det er greit å skrive ned mulighetene for deg selv for å forbedre. Men ikke la deg være så kritisk for å gjøre deg urealistiske forventninger. Du vil bli gal og prøver å være alle «8217; høyde på dem.

10. Telle dine velsignelser

For hver del av kroppen din som du ville endre, finn noe som du er takknemlig for. Innse at forfengelighet er en luksus som mange mennesker i denne verden ikke er tillatt. Du er så vakker som du er. Dette krever at du skjønner at skjønnhet er mer enn overfladisk. Telle dine velsignelser for hva du har. Du vil føle deg mindre det du ikke vet!

Natalie Johnson er grunnleggeren av Skapning uten skam, En blogg som startet i 2016 for å bidra til å gi positive og vakre vibrasjoner til de sterke størrelsesfellesskapene. Skamløse skapninger dekker reise, mote og livsstil og ble skapt for å bryte grensene i verden av store blogger. Bli med Natalie mens du danser, middag og utforsk nye verdener og folk uten skam som en større kvinne.