Hva cos & # 039; er et smil av Duchenne og hvordan andre mennesker kan påvirke?

Menneskelig smil er en kraftig ting. Å heve stemningen, inspirere empati eller roe et hjerte som slår fort, du trenger ikke en glitrende rad med perfekte perler. En video av latter på YouTube er nok til å vise at selv et helt tannløst smil er en prodigy.

Forskere som studerer effekten av menneskelige smiler vet at Duchenne smil er blant de mest innflytelsesrike menneskelige uttrykkene.

Et Duchenne-smil er den som kommer til øynene dine, og rynker hjørnene på hønebenene. Det er smilet som de fleste av oss anerkjenner som det mest autentiske uttrykket av lykke.

Imidlertid bør ikke-Duchenne smiler ikke nødvendigvis vurderes & # 8220; False & # 8221;. En mer nøyaktig måte å beskrive dem på kan være & # 8220;.

De utdannede smilene kan kommunisere sosial nytelse og kan til og med rapportere diskret Psykologisk avstand, som kan være et passende svar i mange situasjoner.

Muskulaturen involvert

Et Duchenne-smil er produsert av # 8217; felles virkning av to ansiktsmuskler. Den senior zygomatiske muskelen løfter hjørnene av munnen mens øyets orbikulære øye øker kinnene, noe som forårsaker de påfølgende latterlige rynker på de ytre øynene i øynene.

Hvor navnet ditt kommer fra

Denne typen smil tar navnet sitt Guillaume Duchenne, En nittende århundre forsker hvis hovedbidrag fokuserer på kartlegging av menneskekroppsmuskler, inkludert muskler som sjekker ansiktsuttrykket.

Charles Darwin diskuterte Duchenne smil, og noterte henne så mange forskere De bekreftet da at det er innsnevring av øynene som markerer smilet av ekte nytelse.

Polemisk på Duchenne

Duchenne har utviklet en tidlig biopsi-enhet som kalles & # 8220; histologisk harpoon & # 8221;, så vel som en elektrisk enhet som stimulerte muskelsammensetninger slik at de kan studere sine bevegelser.

Han ledet noen av hans eksperimenter på pasienter med psykisk helse og giftede hoder av henrettede kriminelle.

Fordi Duchenne smiler er viktige

De kan forbedre humøret ditt

Det har blitt vist at smilende endrer måten du føler faktisk. utdanning På grunnlag av ansikts tilbakemelding viser at informasjon fra ansiktsmuskulaturen din kan påvirke din følelsesmessige tilstand.

Selv MR-skanninger skoWog Som involverer musklene du bruker til å smile, stimulerer de delene av hjernen som styrer følelsesmessige svar.

Men hva med Duchenne smil? Den har en spesiell makt på følelser?

I 2019 studere Det ser ut til å indikere at det gjør det. Forskere målte Duchenne smilen påvirker blant unge som følte seg sosialt uttrykt og konkluderte med at deltakerne kunne regelmessig vanlige sin følelsesmessige opplevelse & # 8221; Under disse vanskelige sosiale møtene.

Kan hjelpe oss med å koble til

Neurobiologist peggy mason utforsket Effekten av smiler, oppdage at de kan være smittsomme. Jeg er en av de mange ansiktsuttrykkene som, hvis de deles, skaper en slags «sosial sammenheng» som gjør at vi kan prøve empati og hjelpe hverandre til å overleve.

Når en person & # 8211; Hjemme, i en leksjon i Zumba eller et virtuelt møte mellom kollegaer som arbeider på avstand og # 8211; Se en en annen og smiler, en kort binding dannes. I en verden hvor digitale sosiale interaksjoner kan bety mer ensomhet, har den sanntids menneskelig forbindelse kraft.

De kan endre kroppens stressrespons

En gruppe 2012 av forskere Han ga Studio-deltakere to serier av stressende oppgaver, og instruerte noen grupper for å holde smil under stressende trinn på’eksperiment. De ga selv gruppene av spisepinnen smil for å holde seg i tennene for å simulere muskel svar som ligner på smiler.

De fant at hjertefrekvensene i den smilende gruppen forblir den laveste under utvinningen fra stress, med de mest rolige hjerter som er deltakerne som hadde et smil av Duchenne.

Studioforfattere konkluderte med at det er både fysiologiske og psykologiske fordeler ved å opprettholde positive ansiktsuttrykk under stress og # 8221;.

Rist slik de andre ser deg

Tallrike studier har vist at smilende med øyne så vel som munnen kan hjelpe deg å bli oppfattet som tillitWorthy Og oppriktig, som kan være nyttig i et hvilket som helst antall felt.

Studier viser også at et smil på Duchenne er nok overbevisende. Faktisk er Duchenne smiler ofte forbundet med positive kundeserviceopplevelser, og de kan til og med nyte deg Bedre råd i arbeider i tjenestesektoren.

Gjør det til du gjør det

Forskere trodde det var umulig å late som et smil til Duchenne, men nå vet vi det motsatte. Noen super dyktige kommunikatorer kan med vilje produsere et smil på Duchenne.

Og hvis du kan produsere et ekte smil som et spørsmål om hensikt, bør du kanskje begynne å praktisere. Elsket Master Zen og Aktivist for Peace Thich Nhat Hanh En gang han observerte: & # 8220; Din glede kan være kilden til smilet ditt, men noen ganger kan smilet ditt være kilden til din glede & # 8221;.

L & # 8217;

Duchenne Smile er et uttrykk som rapporterer ekte nytelse. Oppstår når den større zygomatiske muskelen øker munnen av munnen, og samtidig øker orbikulær muskler i oculi kinnene og rive av øynene mine i hjørnene.

Denne typen smil påvirker måten andre mennesker ser deg: Duchenne smiler gjør at du synes pålitelig og sjenerøs, noe som kan indusere folk til å reagere positivt på deg i en rekke sammenhenger.

Smil med øyne og munn kan øke humøret ditt, roen og hjelpe deg med å skape forbindelser med andre mennesker. Og ja, du kan skape et Duchenne-smil med vilje, for å påvirke kroppen din og ditt sinn eller å påvirke inntrykkene fra andre mennesker.