10 beste essensielle oljer og hva du skal se etter

Del på PinterestAlexis Lira Design

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Din følelse av bruk av lukt gir deg mulighet til å oppleve omgivelsene på en kraftig måte. Essensielle oljer brukes til å stimulere lukten gjennom aromaterapi. De kan også blandes med vektoroljer og brukes direkte på huden eller håret.

Destillert fra blader, blomster og plantefrø, er det mange typer essensielle oljer. For å hjelpe deg med å sile hyllen om essensielle oljer, har vi samlet en liste over oljer, sammen med bestemte anbefalinger.

Som vi valgte

 • C’er søket. De 10 essensielle oljene i denne listen er valgt fordi de har vist fordeler og verdsettes av mange mennesker.
 • Produsenten er viktig. Alle kommer fra en pålitelig produsent som er gjennomsiktig på oljeutvinningsmetoder og grønnsakskilder.
 • Det er klart hvordan det ble realisert. Med unntak av’Jasmine ekstrakt, er essensielle oljer av denne listen produsert av kaldpressing eller dampdestillasjon.
 • Det er bra for generell bruk. De anses alle som passer for både for bruk av dufter som for aromaterapi og får gode kundeanmeldelser.
 • Den er tilgjengelig i mange størrelser. Siden Eden Botanicals tilbyr sine oljer i en rekke volumer, fra prøven til 16 gramflasken og større, C’Det er også et bredt spekter av prisband, noe som gjør det mer fleksibelt for budsjettet ditt.

Peppermynte essensiell olje

I tillegg til å ha en deilig duft som mange mennesker forbinder vinterferie, l’peppermynteolje har helsemessige fordeler for atletisk ytelse og kan forbedre symptomene på syndromet til Dell’irritabel tarm (IBS).

L’Peppermynt Essential Oil kommer fra peppermynteanlegget, Mentha X Peppermynt, i nordvest for Stillehavet og ervervet via dampdestillasjon.

Kjøp online Peppermint Eden Botanicals Essential Oil Online.

Lavendel essensiell olje

L’Lavendel Essential Oil gir en beroligende og avslappende duft. Det brukes ofte i aromaterapi for å lindre stress. L’Lavendelolje er også en utmerket massasjeolje hvis blandet med en vektorolje.

Denne essensielle oljen er produsert med sertifisert organisk lavendel importert fra Frankrike. Det er dampdestillert.

Kjøp Organic Lavendel Essential Oil Eden Botanicals.

Te tre olje

Det antas at oljen i’te-treet (Melaleuca) har antibakterielle og antifungale egenskaper. Den brukes i omsorgen for sår, for å eliminere lus og å kontrollere flass.

L’Tea Tree kan legges til sjampo eller brukes i fortynnet form på huden for mindre soppinfeksjoner, for eksempel fot D’atlet.

Det kan være øye irriterende, så vær forsiktig hvis du bruker den i sjampoen eller som en lusbehandling.

Denne oljen Dell’Tea Tree er dampet fra bladene av australske trær i Melaleuca Alternifolia.

Kjøp’# 8217; Tea Tree Eden Botanicals Online.

Bergamot essensiell olje

L’Bergamot Essential Oil kommer fra skrellen av fruktene av Citrus Bergamia, en hybridkombinasjon av appelsiner og sitroner. Dens forførende og karakteristiske duft opphøyer kroppsrør, massasjeoljer og cologne.

L’Bergamot Essential Oil kan bidra til å redusere stress. Inneholder forbindelser som også kan bidra til å lindre smerte og # 8217; betennelse.

Noen mennesker finner Bergamot Oil Irriterende for huden, så sørg for at du alltid fortynner den og gjør en oppdateringstest (vi snakker om det senere).

Som sitrusolje, L’Bergamot Essential Oil kan lage fotosensibel hud. Hvis du bruker den på huden, må du sørge for at du dekker den før du går ut eller bruker den på et tidspunkt når du kan unngå å gå ut i solen.

Kjøp online Bergamot Essential Oil Eden Botanicals.

Kamille essensiell olje

Den trøstende duften av kamille har ført til at mange mennesker sover over århundrene. L’Kamille essensielle olje har flere helsemessige fordeler, inkludert reduksjon av # 8217;.

Det er to typer kamille, tysk og romersk. Tysk kamille er rikere enn kamille, en aktiv ingrediens som antas å gi kamille sine helsemessige fordeler.

Dette merket er USDA-sertifisert organisk tysk kamille.

Kjøp Tysk Blå Camomile Oil Eden Botanicals.

Essensiell olje av jasmin

Hvis du liker legender, vet du sikkert at jasmin regnes som en aphrodisiac, og ikke C’det er fantastisk. Den herlige søte duften er vant til å veve populære søtsaker og dufter.

Dette er den eneste oljen ekstrahert med løsningsmiddel som er satt inn i vår liste. Les her for mer informasjon om ekstraksjonsmetoder.

L’Jasmine olje er dyrere enn mange andre oljer: litt og # 8216; gjør mye. Av denne grunn valgte vi L’absolutt olje av jasmin Sambac for sin pris og brukervennlighet, siden den allerede er fortynnet til 10 prosent blandet med delt kokosnøttolje. Merk som ikke anbefales for A-aromaterapi bruk.

Kjøp Eden Botanicals Essential Oil Jasmine Sambac Absolutt.

Jasmine ekstrakt for aromaterapi

Hvis du vil holde deg til en olje som du føler deg sikker på at du bruker til aromaterapi, er det et jasminekstrakt produsert av en logg av jasminum grandiflorum, også kalt spansk jasmin. Han har en fristende parfyme som ikke er så sterk som mange essensielle oljer av jasmin.

Kjøp online L’Jasmine Extract Eden Botanicals for aromaterapi.

Ylang ylang essensiell olje

Ylang Ylang har en liten floral duft og brukes i aromaterapi for å redusere spenning og stress. Noen brukere sier at det også er nyttig for L’søvnløshet.

Denne ylang ylangoljen kommer fra sertifiserte organiske blomster og er dampet. Som andre Eden Botanicals Oljer, for å vise en liste over individuelle kjemiske komponenter, les analysesertifikatet (COA) tilgjengelig i produktbeskrivelsen.

Kjøp Ylang Eden Botanicals Ylang Essential Oil Online.

Eukalyptus essensiell olje

Den forfriskende og karakteristiske duften av «8217; eukalyptus essensiell olje kan bidra til å eliminere mugg lukt. Eukalyptuset er også nyttig for beroligende hosten og lindring av nasal overbelastning.

Denne versjonen kan brukes i luftfuktere og andre aromaterapi-enheter, for eksempel høyttalere.

Kjøp Online Eden Botanicals Blue Rubber Eucalyptus Essential Oil.

Rosa geranium essensiell olje

L’rosa geranium essensiell olje kommer fra en geranium plante med blader som har en tynn duft av rose. Noen brukere finner det som bidrar til å avvise flygende og skarpe insekter. Andre blander det med oljebærer og bruker den som en tørr hudbehandling.

Denne essensielle oljen er ikke organisk, men får høy poengsum for renhet og dampdestillasjon. Det dyrkes og dyrkes av bladene av pelargoniumplanter roseum og s. Graveolens i Sør-Afrika.

Kjøp online L’Pink Geranium Essential Oil Eden Botanicals.

Patchouli Essential Oil

Noen forbinder duften av Patchouli Med Woodstocks # 8217. Andre setter pris på sine krydrede og woody notater eller setter pris på sine antibakterielle egenskaper.

Denne essensielle oljen er organisk sertifisert USDA og Ecocert og kommer fra Sri Lanka og’India. L’olje har en hyggelig søt-musky duft og er dampet.

Kjøp online Patchouli Essential Oil Eden Botanicals.

Essential Oil Sampler Package

Enten du er nybegynner med essensielle oljer eller du allerede elsker dem, kan’kjøpe et sett kan spare penger og gi deg muligheten til å kombinere og matche.

Mountain Rose urter gjør et sett med sine essensielle oljer. Inkluderer små prøver av individuelle essensielle oljer, som også gjør dem vakre for reise. Noen essensielle oljer som er inkludert i dette settet, er eukalyptus, peppermynte, sedertre, lavendel og søt oransje.

Kjøp prøvetakingssettet for prøvetaking på’Mountain Rose Urter Essential Oil.

Essensiell olje diffusor

Urpower Essential Oil Diffusor er kompakt og er tilgjengelig i et par alternativer, inkludert en versjon med flerfarget LED-lys. Det er lett å fylle og tømme, det kan også brukes som nattlys.

Du kan velge intensiteten til aromaen du vil spre i hjemmet ditt ved hjelp av en av de tre driftsmodusene. C’er også en automatisk avstengningsfunksjon.

Når du bruker en diffusor, må du alltid sørge for å rengjøre den nøye slik at du kan bytte aromaer av essensielle oljer uten forurensning.

Å fullt ut nyte Dell’aromaterapi opplevelse, kan du bruke en diffusor av essensielle oljer. Brukes med vann, frigjør høyttalerne og sprer den essensielle oljen i form av en tynn eller damptåke.

Kjøp Urpower online og andre høyttalere av essensielle oljer i andre stiler og størrelser.

Hvordan velge

Uansett hvilken type essensiell olje som du bestemmer deg for å elske mer, kan du prøve å velge en som ikke er produsert gjennom en kjemisk prosess. Kjemisk destillasjon kan fortynne eller forurense den essensielle oljen, og redusere effektiviteten og parfymen.

De essensielle oljene pakket i rav- eller mørke glassflasker har en tendens til å vare lenger uten å bli rancid. Ikke kjøp oljer som er plassert i plast, siden dette også kan endre oljen og dens parfyme eller forurense den.

Kontroller ingrediensene på en flaske essensiell olje for å sikre at den er ren og ikke inneholder tilsetningsstoffer. Velg bare oljer med etiketter som indikerer at oljen ALLE’interiør er 100% ren.

Velg et produkt fra en pålitelig produsent som er gjennomsiktig på opprinnelsen og opprinnelseslandene.

Hvis L’etikett av en essensiell olje inneholder bekreftelser på opprørende helse, hold deg unna. I tvilstilfeller, sjekk med Nasjonalt senter for komplementær og integrert helse. Her finner du en liste over botaniske planter som brukes til å produsere essensielle oljer, sammen med uttalelser, advarsler og bivirkninger.

Hvordan bruke dem

De essensielle oljene er veldig sterke og bør alltid fortynnes før’aktuell bruk.

Diffusorforhold

Når du bruker essensielle oljer for aromaterapi, følg instruksjonene som følger med diffusoren, siden dimensjonene til høyttaleren varierer. Vanligvis vil rapporten være 3 til 5 dråper essensiell olje for 100 ml vann.

Fortynningshastigheter

For voksne er 15 dråper essensiell olje på 6 eller 7 teskjeer oljevektor et godt forhold. For barn, bruk mindre essensiell olje, fra 3 til 5 dråper til 6 ts oljevektor. Du kan alltid starte med enda mindre essensielle oljedråper.

Patch test

Før du bruker en essensiell olje på huden, er det viktig å kjøre en testpatch. Denne testen lar deg se hvordan huden din vil reagere på et bestemt stoff før du bruker det mer.

Følg disse trinnene for å kjøre en testoppdatering:

 • Vasket l’underarm med en delikat og luktfri såpe.
 • Tørk huden.
 • Påfør et par dråper fortynnet essensiell olje på et lite område av & # 8217;.
 • Sett en bandasje på området, så vent 24 timer.
 • I tilfelle av ubehag før 24 timer brukt, vask straks l’område med såpe.

  Etter 24 timer, fjern bandasjen og søk etter tegn på en bivirkning. Hvis du merker den røde, prurdige huden eller med blærer, avbryter du bruken av olje;.

  Utløper datoer

  Vær oppmerksom på utløpsdatoen for # 8217; olje før du kjøper den og husk at jo større ikke alltid er bedre. Essensielle oljer utløper og blir rancid. Ikke bruk penger på en mengde olje som du ikke kan bruke av utløpsdatoen.

  Oppbevaring

  For å holde friskheten av oljen din i den lengste perioden, sparer jeg på et kjølig og mørkt sted. Det er ikke nødvendig å kjøle essensielle oljer, selv om den kalde temperaturen ikke vil skade dem. Hvis du vil kjøle oljen, vedlegg flasken i en hermetisk pose, slik at parfymen av oljen; olje påvirker ikke mat.

  Forholdsregler

  Fortynn, fortynn, fortynn

  Essensielle oljer er trygge, men kraftige og noen ganger kan forårsake irritasjon eller allergiske reaksjoner hos noen mennesker. Ikke bruk en essensiell olje som kommer fra en ingrediens eller en botanisk familie som du er allergisk og aldri sett den direkte på huden eller håret, med mindre det fortynnes med en vektorolje.

  Bland med en olje før du legger den til vannet;

  Ikke hell essensielle oljer i badet vann, da de vil svulme og ikke blande med vann;. Bland de essensielle oljene du foretrekker med en vektorolje. Så kombinere det med badet vann.

  Ikke konsumere dem

  Aldri innta en essensiell olje.

  Bruk nøye rundt kjæledyr

  Essensielle oljer kan noen ganger hjelpe rolige kjæledyr, men det er ikke alltid slik. I noen tilfeller kan essensielle oljer riste hunder eller katter eller være skadelig. Sjekk alltid med kjæledyr veterinæren din før du bruker en essensiell olje i A’hus med kjæledyr.

  Essensielle oljer bør aldri overlates overalt et kjæledyr kan komme dit, siden de kan være giftige hvis de er inntatt. Husk at hunder og katter slikker stoffene fra håret.

  Vet at de ikke alltid er egnet for barn

  Noen essensielle oljer er trygge for barn, men andre kan ikke være hensiktsmessig for bruk. Sjekk med barnets barnelege før …

  L & # 8217;

  Essensielle oljer kan gi en deilig parfyme eller et avslappende miljø til ditt hjem. Noen essensielle oljer har også helsemessige fordeler. De naturlige eller organiske oljene som kommer fra en pålitelig produsent er de beste.