10 beste ansiktsmasker, basert på typen hud og behov

Del på PinterestDesign av Wenzdai

En ansiktsmaske, eller ansiktsmaske, kan være et fantastisk verktøy for å ha i din skjønnhetsarsenal, men ikke alle hudpleie masker er de samme. Avhengig av typen hud og mål, fungerer forskjellige masker bedre for forskjellige mennesker.

Vi har samlet de 10 beste ansiktsmaskerne for å gjøre huden din lyse, uavhengig av forholdene der den ligger.

Som vi valgte

Ansiktsmasker som inngår i denne listen, har klinisk testet aktive ingredienser for å behandle hudforhold som hevder å møte. For å lage denne listen brukte vi vitenskapen ved foten av disse ansiktsmasker som hovedkriterium, etterfulgt av kundeanmeldelser og av praktisk D & # 8217;.

Prisene

Ansiktsmasker bør ikke bryte banken for å være effektiv. På grunn av anerkjennelsen av navnet og kvaliteten på ingrediensene, koster noen ansiktsmasker mye mer enn andre.

Nedenfor har vi angitt prisen for hver ansiktsmaske:

 • $ = mindre enn $ 15
 • $$ = $ 15- $ 30
 • $$$ = $ 30- $ 60
 • $$$$ = over $ 60

De beste masker for tørr hud

Farmacy honning potion fornyer antiossidant hydreringsmaske

Pris: $$$

 • Hovedtrekk: Denne masken basert på honning uten grusomhet er rik på antioksidanter og etterlater huden varm og myk. Konditionering og beroligende effekter av honning har vært konsolidert I medisinsk litteratur og gruppe B-vitaminer i masken kan øker hudens lysstyrke.
 • Husk: Denne masken er litt & # 8216; tett og klebrig, noe som betyr at konsistensen ikke vil være for alle. Mens noen kunder er entusiastiske om hvor ferske og rene huden etter å ha brukt denne masken tre ganger i uken, merker andre at det ofte ikke er praktisk, vurderer hvor dyrt dette produktet er dyrt. Selv om det kalles for å være fri for grusomhet, består den av honning, noe som betyr at veganerne og vegetarianere kan ha en etisk bekymring for ingrediensene.
 • Søknad: Massasje på huden, og skyll deretter.

Kjøp renovering av antioksidant fuktighetsgivende maske med honning potion.

Akvatisk ansiktsmaske med drunk elefant F-balsamelektrolytter

Pris: $$$

 • Hovedtrekk: Denne fuktighetsgivende masken for natten av favoritt skjønnhetsmerket av kult Drunk Elephant er rik på klinisk testede ingredienser som suger og fukter huden din. Vegan og grusomhet, denne masken er infundert med kokosnøttvann og figekstrakt D’India for å fukte, vitamin B-3 for energiserende og fettsyrer for å beholde fuktighet slik at huden forblir elastisk og sterk.
 • Husk: Denne masken er designet for nattbruk, slik at huden din kan absorbere produktet mens du sover. For noen hudtyper kan dette gjøre forekomsten av kutane utbrudd mer sannsynlig.
 • Type applikasjon: Massasje på huden. Denne masken kan brukes i løpet av natten.

Kjøp F-BALM ELECTROLYTE WATERFACIAL MASKET ONLINE.

Den beste ansiktsmasken for akne

100% Hydrogen Grapefrukt Neutrogen Mask

Pris: $

 • Hovedtrekk: For en maske i økonomisk og anti-akne stoff, kan du ikke slå dette av nøytrogen. L’grapefruktfrø ekstrakt gir en forfriskende og lysende dose av vitamin C til hud og Antibakterielle egenskaper Bidrar til å bekjempe fremtidige breakouts. Glade kunder rapporterer at denne masken fungerer for å lette, rense og glatte huden i en bruk.
 • Husk: Noen hudtyper finner irriterende grapefruktfrøekstrakt, forårsaker rødhet. Hvis huden din reagerer dårlig til vitamin C-produkter, unngå denne masken.
 • Type applikasjon: Dette er en bærbar stoffmaske. Skyll er ikke nødvendig.

Kjøp 100% Pink Grapefrukt Hydrogel Mask Online.

Den beste masken for hudormer

Origins Fjern forbedring Aktiv kullmaske for å eliminere porene

Pris: $$

 • Hovedtrekk: Denne aktive karbonmasken inneholder mineralagenter som tiltrekker seg negativt lastet ioner fra dybden av porene. I kombinasjon med hvit porselen leire, er denne maskebehandlingen designet for å frigjøre porene, inkludert blackheads of the Nose and panne.
 • Husk: Klinisk forskning om hvordan aktivt karbon hjelper huden din, er ganske begrenset, og ingrediensen kan utløse reaksjoner hvis huden din er følsom.
 • Type applikasjon: Spread, skyll deretter.

Kjøp den klare forbedringsaktivert karbonmaske på nettet for å eliminere porene.

Leter du etter rutinemessige metoder for å hindre hudormer? Dai A’se på disse trinnene og forslagene til dermatologen.

De beste masker for fet hud

Maske alle’rensende leire cetaphil pro

Pris: $$

 • Hovedtrekk: Dette Cremosa Mask Alle’Clay tiltrekker seg sebum og giftstoffer når det vaskes bort for å avsløre en jevn og helt ren hud. Forskning & # 8211; Undersøkelser antyder at leire er spesielt nyttig for hudtoning. Ingrediensene i eplet og agurkfrøene hindrer at huden slår for mye.
 • Husk: Denne masken inneholder oljesyre, som kan stimulere cellulær omsetning, men kan også potensielt irritere Noen hudtyper.
 • Type applikasjon: Spread, skyll deretter.

Kjøp online maske Alle’rensende leire.

Lær viktige trinn for en daglig hudpleie rutine for fet hud.

Skinceuticals Clarifying Clay Mask

Pris: $$$

 • Hovedfunksjoner: Dermatologer tilbe Skinceuticals merkevare for sine høykvalitets ingredienser, brukervennlighet og alltid overraskende overraskende på kundens hud. Denne masken er rik på hydroksysyrer og bentonisk leire, som begge bidrar til å exfoliere og lette huden hvis den brukes regelmessig.
 • Husk: Hvis du har tørr hud, L’bentonic leire og idrossiaccido kan ende opp med å forlate den mer tørr. Disse ingrediensene er bedre sammen med fetthud eller utsatt for akne.
 • Type applikasjon: Spread, skyll deretter.

Kjøp masken på masken på … Clamping Clay.

Lær en daglig hudpleie rutine designet for fet hud.

Den beste masken for sensitiv hud

Førstehjelp Beauty Ultra Repair Flour Mask

Pris: $$

 • Hovedtrekk: Denne beroligende maskebehandlingen varer 10 minutter og lukter av deilig vanilje ekstrakt. Mel d’havre ha påvist Anti-inflammatoriske og antimikrobielle egenskaper og etterlater ren og myk hud. Du kan også bruke den til å øke huden helbredende responsen etter liten solskader.
 • Husk: Noen revisorer hevder at masken er for tung eller fet for deres akne trendy hud, så husk at kjørelengde kan variere med denne masken.
 • Type applikasjon: Spread, skyll deretter.

Kjøp Online Mask Of Mel D’Ultra Repair Instant Avena.

Den beste ansiktsmasken for en lysere hud

Glykolisk maske med gresskar honning andalou naturals

Pris: $$

 • Hovedfunksjoner: Denne eksfolierende masken bruker glykolsyre for å koble den døde huden, mens honning oppvarmer huden og oppfordrer cellulær utskifting. (Det har også en utrolig lukt). Gresskaroljer har blitt vist I dyreforsøk for å ha en helbredende effekt på huden som har blitt skadet. Etter å ha brukt denne masken, kan huden din virke mindre ugjennomsiktig, føle jevnere og sminke er enklere å søke. Det er også mye mer praktisk enn de fleste masker med glykolsyre.
 • Husk: Denne masken forårsaker en brennende følelse i noen sekunder når de brukes og kan være for kraftig for sensitiv hud.
 • Type applikasjon: Spread, skyll deretter.

Kjøp glykolisk maske med gresskar honning.

Den beste ansiktsmasken for veganer

Bliss Mighty Marshmallows lyse og strålende ansiktsmaske

Pris: $$

 • Hovedtrekk: Den monterte og luftige konsistensen av denne masken gjør det morsomt å søke og lett å skylle. Marshmallow Root Extract er den viktigste ingrediensen, som har vært viste Være et sterkt antiinflammatorisk middel. Det er også grusom og helt veganer.
 • Husk: Marshmallow Root er et vegetabilsk ekstrakt.
 • Type applikasjon: Spread, skyll deretter.

Kjøp den mektige Marshmallow Face Mask Online Bride og Radiant.

Den beste stoffmasken

Mer behandling lotion fuktighetsgivende maske

Pris: $$$$

 • Hovedfunksjoner: La Mer merkevare produkter er den hellige gral av verden av hudpleie og denne stoffmasken er ikke noe unntak. Infundert med luksus ingredienser som Squalanel og # 8217; Alger ekstrakt som du ikke finner i billigere stoffmasker, hudpleieentusiaster er entusiastiske om den langvarige myke og elastiske huden som har etter bruk av denne fuktighetsgivende masken.
 • Husk: Mer har en høy pris, og du kan ha et sjokkklistremerke når du ser produktsiden. Men husk, denne behandlingen reduseres til rundt $ 25 for engangsmaske for et sett på 6, og noen ekspertkunder har forstått hvordan de skal gjøre det sist for flere bruksområder.
 • Type applikasjon: Dette er en stoffmaske slitesterk og skylling er ikke nødvendig.

Kjøp behandlingen lotion fuktighetsgivende maske online.

Hvordan velge

Spør deg selv hva som er viktigere for deg som forbruker av hudpleieprodukter og bruk disse kriteriene for å velge den beste masken for deg. Her er noen spørsmål du måtte spørre:

 • Hva er det spesifikke resultatet av huden du prøver å få (fuktighet, takle akne, smale porene, etc.)? Hva er de mest effektive aktive ingrediensene for å få det resultatet?
 • Det er viktig da masken er produsert? L’grønn eller bærekraftig emballasje er noe som bekymrer deg?
 • Du vil sørge for at dette produktet er fri for animalske produkter og ikke innebærer dyreforsøk?
 • Dette produktet er fri for allergener og er trygt for hudtype og følelser?
 • Du stoler på merkevaren som har produsert denne masken? C’har nylig vært en samtale knyttet til dette merket?
 • Denne masken passer ditt budsjett? Hvordan produktet du får for pengene dine?

Søk Produkter som gjør ubegrunnede utsagn, viser ikke tydelig sine ingredienser i produktbeskrivelser og ikke avslører informasjon om hvor ansiktsmasken er produsert og hvor ingrediensene kommer fra.

Hvordan å bruke

Du kan ha spørsmål om hvordan du bruker forskjellige typer ansiktsmasker, og når det er den beste tiden å bruke den.

For å få mest mulig ut av masken, begynner du å lese instruksjonene på pakken. Noen masker kan brukes to ganger i uken, mens andre vil bli mer effektive hvis du bruker sjeldnere.

Pass på at du lagrer masker på et kjølig og tørt sted for å bevare integriteten til aktive ingredienser. Noen masker anbefaler selv å holde dem i kjøleskapet for å få de beste resultatene.

L & # 8217;

Uansett hva hudtype eller skjønnhetsbudsjett, C’er en ansiktsmaske på markedet for deg. Faktisk er det så mange alternativer at det er lett å holde seg overveldet. Etablere dine prioriteringer før du begynner å kjøpe og respektere dem mens du føler deg forskjellige produkter.