Vugge vs barneseng: hva er det bedre for barnet?

Del på Pinterest

Bestem hva du skal kjøpe for barnehagen din, kan bli raskt overveldende. Du trenger virkelig et skiftende bord? Hvor viktig en gyngestol er? En sving er verdt det rommet som okkuperer?

Men en av de viktigste avgjørelsene du vil ta på møbler i soverommet er å velge hvor du vil sove barnet ditt.

De nyfødte sover mye, så barnet ditt vil tilbringe mye tid i sitt soveområde! Hold også barnet ditt trygt mens du sover, er et viktig hensyn til en nyfødt. En vugge eller en barneseng er et bedre valg for de avgjørende første månedene?

Slik samler de seg og hvordan du kan bestemme hvilken som er best for deg.

Hva er forskjellen?

Del på Pinterest

Både vugger og barnesenger kan bli trygt valgt for en nyfødt. Imidlertid har de mange viktige forskjeller.

Den mest åpenbare er størrelsen: en barneseng okkuperer mye mer plass enn en barneseng, så en barneseng kan være lettere i et mindre hjem. Deres små dimensjoner gjør også de mest bærbare cribsene. Også mange vugger har en hette eller deksel som du kan trekke mens barnet sover. Barnesenger er enda enklere å bruke for mange foreldre. Deres sider er lavere, så du trenger ikke å heie deg på rekkverket for å plassere babyen alle & # 8217;.

Cribs, D’Andre deler, kan brukes lenger, noen konverterer selv i senger for barn og kan vare i årevis. Barnesenger har vektgrenser og kan vanligvis bare brukes til de første månedene av barnets liv. Barnesenger er generelt dyrere enn barnesenger, men siden de varer lenger, er den totale investeringen lavere hvis du går direkte til en barneseng.

Tipsoprosculla Lengre livslivet kan konverteres til en barneseng tar opp mer plass, det kan være ekstra lite lite, lettere å støtte og bærbare vektgrenser, og det er bra bare for barnets første måneder

Hva du bør vurdere?

Når du velger om du skal kjøpe en barneseng eller en barneseng, er det første du bør vurdere hvor hjemme du vil at barnet ditt skal sove.

De Sentre for sykdomskontroll og forebygging Anbefaler å sove nyfødte i samme rom som foreldre, men i et separat soveområde. Hvis ditt hoved soverom ikke er veldig stort, kan det være vanskelig å sette inn en vugge sammen med sengen din. En vugge kan være en god investering for de første månedene. Selv om du har et stort hus, kan du vurdere en barneseng for din bærbarhet. På denne måten kan du flytte vuggen til hjemmet for å holde barnet ditt ved siden av deg under sovende og natts søvn.

En annen faktor er prisen. Hvis du ikke har mye penger til å investere rett, koster en barneseng mindre. Fordi vuggen vil vare noen måneder, må du fortsatt kjøpe en barneseng senere, men dette gjør at du kan distribuere kostnadene for møbler på soverommet over tid, i stedet for å kjøpe dem alle før’ditt barns ankomst.

Lette D’bruk er en’en annen ting å vurdere. Sidene på en barneseng er mye høyere enn en barneseng, så legg babyen ned og ta den i armene mine kan være vanskelig, spesielt hvis du helbreder fra en vanskelig fødsel eller keisersnitt. Sidene på vuggen er kortere enn armene dine, så du kan lett ligge uten å måtte bøye deg.

Til slutt foretrekker noen foreldre bare en barneseng for estetiske grunner. Selv om vugger er trygge for nyfødte, kan de virke bortskjemt og ubehagelig, spesielt hvis du følger de anbefalte retningslinjene og unngå å bruke puter eller tepper. En vugge er mindre og mer innbydende, så det ser ikke så spredt og bra ut for en nyfødt.

Hva er viktig?

Det spiller ingen rolle om du velger en barneseng eller en barneseng, sørg for at barnets seng møter de nyeste sikkerhetsstandardene. Barnets madrass må være solid, flat og naken og det må ikke være mer enn to fingre i rommet mellom madrassen og kanten av sengen. Hvis barnets seng har slats, bør de ikke være mer enn 2 3/8 tommer unna, slik at barnets hode ikke kan komme inn i hverandre.

Du bør aldri plassere barnets seng i nærheten av strenger eller suspenderte gardiner, da de kan være risiko for strangling. Også, du bør aldri bruke ekstra polstring eller plassering å sove, og du bør alltid sette barnet ditt på ryggen for å sove. Og hvis du kjøper en brukt vugge, må du sørge for at det overholder sikkerhetsforskriften som er skissert av Utvalg for sikkerhetsprodukter.

Du bør alltid sjekke barnets sengforhold før du bruker det, selv om du kjøpte den igjen. Pass på at du følger alle instruksjonene for en korrekt montering og kontrollerer at all maskinvare er strammet. Hvis du kjøper en brukt seng, må du sørge for at det ikke er noen skade på sengen som kan tillate det å bryte den.

Ta bort

Selv om det på dette tidspunktet virker som en viktig beslutning, er forskjellene mellom barnesenger og barnesenger hovedsakelig avhengig av personlige preferanser. Og til og med en barneseng vil vare bare noen få år for barnet ditt. Før du legger merke til deg, vil du handle igjen for en stor seng!