4 naturlige måter å kvitte seg med kviser på kort tid

L’Akne er en vanlig hudsykdom som påvirker ca 8217; 85% av mennesker på et tidspunkt i deres liv.

Symptomene inkluderer kviser, som kan være irriterende, frustrerende og vanskelig å fjerne.

Selv om konvensjonelle behandlinger kan være effektive i å fjerne kviser, er de ofte forbundet med negative effekter, som irritasjon og tørr hud.

Dette er grunnen til at mange har valgt naturlige alternativer. Det er mange naturlige rettsmidler for akne, men vitenskapen støtter bare noen.

Her er 4 naturlige rettsmidler for å kvitte seg med kviser som har vist seg å være effektive.

1. Behandle de interesserte delene med mele olivenolje

L’# 8217 olje; te tre er hentet fra bladene av Melaleuca alternifolia, med opprinnelse i Australia.

Det er kjent for sin evne til å bekjempe bakterier og redusere hudbetennelsen. L’# 8217 olje; te tre hjelper spesielt for å bekjempe bakterier s. Acnes og S. Epidermidis, som kan forårsake kviser.

En studie viste at 5% Melaleuca oljegel var nesten fire ganger mer effektiv enn en placebo i å redusere lesjoner av # 8217; akne og nesten seks ganger mer effektive for å redusere tyngdekraften til’akne;.

I en annen studie har en gel inneholdende 5% Melaleucaolje vist seg å være effektiv for å redusere kviser som et lotion som inneholder 5% benzoylperoksid, et felles legemiddel mot akne;.

Behandling med teet av te-treet produserte også mindre negative effekter, for eksempel tørrhet, irritasjon og brenning, sammenlignet med benzoylperoksid.

Det er viktig å merke seg at oljen til teetet er veldig kraftig og kan forårsake rødhet og irritasjon hvis den brukes direkte på huden. Av denne grunn må det fortynnes med vann eller emulgeringsolje.

Du kan kjøpe både L’# 8217; Tea Tree som en emulgatorolje.

Slik bruker du oljen til teetreet for akne

 • Kombinere en del av melaleucaolje med ni deler vann.
 • Senk en bomullspute i blandingen og bruk den direkte på kviserne.
 • Hvis du ønsker det, gjelder det en fuktighetsgivende krem.
 • Gjenta denne prosessen en eller to ganger om dagen, om nødvendig.
 • 2. Behandle interesserte parter med andre essensielle oljer

  Utover’# 8217 Olje; Tea Tree er det mange andre essensielle oljer som raskt kan fjerne kviser takket være deres antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaper.

  I en bred vitenskapelig anmeldelse, den essensielle oljer av kanel, rosa, lavendel og nelliker har blitt funnet å bekjempe bakterier s. Epidermidis og P. Akne forårsaker akne.

  Det har også vist seg at rosmarin og citronella effektivt hemmer bakterier s. Acnes.

  En studie sammenlignet effektiviteten mot akne av nellik og basilikumolje, benzoylperoksid til 10% og en placebo. L’Carnation Nails olje og basilikum var mer effektiv og raskere i å redusere kviser både på 2% konsentrasjoner og 5% sammenlignet med benzoylperoksid.

  En annen studie viste at en gel inneholdende eddiksyre, oransje og essensielle oljer av søt basilikum førte til en økning på 75% av graden av fjerning av hudormer.

  Liker L’Tea Tree, disse essensielle oljene er svært konsentrert og kan forårsake irritasjon hvis den brukes direkte på huden.

  Du kan finne en «8217; bredt utvalg av online essensielle oljer, inkludert carnation nagler olje.

  Slik bruker du essensielle oljer for å bekjempe l’akne

 • Kombinere en del av essensiell olje med ni deler vann.
 • Senk en bomullspute i blandingen og bruk den direkte på kviserne.
 • Hvis du ønsker det, gjelder det en fuktighetsgivende krem.
 • Gjenta denne prosessen en eller to ganger om dagen, om nødvendig.
 • 3. Påfør grønn te på huden

  Mange drikker grønn te for helsemessige fordeler, men kan også hjelpe det direkte på huden.

  Grønn te inneholder flavonoider og tanniner, kjent for deres evne til å bekjempe betennelse og bakterier som kan forårsake kviser.

  Det er også rik på’antioksidant-3-gallat-3-gallat (EGCG), som har vist seg å bekjempe betennelsen, redusere sebumproduksjonen og hemme veksten av bakterier P. Acnes hos mennesker med akne trendy hud.

  Ulike studier har vist at anvendelsen av en grønn teekstrakt på 2% & # 8211; 3% på huden reduserer signifikant sebumproduksjon og kviser hos personer med akne.

  På markedet er det et bredt utvalg av hudpleieprodukter som inneholder grønn te, men det er veldig enkelt og billig forberede din egen blanding hjemme.

  Du kan kjøpe god kvalitet grønn te på nettet.

  Slik bruker du grønn te til å bekjempe l’akne

 • Sett grønn te i kokende vann i 3-4 minutter.
 • La det avkjøles.
 • Med en bomullspute, bruk den på ansiktet eller legg den på en forstøver å sprøyte på huden.
 • La det stå i 10 minutter eller om natten, skyll deretter ansiktet med vann.
 • Påfør fra 1 til 2 ganger om dagen, om nødvendig. Du kan holde den i kjøleskapet i maksimalt to uker.
 • 4. Hidrata med aloe vera

  L’Aloe Vera er en tropisk plante hvis blader produserer en gjennomsiktig gel.

  L’Anvendelse av aloe vera gel på huden har vist seg å bidra til å bekjempe bakterier, redusere betennelse og fremme sårheling.

  Det er derfor det har blitt en populær behandling for en rekke hudforhold, inkludert psoriasis, hudutslett, kutt og brannskader.

  Det er få studier på kapasiteten til # 8217; Aloe Vera å spesifikt bekjempe kviser, men lovende forskning pågår.

  L’Aloe Vera inneholder lupeol, salisylsyre, urenthitrogen, kantaminsyre, fenoler og svovel, som hemmer bakterier som kan forårsake kviser.

  I et studio har forskjellige konsentrasjoner av Aloe Vera Gel blitt lagt til ALLE «8217; Carnation Nails Oil og Basil Lotion og anti-akne egenskaper har blitt evaluert. Jo større konsentrasjonen av aloe vera i lotionen, mer effektiv var i å redusere kviser.

  En annen studie fant at 8217; bruk av tretinoinekrem med 50% aloe vera gel var betydelig mer effektiv i å fjerne kviser i forhold til 1217; bruk av den alne tretinoinkrem. Tretinoine Cream er et stoff avledet fra vitamin A for behandling av akne.

  Selv om aloe vera gel alene ikke er effektiv i behandling av akne, bidro til å forbedre effektene av # 8217; nellikene olje og basilikum og tretinain krem.

  Selv om det er mulighet for at aloe vera gel bare kan bidra til å fjerne kviser, kan det være mer effektivt hvis det kombineres med andre rettsmidler eller narkotika.

  Slik bruker du Aloe Vera Gel til å kurere Acne L & # 8217

 • Rapele via gelen fra aloe blader med en skje.
 • Påfør gelen på huden i kombinasjon med andre behandlinger for akne;. Du kan prøve å blande den med en annen behandling du bruker, og deretter påfør den på huden din. Eller du kan søke før L’annen behandling, med aloe gel over.
 • Gjenta fra 1 til 2 ganger om dagen eller som ønsker.
 • Du kan også kjøpe aloe vera pakket gel online, men sørg for at det er rent og ikke inneholder ekstra ingredienser.

  Rettsmidler for Le’langsiktig akne

  Ulike naturlige behandlinger for akne har vist seg å være effektive langsiktige hvis det brukes konsekvent.

  Selv om følgende rettsmidler kanskje ikke raskt eliminerer kviser, kan de bidra til å forebygge og kurere akne over tid.

  Ta et sink supplement

  Mineralsink spiller en rolle i sårheling og kan bidra til å redusere betennelse.

  Av denne grunn ble det studert som en mulig behandling for å fjerne kviser.

  Noen undersøkelser har indikert at personer med akne har en tendens til å ha lavere nivåer av sink i blod i forhold til folk uten akne.

  Har vist seg at antagelsen om et sinktilskudd hjelper. Faktisk har flere studier oppdaget at 30 mg rekruttering til 45 mg elementær sink per dag kan redusere kviser betydelig.

  I en bestemt studie har 48 personer med akne tatt sink kosttilskudd tre ganger om dagen. Etter åtte uker har 38 av dem opplevd en reduksjon fra # 8217; 80% til 100% av sine kviser.

  Sink er tilgjengelig i mange former, som hver inneholder en annen mengde elementær sink.

  Uavhengig av skjemaet du velger, er det sannsynligvis bedre hvis du ikke tar mer enn den maksimale anbefalte grensen på 40 mg sink om dagen.

  L’Overflødig sinkinntak kan forårsake negative effekter, for eksempel magesmerter og tarmirritasjon.

  Du kan kjøpe sinktilskudd på nettet. Kjøp en lavere dose for ikke å overskride den anbefalte grensen på 40 mg.

  Det forbruker bryggergær

  En spesifikk belastning av gjær kalt Saccharomyces Cerevisiae Hansen CBS synes også å bidra til å redusere kviser hvis det brukes oralt.

  Brewer’s gjær har en tendens til å være en god kilde til vitaminer av gruppe B, krom, kobber, jern og sink. Imidlertid er dets evne til å behandle kviser sannsynligvis på grunn av sine antibakterielle effekter.

  I fem måneder, et studio sammenlignet L’effektiviteten av bryggergæren med den av en placebo.

  Kimplene har forsvunnet eller har forbedret seg betydelig i over L’80% av folket som har tatt gjærpreparatet, mens bare 26% så en forbedring i placebogruppen.

  Studier har vist at bryggergæren ikke har noen bivirkninger, men noen har rapportert mild gass, hevelse eller hodepine etter å ha brukt det.

  Du kan kjøpe bryggerens online gjær.

  Prøv et fiskeolje supplement

  Fiskeoljer inneholder omega-3 fettsyre syresyrer (EPA) og docosaesaenoinsyre (DHA).

  Studier avslører at EPA-forbruket kan bidra til å kontrollere oljeproduksjonen, forhindre kviser og hjelpe huden til å opprettholde et tilstrekkelig hydratiseringsnivå.

  Har også vist seg at høye nivåer av EPA og DHA reduserer faktorer som bidrar til betennelsen, som til slutt kunne redusere risikoen for kviser.

  I et studio, L’daglig inntak av omega-3 fettsyre kosttilskudd som inneholder EPA og DHA i 10 uker, betydelig utseendet på kviser i alle 45 deltakere.

  Selv nøtter, chia frø, jord linfrø, laks, sardiner og ansjos gir omega-3 fettsyrer.

  Imidlertid inneholder plantekilder i denne listen alfa-linolensyre (vinge) Dell’omega-3 fettsyre og liten eller ingen EPA eller DHA.

  L’Forutsetning om et konsentrert omega-3-supplement kan hjelpe deg med å få større mengder EPA og DHA for bedre behandling mot kviser. Du kan kjøpe fisktilskudd av fisk på nettet.

  Andre måter å redusere kviser på

  Selv om naturlige rettsmidler for akne har blitt brukt i årevis, er forskning på # 8217; argumentet er fortsatt i begynnelsen.

  Remediumene som er oppført nedenfor, kan ha nytte av akne trendy, men det er ingen studier på deres evne til å kurere akne.

  • AMAMELIDE: Det har vist seg at applikasjonen av den kjære på huden kjemper bakterier og reduserer betennelsen, som kan bidra til å forhindre kviser.
  • Eple cider eddik: organiske syrer i # 8217; eple eddik kan bidra til å drepe bakterier som forårsaker akne og redusere utseendet på arr.
  • Begrens L’Tasticini’s rekruttering: To brede studioer viste at folk som drikker mer melk, hadde en tendens til å ha flere kviser, men ytterligere studier er nødvendig.
  • Prøv å bruke en honning og kanelmaske: honning og kanel har antioksidant, antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaper, og deretter påfør dem kan gi akne trend hud fordeler.
  • Reduser stress: Flere studier har koblet stress til en økning i tyngdekraften i # 8217; akne. Spør legen din om avslapningsteknikker og livsstilsendringer som kan bidra til å redusere stressnivået.

  For flere forslag, her er 13 kraftige hjemmemedisiner for å bli kvitt’akne.

  Kort oppsummert

  Pimples er et vanlig problem og behandler dem kan være irriterende.

  Konvensjonelle behandlinger kan forårsake rødhet, tørrhet eller irritasjon, og mange naturlige alternativer synes ikke å fungere.

  Hjemme rettsmidler som vi nevner denne artikkelen støttes av vitenskap som de mest effektive og naturlige måtene å redusere kviser på.

  L’Anvendelse av ulike essensielle oljer, grønn te og aloe vera på huden synes å være den raskeste måten å kvitte seg med kviser, mens kosttilskudd kan kreve at vi bruker dem i det lange løp.

  Rettsmidler i denne artikkelen kan ikke fungere for alle, men det er verdt å prøve deg.

  Hvis du har en seriøs akne, er det best å konsultere en dermatolog.

  Les l’element på engelsk