Hvordan trene trygt i tredje trimester av graviditet

Del på Pinterest

Trening i tredje kvartal

Kvinner som trener under graviditeten, nyter mange helsemessige fordeler. Noen av disse fordelene inkluderer forbedringer:

Eksperter har Anbefalt Intensitetsaktiviteter fra lav til moderat i årevis.

Du kan til og med beholde en «8217; kraftig aktivitet, hvordan å jogge, under graviditeten med legen din tillatelse. Det er imidlertid forholdsregler som gravide kvinner må ta hensyn til for å holde både mor og baby.

I løpet av graviditeten løsner leddene og balansen og # 8217 balansen er vanskeligere & # 8221; forklarer L’Pilates Instructor og Sanitary Coach Kate Marcin. & # 8220; Gjør øvelser som stabiliserer fellesforbindelser vil unngå skade.& # 8221;

Sikkerhet er grunnleggende, så du bør alltid snakke med legen din før du foretar et nytt treningsprogram. Graviditet, spesielt i de påfølgende fasene av graviditet, er ikke på tide å starte en robust treningsrutine. De som har vært inaktive, bør begynne å gå.

I løpet av tredje kvartal vil vi generelt unngå aktiviteter som krever:

 • hoppe
 • hopper
 • hoppe
 • sprette

Fortsett å lese for å lære om noen treningsøkter du kan fortsette i tredje kvartal.

Gå og jogging

Del på Pinterest

Turgåing er en av de beste former for trening for gravide kvinner. Hvis det ikke er en tilstrekkelig kardiovaskulær utfordring, kan du prøve å jogge.

Imidlertid er graviditet ikke på tide å starte en løpende rutine. Hvis du holdt til uken 27, er det ikke nødvendig å stoppe med mindre du har visse problemer med helse eller ubehag.

En studie publisert av Sports helse Han undersøkte 110 konkurransedyktige kvinnelige avstandsryttere og deres vaner under graviditeten. 70% som har valgt å beholde sin runde rutine, fortsatte 31% å løpe til tredje kvartal.

Nøkkelen her reduserer varigheten og # 8217; intensiteten til treningen. Selv ekspert idrettsutøvere har redusert halvparten eller mer deres vanlige innsats. Med andre ord, hvis din rytme eller kropp ikke føler seg bra, bremser eller slutter å gå.

Svømming og AcquaMyM

Del på Pinterest

Hvis du har tilgang til et basseng, dra nytte av vannsport. Svømming i badekaret er en utmerket øvelse for hele kroppen. Det kan også være terapeutisk for kvinner som har smerte og smerter. L’Vannet lindrer slitne ben og rygg og bidrar til å forhindre overoppheting.

Husk at innsatsen, selv i kaldt vann, produserer svette. Hvis du svømmer i lange perioder, hydrert hvordan du vil trene av bassenget.

Det er mange aerobic kurs som passer for undervannsunderholdning. Zumba i bassenget gjør at du danser med større motstand. Artikulasjon og fleksibilitet leksjoner tilbyr delikate måter å teste bevegelsesområdet med vannstøtte;.

L’Vann jogging er fantastisk for løpere som ikke føler seg komfortable med virkningen i neste graviditet. Noen treningsstudioer legger til og med trening sykler i vann.

Yoga, Pilates, Bar og andre lav effektøvelser

Del på Pinterest

Lavvirkningsøvelser er utmerket for kvinner i tredje kvartal. Eksempler inkludert:

 • yoga
 • Pilates
 • Barer
 • sykling

Disse treningsøktene tar sikte på alle store muskelgrupper. Dette kan hjelpe deg med å føle deg i form og sterk for fødsel.

Prøv å ta leksjoner spesielt designet for gravide. Posene endres slik at de er trygge og mer komfortable som barnet ditt vokser i løpet av de siste ukene.

Pilates er en fantastisk måte for kvinner å bygge barnets stabilitet under graviditeten og forklarer Marcin. Nucleus svekkes med veksten av fremspringet og kan føre til ryggsmerter og isjias.& # 8221;

De klassiske Pilates Mat Movements & # 8220; styrke den dypeste abdominal muskelen, den tverrgående av # 8217; Abdomen, som forbedrer generell holdning og kan være nyttig når du trykker på & # 8221; sier.

Forskning har vist at yoga kan lindre angst og depresjon som noen ganger følger med graviditet. I en studie publisert av Komplementære terapier i klinisk praksis, En gruppe gravide kvinner som lider av depresjon ble tildelt en 20-minutters yoga leksjon fra uke 22 til 34 av deres graviditet.

Resultatene var positive på alle områder av fysisk og mental velvære. Kvinner rapporterte forbedringer av stemningen, reduksjon i smerte og en lavere forekomst av for tidlig fødsel og keisersnitt.

Kroppsbevegelser og toning

Del på Pinterest

Tunge vekter kan være farlig i tredje kvartal, spesielt hvis du ikke er vant til å heve vekter. Prøv gratis kroppsøvelser for å opprettholde styrke, for eksempel:

 • knebøy
 • Modifiserte tabeller
 • Flexions på veggen

Unngå crunches og abdominal arbeid som gjør at du ligger på ryggen din. I tredje kvartal, som ligger på baksiden i lange perioder, kan det være komplisert & # 8221; sier Marcin. Anbefal en lateral liggende jobb som hjelper deg med å stabilisere musklene og andre områder, inkludert:

 • Buttocks
 • Eksterne sider
 • Interne lår
 • Bak lårmuskler

Med vekter anbefaler Marcin å bruke lette vekter når de jobber med armer. Det er bedre å øke kraften snart som barn er tunge. Prøv følgende øvelser med et par 2 til 5 pounds dumbbells:

 • Grunnleggende bicep krøller
 • Lateral løftes
 • Triceps arbeid

Mamma passer, sunt barn

Den tredje trimesteren av graviditet er full av alle slags tanker, følelser og enda mer fysiske endringer. For de av dere som er vant til å være i form, kan bare bare 20 minutters trening per dag lindre mange av disse symptomene, gi deg en lash av energi og styrke kroppen din for fødsel.

Disse sunne vanene er fantastiske å utvikle seg nå og fortsette selv i postpartumperioden.