Hvordan være en god barnevakt: 11 tips

Del på Pinterest

Å være en god baby sitter krever mye arbeid, omsorg og oppfinnsomhet. Du må kjenne reglene, hvordan å underholde barnet og hva du skal gjøre i en nødsituasjon.

Enten det er første gang du ser på et barn eller barnevakt i mange år, er det 11 tips om hvordan du skal være en god baby sitter.

1. Inkludere ditt komfortnivå

Før du aksepterer å være barnevakt, kjenner du grensene dine. Plasser foreldre spesifikke spørsmål og oppmerksom på deres forventninger og hva de vil ha fra en barnevakt. Dette vil hjelpe deg med å forstå bedre om du kan eller ikke kan møte disse behovene. Det vil hjelpe deg med å bestemme om du er den rette personen for familien. Spør alltid spesifikt hvor mange barn vil se på og deres alder.

2. Hold en åpen kommunikasjonslinje

Når du lager barnevakt, tror du ikke at du må forstå alt selv. Vend alltid til foreldrene hvis du har spørsmål eller omhandler problemer. Det kan være så enkelt som & # 8220; Jeg kan ikke finne ekstra & # 8221 kluter; eller kompleks som & # 8220; din sønn er veldig sint, og jeg er ikke sikker på hvordan du skal roe det. Ingenting hva jeg jobbet. & # 8221;

Du bør også informere deg om eventuelle bekymringer du har, for eksempel hvis deres barn er rettet mot en nærliggende. Opprettholde en åpen kommunikasjonslinje, skape tillit med foreldrene. Viser at du vil sørge for at barnet ditt er sunt og lagre.

3. Forbered deg på alt

Din første prioritet som barnevakt holder barnet du ser trygt ut. Dette betyr å være forberedt på ethvert problem eller nødsituasjon som kan oppstå.

Hold alltid en liste over viktige telefonnumre på fingertuppene. Vi anbefaler deg å inkludere antall andre familiemedlemmer og giftkontroll, slik at du vet hvem du skal ringe i tilfelle krise.

Be om en liste over babyallergi (mat, sesongbaserte, kjæledyr og andre typer) og hva du trenger å gjøre i tilfelle allergisk reaksjon. Finn ut hvilke typer leker og matvarer som er farlige å kvele, slik at du kan unngå dem. Være proaktiv vil tillate deg å forbli rolig og balansert i en nødsituasjon.

4. Vær kunnskapsrik

Forberedelsen er ikke begrenset til nødnumre og allergiske kontroller. Noen farer kan falle under radaren din når du planlegger alene. Snakk med ekspert barnevakt og følg et kurs på barn eller barnevakt for å forstå alle slags barnevaktmuligheter.

5. SII organisert

Barn oppfører seg godt med strukturen og rutinen. Som barnevakt, er det din oppgave å holde programmet som en forelder har satt. Du vil kanskje ha en separat daglig agenda for hvert barn du ser på.

Kalenderen bør inneholde vanlige måltider, lur og spillmomenter for hver dag du har ansvaret. Oppgi typer mat du vil gi dem hver dag og hvor lenge de skal lage en lur og leke. Ha et klart program for hvordan å gå på et barns dag vil hjelpe deg med å begrense potensialet til kaos. Spør spesifikt om venner kan komme inn og i så fall spør dem på forhånd.

6. Vær aktiv og ha det gøy

Det kan virke lett å underholde et barn som setter den foran TV- eller dataskjermen. En god baby sitter, skjønt, vil involvere barnet i andre aktiviteter. Først lærer du foreldrenes hus på spilletiden. Spør om barnet deres kan gå til en lekeplass, hva er dine favorittlekster og hvilke spill og elektronikk som er forbudt. Planlegg deretter de beste aktivitetene for å holde barnet aktivt og morsomt.

Avslutt og spiller ALLE’arkeolog. Hold deg inne og spiller Pillow Fort Captain. Og hvis barnet du ser på, har et funksjonshemning, sørg for at du vet hvordan du involverer det i virksomhet, slik at den ikke er utelukket.

7. Styrke regler og grenser

Barn vil sette deg på testen og overskride grensene. Test dine egne grenser er en del av veksten. Du kan bli forsøkt å tillate dem å bryte alle foreldrenes regler, så de ser deg som barnevakt & # 8220; Cool & # 8221;. Du bør ikke gi opp, skjønt.

Barn gjør det bedre med strukturen og grensene. Hjelp til å lære barn L’selvdisiplin og # 8217; selvkontroll. Oppdag reglene i huset og respektere dem, selv om du ikke er D & # 8217;. Men vet selv når det er greit & # 8220; Invelling & # 8221; Reglene, som å spise en ekstra informasjonskapsel eller å holde seg våken 10 minutter etter sengen: nå for å gå til sengs. Du vil tjene respekt for foreldrene og barnet hvis du vil være ansvarlig og verdig til tillit.

8. Vær på vakt

Det er farer inne og borte. Det er ikke nok å være forberedt på nødsituasjoner. Du må også være årvåken. Hold deg nær barnet du ser på. Hvis du er på lekeplassen, legg bort mobiltelefonen din. Hold D’øye barnet, ikke skjermen. Hvis du suges inn i en melding eller en telefonsamtale, kan du miste barnet som prøver et hopp som kan bryte et ben.

9. Være åpen for kritikk

C’Det er muligheten for at du kan gjøre noe opprørt eller bekymrer en forelder. Være åpen for deres bekymringer. Spør hvordan du kan gjøre en bedre jobb og forsikre deg om at du ikke vil begå de samme feilene.

10. Vær forsiktig og gjennomtenkt

En god baby sitter er empatisk og snill med barnet som ser på, selv når det må være alvorlig. Barn er motstandsdyktige og skjøre. De er også sta og imponerende. Husk at de fortsatt lærer og vokser. Være inkluderende av sine feil. Lån et inkluderende øre når de er forstyrret. Vær gjennomtenkt og la barnet vite at du er deres fortrolige.

11. Fleksibel

Foreldrene kan være sent eller må kanskje begynne tidligere enn forventet. Prøv å være fleksibel. Presenteres snart og bli til sent. Vær klar over grensene dine, men vær fleksibel. Vil vise foreldrene du er pålitelig.

L’

Barnevakt kan noen ganger være en utfordrende jobb, men det er også givende. Husk at barnas sikkerhet er den første prioriteten, så vær alltid forberedt på nødsituasjoner som kan oppstå. Men ikke glem å ha det gøy selv med barn.

Spørsmål:

Hva er noen ressurser for å motta opplæring i HLR og førstehjelp som barnevakt?

Anonym tålmodig

TIL:

Det amerikanske Røde Kors (Redcross.org) er et godt utgangspunkt. Du kan også sjekke med det lokale sykehuset, middelskolen eller Institutt for parker og fritidsaktiviteter. Online leksjoner er mer praktiske og ofte billigere, men en praktisk leksjon vil trolig gi deg mer sikkerhet, spesielt første gang du trener til RCP.

Karen Gill, MD, Faap Svarene representerer meninger fra våre medisinske eksperter. Alt innhold er strengt informativt og bør ikke betraktes som et medisinsk rådgivning.Del på Pinterest