Aspirin for akne: fungerer, hvordan du bruker det og mer

Tallrike benkprodukter (OTC) kan behandle akne, inkludert salicylsyre og benzoylperoksid. Men siden hjemme rettsmidler øker popularitet for behandling av akne, er det også andre ikke-tradisjonelle metoder, som Aspirin.

Finn ut mer om Like L’aspirin kan være nyttig for akne og hvordan å prøve det trygt.

Det er vitenskapelig bevis bak dette middelet?

Du kan kanskje hovedsakelig aspirin som smertestillende. Den inneholder også et stoff som kalles acetylsalisylsyre. Denne ingrediensen er korrelert All’salicylsyre, anti-akne benk ingrediens.

L’Salisylsyre har desiccant effekter som bidrar til å kvitte seg med overflødige sebum og døde hudceller. Kan hjelpe deg med å klargjøre akne og forhindre dannelsen av nye flekker.

L’Salisylsyre har blitt ansett som en vitenskapelig prøvd metode for behandling av akne. Imidlertid er forskning på # 8217; acetylsalisylsyre i form av aspirin er ikke godt konsolidert.

Til dags dato undersøkte de tilgjengelige kliniske studiene de mulige antiinflammatoriske effektene som aspirinen kan ha på huden. Du tror det bidrar til å redusere Rosacea-relatert betennelse, ALLE’Psoriasis artritt og til og med hudkreft.

Aspirin og inflammatorisk akne

L’aspirin har større potensial som et antiinflammatorisk middel for behandling av inflammatorisk akne. Dette inkluderer cyster og knuter. Det er usannsynlig å jobbe for ikke-inflammatorisk akne, som svarte og hvite flekker.

Men selv de potensielle antiinflammatoriske fordelene av # 8217; aspirin for akne er ikke så klare.

De American Academy of Dermatology (AAD) Anbefaler å leie den muntlige sugingen som en måte å redusere hevelsen i huden knyttet til solenergi solbrenthet. Men # 8217; Aad har ikke spesifikke anbefalinger for aspirin i behandlingen av den inflammatoriske akne.

Andre studier indikerer også andre antiinflammatoriske effekter av aspirin. En studere involverer 24 voksne med hudbetennelse indusert av # 8217; histamin konkluderte med at aspirin bidro til å redusere noen symptomer, men ikke kløen som 8217, følger med. Imidlertid undersøkte denne studien ikke rollen på # 8217; aspirin på lesjonene av akne.

Hvis du har den inflammatoriske akne, er det bevis på at 8217; topisk aspirin kunne fungere. Men dette gjelder bare for å hjelpe den underliggende betennelsen som forårsaker akne.

L’betent akne selv tilskrives stoffer som olje, døde hudceller, smuss og bakterier som dypt hindrer porene. Eliminere betennelsen som forårsaker akne, stoffene kan muligens forlate porene, alene. Briste aldri flekkene!

Hvordan å bruke

Bruk L’Aspirin bare lokalt. L’aspirininntaket med oralt vil ikke ha de samme effektene. Du kan også øke risikoen for bivirkninger fra # 8217; aspirininntaket på denne måten hvis du ikke trenger det for å håndtere smerte eller helse i hjertet ditt.

Å bruke L’Aspirin på’Akne, følg disse instruksjonene:

 • Bruk pulverformet aspirin eller helt knuste noen tabletter (ikke myk gel).
 • Slå sammen pulverformet aspirin med 1 spiseskje varmt vann for å lage en pasta.
 • Vask ansiktet ditt med ditt vanlige vaskemiddel.
 • Påfør aspirinpastaen direkte til # 8217; akne. Du kan bruke den som en spotbehandling eller bruke den på hele ansiktet som en ansiktsmaske.
 • La på i 10 til 15 minutter om gangen.
 • Skyll grundig med varmt vann.
 • Fortsett med din vanlige fuktighetskrem.
 • Du kan gjenta denne prosessen som en spotbehandling en eller to ganger om dagen til akne er løst. Hvis du bruker L & # 8217, aspirin for en integrert ansiktsmaske, kan du bruke det et par ganger i uken.

  Bruk for mye L’aspirin kan tørke huden. Selv L’Overdreven tørr hud kan forårsake hudutbrudd, så det er viktig å ikke fjerne alle naturlige oljer i huden.

  Mulige bivirkninger

  De vanligste bivirkningene av aspirinbruk for akne for akne er tørrhet og hudirritasjon. Følgelig kan det oppstå fra hverandre og redundance. Bland Aspirin med andre former for salisylsyre kan øke disse effektene.

  Også, du kan være mer utsatt for disse effektene hvis du ofte bruker aspirin på ansiktet. Anser ideen om å starte med A’applikasjon en gang om dagen, øker den opp til to ganger om dagen. Dette vil tillate huden din å bli vant til sucker uten å tørke huden. Hvis du har sensitiv hud, kan du prøve å bruke L’aspirin på alternative dager til å starte.

  Enhver behandling for akne på ansiktet kan øke følsomheten til huden til ultrafiolett stråler (UV) av solen. Dette inkluderer L’aspirin.

  Pass på at du har en bredspektret solkrem som beskytter mot UVA og UVB stråler hver eneste dag. På denne måten vil du redusere risikoen for solbrenthet og de langsiktige effektene av solens eksponering, som tidlig aldring og hudkreft. Slik velger du den rette solen for deg.

  Som en forholdsregel, unngå å bruke noen form for aspirin under graviditet og # 8217; amming, med mindre legen din forteller deg sikkert medisinsk tilstand. Dette kan øke risikoen for blødning i barnet.

  Ikke bruk aspirin hvis du er allergisk mot ikke-steroide antiinflammatoriske stoffer (fans), som ibuprofen.

  Det er viktig å snakke med legen din eller dermatologen før du søker L’Akne, spesielt hvis du bruker andre typer emner eller hvis du har noen underliggende helsemessige forhold.

  Bunnlinjen

  Selv om aspirinen ikke kan fungere for alle, er det muligheten som kan bidra til å klargjøre akne hvis den brukes bare som aktuell behandling.

  For alvorlige inflammatoriske lesjoner av akne, må du være mer tålmodig med hjemmebehandling. Du kan ønske oss en eller to måneder Før den stædige akne kan løse.

  Uavhengig av behandling av behandling av behandlingen av akne du velger, er det viktig å holde det og gi det tid til å handle. Motstår alle’puls for å lage pimples burst. Dette vil ikke gjøre at din akne forverres og øker potensialet for arr.

  Kontakt din dermatolog hvis du er i tvil eller ikke se de ønskede resultatene etter bruk av aspirin på Acne.