Øvelser for fallende øyelokk: Øvelser for fallende øyelokk og PTOSI

Beskrivelse

Øyelokkene dine, dannet av to folder av den tynneste huden på kroppen din, tjener til svært viktige formål:

 • De beskytter øynene mot tørrhet, fremmedlegemer og overdreven spenning.
 • Under søvn spredte øyelokkene tårene jevnt rundt øynene for å holde dem hydrert, hjelpe dem med å forynge ved å blokkere lyset og beskytte støv og rusk.

Noen ganger kan øyelokkene imidlertid løsne og senke. I mer ekstreme tilfeller kan dette føre til synsproblemer, estetiske problemer eller flere helsemessige forhold.

Ditt øvre øyelokk er koblet til en muskel som bidrar til å holde den på plass og flytte den opp og ned for å dekke eller oppdage øyet. En mindre og støttende muskel hjelper med denne prosessen.

Også, en muskel under hodet på øyenbrynene, arbeider for å løfte øyelokkene fra # 8217; høye. Svakhet eller skade på en eller alle tre muskler eller sener kan gjøre øyelokket nedre.

Å falle til noen del av kroppen er kjent som Ptosi, som kommer fra det greske ordet & # 8220; høst & # 8221;. I øyelokket kalles det blepharoptose fra det greske ordet som betyr «8220; øyelokk & # 8221;.

Øvelser for øyelokkene

Hvis du begynner å merke seg at øynene dine virker mer avslappet og sliten, eller øyelokkene ser tunge ut, kan øvelser for fallende øyelokk kan hjelpe deg.

Selv om vitenskapelige studier ikke har blitt utført for å teste hvor godt det kan fungere, vet forskerne at bruken av enhver muskel oftere kan motvirke effekten av svakheten og muskelen forverring, ofte resulterer i større muskelstyrke og et hevet utseende i’Målområde.

Oppvarming

Har vist seg å rengjøre, varme og massere øyelokkene forsiktig, selv uten trening, øker sirkulasjonen og nerve svarene. Lag også øyelokkene for en forsettlig treningsøkt som gjør mykere og fleksible muskler.

Grunnleggende muskulær stimulering

Den eneste direkte stimuleringen kan bidra til å redusere ptosis, både gjennom den konsentrerte bevegelsen av Eye, både gjennom & # 8217, bruk av en stimulerende enhet, som en elektrisk tannbørste.

Det mekaniske trykket på børsten styrker en reaksjon i de små øyelokkmuskulaturene. Vie flere minutter hver dag for å stimulere øyelokkene, selv om du bestemmer deg for å prøve mer enn en metode hver gang.

Motstandstrening

Sekund National Stroke Association, Tvinge øyelokkene til å trene hver time kan forbedre høsten av øyelokkene. Du kan trene øyelokkmusklene ved å løfte øyenbrynene, sette en finger under og holde dem hevet i flere sekunder om gangen mens du prøver å lukke dem. Dette skaper en motstand som ligner på vektløfting. Beats av de raske og tvangste øyelokkene og øynene ruller selv øyelokkmusklene.

Trataka yogic øye øvelse

Designet for generell øyehelse og se forbedring, L’Yogic trening Trataka er kjent i det ayurvediske samfunnet. Siden øyebevegelsen er koblet til bevegelsen av øyelokkene, kan denne øvelsen være nyttig.

For å øve denne metoden, fikse øyet eller øynene med øyelokket senket på et bestemt objekt og fikse det uten å se bort så lenge du kan. Du vil føle øyemuskulaturene mens du gjør det.

Trening med bandasje på’øye

Hvis bare ett av øyelokkene dine senker, kan du ha en tendens til å bruke det andre øyet for vanskeligere oppgaver, akkurat som du vil bruke hånden eller godt benet i stedet for et sår.

For å sikre at det svakeste øyelokket utøves så naturlig som mulig, kan du dekke det gode øye med en patch. Dette betyr at du vil utføre noen øvelser for øyelokk i løpet av dagen uten å realisere dem.

Fordi øyelokkene senkes

Det er en rekke grunner til at øyelokkene kunne senke. I de fleste tilfeller vises høsten i øyelokket i barndommen og er relatert til en genetisk tilstand, eller det oppstår gradvis når musklene strekker seg.

Hvis øvelsene for fallende øyelokk forbedrer eller ikke øyelokkene kan avhenge av hvilke av disse forholdene er årsaken:

 • Alder, som gjør muskler, sener og hud svekkes, taper volum, blir gradvis mer laks
 • Feil posisjonering av Botox injeksjoner som delvis paralyserer øyenbryn eller øyenbryn muskler
 • Hevene for glaukom forårsaker fett tap i øyet
 • Alvorlig Miastenia, som er en sykdom preget av tretthet og mangel på muskelkontroll
 • Lammelse av den tredje nerven, en tilstand hvor en nerve involvert i bevegelsen av # 8217; øye er skadet
 • Nevrologisk eller paralytisk sykdom
 • Øyeskade
 • autoimmune forhold
 • diabetes
 • slag

Medisinske behandlinger for fallende øyelokk

Hvis de fallende øyelokkene forstyrrer din evne til å se eller jobbe og øvelser for fallende øyelokk, løste du ikke problemet, kan du snakke med legen din om medisinske behandlinger.

Tårer

For midlertidige tilfeller av senking av øyelokkene forårsaket av Botox-injeksjonen, Et eldre studio foreslo at åsside med lopidin kan bidra til en raskere utvinning fordi de raskt kontrollerer øyelokkene, etterligner øvelsene til de fallende øyelokkene.

Blepharoplasty

Et overlegen øyelokk blepharoplasty er en veldig populær plastikkirurgi teknikk som strammer og øker øyelokkene. Det er veldig ofte en estetisk prosedyre og er ikke dekket av forsikring med mindre en medisinsk tilstand forårsaket ptosen.

Krykke for PTOSI

For alvorlige tilfeller av PTOSI hvor utsikten er blokkert av øyelokk, en ikke-invasiv og ikke-kirurgisk metode som kan bidra til, kalles krykken for ptosis, som er en fysisk enhet som øker øyelokkene.

Funksjonell kirurgi

For medisinske tilfeller av PTOSI brukes en muskel reseksjon ofte for milde tilfeller. I moderate tilfeller kan en kort palpebral muskelkorting utføres. En øyenbrynsløft kan anbefales for mer alvorlige tilfeller.

Ta bort

De fallende øyelokkene er vanlige. De er ofte forårsaket av gradvis aldring og kan være mulig å styrke dem med øvelsen.

Hvis dråpen er mer alvorlig eller manifesterer den plutselige, kan det være et resultat av feil botox injeksjoner, skader eller sykdommer. Det er mange medisinske behandlinger som kan hjelpe.