Øvelser for angst: 6 Øvelser for lettelse og avslapning

Beskrivelse

De fleste opplever angst på et tidspunkt i deres liv. Disse øvelsene kan hjelpe deg med å slappe av og finne lettelse.

Øvelser for L’angst

L’Angst er en typisk menneskelig reaksjon på stress. Men for mye angst kan hindre et sunt og lykkelig liv. Hvis du føler deg tatt fra din angst, prøv en eller noen av følgende øvelser når som helst, hvor som helst for å finne lettelse. L’Målet er å utføre øvelser som kan hjelpe deg med å slappe av raskt.

1. Slapp av pusten

Når du føler deg engstelig, kan du merke at hjertefrekvensen din og pusten din blir litt & # 8216; raskere. Du kan også begynne å svette og ha svimmelhet eller fantastisk. Når du er engstelig, hold pusten under kontroll kan slappe av i kroppen din og sinnet.

For å fortsette å puste under kontroll når du er engstelig, følg disse trinnene:

 • Sitt i et rolig og komfortabelt sted. Sett en av hendene på brystet og # 8217; andre på magen. Magen din skal bevege seg mer enn brystet når du er dypt inspirere.
 • Ta et sakte og vanlig pust gjennom nesen. Se og opplev hendene dine mens du inspirerer. Hånden på brystet bør forbli stoppet mens hånden på magen vil bevege seg litt.
 • Pust ut sakte fra munnen.
 • Gjenta denne prosessen minst 10 ganger eller til du begynner å høre din angstsfall.
 • 2. Slapp av ved å se på

  Du har aldri hørt uttrykket & # 8220; Finn ditt sted lykkelig & # 8221;? Mal A’mentalt bilde av et sted som gjør at du føler deg avslappet, kan faktisk roe hjernen din og kroppen din.

  Når du begynner å høre deg engstelig, sett deg ned i et rolig og komfortabelt sted. Tenk på ditt ideelle sted å slappe av. Selv om det kan være noe sted i verden, ekte eller imaginær, bør det være et bilde som du finner veldig avslappende, lykkelig, fredelig og trygt. Pass på at det er lett nok å tenke på det, slik at du kan komme tilbake i tankene dine når du føler deg engstelig i fremtiden.

  Tenk på alle de små detaljene du finner om jeg var der. Tenk på lukten, følelsen og lyden av stedet. Tenk deg selv på det stedet, nyt komfortabelt.

  Når du har et godt bilde av din & # 8220; Lukk øynene dine og gjør sakte og regelmessig puster gjennom nesen og av munnen din. Vær oppmerksom på pusten din og fortsetter å konsentrere deg om stedet du trodde i tankene dine til du hører din angstvekst. Besøk dette stedet i tankene dine når du føler deg engstelig.

  3. Slapp av musklene

  Når du føler deg engstelig, kan du merke tretthet eller spenning i musklene. Denne muskulære stresset kan gjøre din angst vanskeligere å administrere når du opplever det. Ved å lindre stress i muskler, kan du vanligvis redusere angstnivåer.

  Å raskt lindre muskelspenningen i øyeblikk av angst:

 • Sitt i et rolig og komfortabelt sted. Lukk øynene dine og konsentrere deg om pusten din. Pust sakte inn i nesen og ut av munnen.
 • Bruk hånden til å stramme knyttneve. Strenget sterk fist.
 • Hold knyttneve tett i noen sekunder. Legg merke til all spenningen du hører i hånden din.
 • Åpne sakte fingrene og vær oppmerksom på hvordan du føler deg. Du kan legge merke til en følelse av spenning som forlater hånden din. Til slutt vil hånden din føle deg lettere og mer avslappet.
 • Fortsetter å kontrakt og deretter frigjøre ulike muskelgrupper av kropp, hender, ben, skuldre eller føtter. Du kan jobbe opp og ned i kroppen som tendens en rekke muskelgrupper. Unngå å kontrahere musklene i ethvert område av kroppen du blir såret, eller du har smerte, siden dette kan ytterligere forverre skaden.
 • 4. Slapp av telling

  Teller er en enkel måte å lindre din angst. Når du hører’angst overvelde deg, finn et rolig og komfortabelt sted å sitte ned. Lukk øynene dine og sakte teller opptil 10. Om nødvendig, gjenta og telle opptil 20 eller et enda høyere tall. Fortsett å telle til du hører PECCARE L & # 8217;.

  Noen ganger skjer denne lettelsen raskt, men andre ganger kan det ta litt tid. Hold deg rolig og tålmodig. Tellingen kan slappe av fordi det gir deg noe å konsentrere seg om din angst. Det er et flott verktøy å bruke i en overfylt eller overfylt plass som en butikk eller tog der andre øvelser for angst kan være vanskeligere å utføre.

  5. Slapp av gjenværende nåtid

  Bevissthet er praksis for å være tilstede i dagens tilstand og i # 8217; omgivende miljø, forsiktig og uten dømmekraft. Å holde til stede kan hjelpe deg med å skape en rolig mental tilstand når du føler at tankene dine kjører og # 8217; angst vokser.

  Å ta deg ut av dine tanker i nåtiden:

 • Finn et rolig og komfortabelt sted å sitte og lukke øynene dine.
 • Merk hvordan du føler å puste og kropp.
 • Nå flytt din bevissthet om følelsene du observerer i # 8217; omgivende miljø. Spør deg selv hva som skjer utenfor kroppen min? Legg merke til hva du føler, ring og høre i ditt miljø.
 • Endre bevisstheten flere ganger fra kroppen din til ditt miljø og omvendt til din angst begynner å forsvinne.
 • 6. Slapp av ved å forstyrre dine engstelige tanker

  Det kan være vanskelig å tenke klart når du føler deg engstelig. Noen ganger engstelig tanke kan få oss til å tro på skadelige tanker som ikke er sanne eller gjør oss ting som forverrer vår angst. Det kan være nyttig å bryte eller avbryte dine engstelige tanker, slik at du tydelig kan tenke og reagere hensiktsmessig på dine tanker.

  Slik avbryter du din engstelige tanke syklus:

  • Spør deg selv om den uendelige bekymringen er et problem for deg. Hvis svaret er ja, er det godt å være klar over det.
  • Prøv forskjellige måter å avbryte din engstelige tankeprosess, for eksempel:
   • Synger en tåpelig sang på din angst i en optimistisk rytme eller uttaler dine bekymringer med en morsom stemme.
   • Velg en fin tanke om å fokusere i stedet for din angst. Det kan være en person du elsker, ditt lykkelige sted eller til og med noe du ikke ser # 8217; Nå for å gjøre den dagen senere, hvordan å spise en fin middag.
   • Lytt til musikk eller les en bok.
   • Vær oppmerksom på når du beveger deg oppmerksomheten fra # 8217; angst til en overhengende oppgave og kjent som du føler.

  Du føler deg verre? Angstøvelser kan ikke fungere for alle, og kan faktisk gjøre symptomer verre for folk som har en diagnose av D & # 8217-forstyrrelser; generalisert angst (GAD). Hvis du har GAD, kontakt legen din for mer effektive behandlingsalternativer.

  L & # 8217;

  L’Angst kan trenge inn i tanker og aktiviteter, og noen ganger er det vanskelig å gjøre forsvinner l’angst. Men vet at du kan få lettelse, selv om du føler deg involvert. Neste gang du føler deg engstelig, prøv en av disse oppgavene for # 8217; angst.

  Sjekk også de beste appene for angst. Fra lyden av naturen til akupressur, tilbyr disse appene en rekke teknikker. Men hvis din angst ofte forstyrrer ditt daglige liv, din lykke og dine aktiviteter, vurderer du å konsultere en psykisk helse ekspert for videre hjelp.